Låg til papirskåle

Pris pr. enhed
Spar
Total 1.512,00 
DKK.

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Få låg til dine engangspapirskåle fra kun 1800 stk. De er perfekte til kunder som ønsker flere skåle, da lågene er lavet så de er nemme at stable ovenpå hinanden. Lågene kommer i to størrelser: 150 mm og 180 mm i bredden. 150 mm bredden passer til vores 750 ml, og 180 mm bredden passer både til vores 1100 ml og 1300 ml papirskåle. 

Lågene er gennemsigtige, så dine kunder kan stadig se din mad i skålen. Men vi kan faktisk også lave nogle små papirstykker, som du kan putte på toppen af skålene, så du kan fremvise dit brand og logo endnu mere. Papirstykker vil blive lagt i de lavere område på låget og holdt fast af små plastikudfoldninger. 

Lågene bliver ofte brugt af butikker som sælger varm mad, da det er en nem måde at sørge for, at pastaen, woken eller andet mad bliver holdt varmt, når det bliver transporteret til stedet det skal spises. Lågene er generelt en god måde at yde en bedre service for kunder, som skal have det to go, da det sørger for, at dine kunder ikke spilder deres mad mens de bærer den. 

Låget er lavet af PE-plast, men en stor del af materialerne i låget er faktisk rPET, som betyder at det er genanvendt plast, som er brugt til låget. Så få låg til dine papirskåle og vær sikker på, at disse kan blive genanvendt. 

Størrelse750 ml (26 oz)1100 ml (38 oz)+
Bredde150mm180mm
Minimums antal900900
Er bio muligt?NejNej
Specielle farver?Ja på forespørgselJa på forespørgsel
Antal pr. kasse900900
Holdbarhed18 måneder18 måneder

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser