Banderoler med logotryk

BionedbrydeligeGenanvendelige
Banderoler med logotryk i justerbare størrelser

Banderoler med logotryk

BionedbrydeligeGenanvendelige
Pris pr. enhed
Spar
Total 4.470,00 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Leder du efter en billig, men alligevel unik og effektiv måde at pakke din mad på? Så er vores logotrykte banderoler en fremragende løsning! Banderolerne kan bruges til mange forskellige produkter og er en iøjenfaldende måde at tiltrække opmærksomhed til dit brand.

Banderoler med tryk i alle regnbuens farver

Banderolerne kan trykkes med dit logo eller slogan, billeder eller andre designelementer, du ønsker. De trykkes med fuldfarvetryk, også kendt som CMYK-tryk. Denne trykmetode giver dig mulighed for at være meget kreativ med designet, nemlig fordi du kan bruge lige så mange farver, som du vil, uden at skulle bekymre dig om ekstra omkostninger for hver farve, du bruger. Der er altså ingen grænser for kreativiteten!

Uanset om du foretrækker et sjovt og funky design, eller noget mere klassisk og minimalistisk, kan du skabe lige præcis det design, du ønsker. Så hvad venter du på? Kom i gang med at skabe det design, du har forestillet dig! De trykte madbånd har en blank og skinnende overflade, som virkelig vil fremhæve dit design. Bemærk, at vi kun trykker madbåndene udvendigt.

Logotrykte banderoler - en praktisk emballageløsning

Banderolerne fås i én størrelse: 608 mm (længde) x 60 mm (bredde). Takket være deres 20 justerbare hak, kan de let tilpasses til mange forskellige produkter, og du bestemmer helt selv hvor løse eller stramme banderolerne skal sidde. Du kan bruge dem rundt om brød og sandwiches, men også madbeholdere og skåle, eller til at samle flere produkter. Banderolen er altså en meget alsidig og praktisk løsning!

 

De logotrykte banderoler er både smags- og lugtfri. Det anvendte paper er bionedbrydeligt og genanvendeligt, men også tykt og kan holde til fed mad. Det betyder, at selvom der kommer lidt sauce, dressing eller olie på banderolerne, så forbliver de altså intakte! Og du skal heller ikke bekymre dig om, at designet udtværes.

Kortere transport, mindre CO2-udslip

Banderolerne med tryk har en minimumsbestilling på kun 500 stk., og en gratis standard leveringstid på 4 uger. Hos Limepack samarbejder vi udelukkende med producenter i Europa. Dette gør, at vi kan tilbyde hurtige leveringstider og lave minimumsbestillinger på vores produkter. Frem for alt, er det dog den korte afstand mellem vores producenter og kunder, der hjælper os med at holde vores CO2-udslip så lavt som muligt. Dette er blot en af de måder, hvorpå vi arbejder på at blive mere bæredygtige!

ISO12647

ISO 12647 er en international standard, der definerer specifikationerne for farvestyring i trykkeribranchen. Denne certificering viser, at et trykkeri har de nødvendige færdigheder og den nødvendige viden til at producere ensartede trykmaterialer af høj kvalitet.

GLOBAL STANDARD for PACKAGING MATERIALS - Issue 6, August 2019

Global Standard for Packaging Materials er en internationalt anerkendt kvalitetskontrollant, der sikrer forbrugerne, at de emballagematerialer, de køber, opfylder strenge kvalitets- og sikkerhedskrav.

Forest Stewardship Council (FSC)

FSC er et internationalt certificeringssystem for skovbrug, der sikrer, at træ- og papirprodukter, der bærer FSC-forseglingen, kommer fra ansvarligt forvaltede skove. Vi er FSC-certificeret under FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC.

StørrelseMellem
Længde608 mm
Bredde60 mm
Antal hak20
Materiale350g madpap, lugt- og smagsneutrale
PapirUden plastik, genanvendelige og bionedbrydelige
TrykmetodeOffset, CMYK-farver
OverfladeBlank
Mindste ordremængde500 stk.
Hvordan leveres madbåndene?I flad form
Antal pr. kasse500 stk.
Vægt pr. kasse7,35 kg
Kassestørrelse (L x B x H)610 x 255 x 65 mm

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
125 anmeldelser