Pølsebakker med logotryk

FedtafvisendeKomposterbarGenanvendelig

Pølsebakker med logotryk

FedtafvisendeKomposterbarGenanvendelig
Pris pr. enhed
Spar
Total 12.690,00 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjælp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% prisgaranti

Danmarks bedste priser

Fast shipping

Gratis levering i Danmark

Mulighed for ekspres

Vil du have din takeaway mad til at se lige så godt ud, som den smager? Så er pølsebakker med logotryk vejen at gå! De er en fantastisk måde at markedsføre din virksomhed på med stil og skille dig ud fra dine konkurrenter. Uanset om du betjener kunder i din madbod eller på en messe, vil trykte pølsebakker med garanti tiltrække folks opmærksomhed og sætte dit brand i centrum!

Uendelige trykmuligheder

Få gratis designhjælp af vores eksperter til at skabe et mindeværdigt design der repræsenterer dit brand! Vi trykker vores pølsebakker med fuldfarvetryk på hele overfladen, som er en trykmetode, der giver dig mulighed for at bruge et uendeligt antal farver i designet. Det betyder, at du kan vælge mellem næsten ubegrænsede muligheder for farvekombinationer, og det bedste af det hele er, at du ikke skal betale noget ekstra for flere farver! Så uanset om dit drømmedesign kun består af få eller mange farver, er de eneste grænser under designprocessen din egen kreativitet. Hvis du serverer farverige måltider, hvorfor så ikke lave nogle lige så farverige bakker, der matcher?

Hotdog-bakkerne har en blank overflade, som giver dem det flotte look de virkelig fortjener! Den glatte og skinnende overflade vil tiltrække endnu mere opmærksomhed til dit fantastiske design og tage præsentationen af din mad til et helt andet niveau.

Vælg mellem 3 størrelser

Uanset hvad du serverer på bakkerne, skal du ikke bekymre dig om, om de er for små eller store til dine måltider. Pølsebakkerne fås i følgende 3 størrelser, så du kan være helt sikker på, at du finder en, der passer perfekt til den mad, du serverer:

  • Lille: 135 x 67 (bund) / 160 x 90 (top) x 43 mm (højde)

  • Mellem: 177 x 67 (bund) / 200 x 92 (top) x 40 mm (højde)

  • Stor: 170 x 112 (bund) / 200 x 142 (top) x 43 mm (højde)

Pølsebakkerne er perfekte til alle virksomhede, der sælger mad, lige fra restauranter til food trucks og madboder. De er ideelle til pomfritter og hotdogs, men kan også sagtens bruges til at servere hot wings, nachos og endda donuts. Højden på bakkerne gør det muligt at fylde på af en masse lækre toppings, lige fra bunker af smeltet ost på nogle fritter til ristede løg og en masse syltede agurker på en hotdog. For at toppe det hele af, så er madbakkerne lavet af bionedbrydeligt og genanvendeligt pap, som er velegnet til de mest fedtede måltider! Du skal derfor ikke bekymre dig om, at de begynder at lække.

Som prikken over i'et - hvorfor ikke tilføje vores sandwichpapir med logotryk til bakkerne for at gøre brandingoplevelsen endnu mere unik?

Lave minimumsbestillinger

Bekymret over mangel på opbevaringsplads? Det er der ingen grund til at være! Vores minimumsordre på kun 500 stk. gør det nemt at få præcis den mængde du har brug for, så du skal ikke gå og bekymre dig om mangel på plads. Pølsebakkerne er lette og kan stables oven på hinanden, så de er super nemme at opbevare.

Bæredygtighed

Vores hotdog-bakker biologisk nedbrydelige og kan nedbrydes i naturen på relativt kort tid. Herudover er de genanvendelige, hvilket betyder, at de kan laves om til nye produkter - så længe at de sorteres korrekt. I sidste ende hjælper dette os med at reducere mængden af affald. Ved at købe bæredygtig emballage kan du bidrage til en meget renere planet, så hvorfor ikke vise dine kunder, at du bekymrer dig om miljøet?

DKSTESnaTra-XSFCRPGL3K

Produktinformation

configuration
step

Specifikke referencer

ISO12647

ISO 12647 er en international standard, der definerer specifikationerne for farvestyring i trykkeribranchen. Denne certificering viser, at et trykkeri har de nødvendige færdigheder og den nødvendige viden til at producere ensartede trykmaterialer af høj kvalitet.

GLOBAL STANDARD for PACKAGING MATERIALS - Issue 6, August 2019

Global Standard for Packaging Materials er en internationalt anerkendt kvalitetskontrollant, der sikrer forbrugerne, at de emballagematerialer, de køber, opfylder strenge kvalitets- og sikkerhedskrav.

Forest Stewardship Council (FSC)

FSC er et internationalt certificeringssystem for skovbrug, der sikrer, at træ- og papirprodukter, der bærer FSC-forseglingen, kommer fra ansvarligt forvaltede skove. Vi er FSC-certificeret under FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC.

StørrelseLilleMellemStor
Dimensioner top (L x B)160 x 90 mm200 x 92 mm200 x 142 mm
Dimensioner bund (L x B)135 x 67 mm177 x 67 mm170 x 112 mm
Højde43 mm40 mm43 mm
Materiale350g madpap, lugt- og smagsneutrale350g madpap, lugt- og smagsneutrale350g madpap, lugt- og smagsneutrale
PapirUden plastik, genanvendelige og bionedbrydeligeUden plastik, genanvendelige og bionedbrydeligeUden plastik, genanvendelige og bionedbrydelige
TrykmetodeOffset, CMYK-farverOffset, CMYK-farverOffset, CMYK-farver
OverfladeBlankBlankBlank
Mindste ordremængde500 stk.500 stk.500 stk.
Hvordan leveres de?Limet og stablet på hinandenLimet og stablet på hinandenLimet og stablet på hinanden
Antal pr. kasse250 stk.250 stk.200 stk.
Vægt pr. kasse3,7 kg4,4 kg7,8 kg
Kassestørrelse (L x B x H)360 x 310 x 280 mm360 x 310 x 280 mm790 x 280 x 270 mm

Leveringsmetode

Leveringstider, der matcher dine behov.

Gratis levering i Danmark

Bestil nu og få dette produkt gratis leveret inden d. 31-03-2023 (9 uger)

Ekspreslevering

Er tiden knap? Bare rolig. Vi kan levere med ekspres mod en ekstra pris afhængig af din sammensætning af produktet. Vælg ekspreslevering ved checkout og se prisen med det samme.

Bestil nu, vælg ekspres ved checkout, og få dette produkt leveret inden d. 24-02-2023 (4 uger)

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
102 anmeldelser