Pølsebakker med dit eget tryk

Driver du en burgerbar, sælger du street food eller skal du til et stort event og leder efter en unik måde at vise dine produkter frem på? Så vil madbakker med dit unikke design... Læs mere

Foretrukket af

mellowdonutsbandoburgerschick&cheezpizzahutgordonramsaypoplburger

...sign med garanti tiltrække al opmærksomheden! De vil helt sikkert skille din virksomhed ud fra konkurrenterne, og så er de super praktiske, og gør det nemt og hurtigt at servere mad til kunder.

Holdbare bakker, der er perfekte til al slags mad

Med vores madbakker kan dine kunder nyde deres saftige og fedtede måltider helt uden at skulle bekymre sig om, at bakkerne går i stykker. Det skyldes, at bakkerne er lavet af fedtafvisende pap, som ikke bliver blødt eller begynder at lække, uanset hvad der puttes i dem. Bakkerne kan bruges til at servere alt lige fra pomfritter med smeltet ost og BBQ marinerede kyllingevinger, til snaskede hotdogs eller churros med is. Du kan altså fylde bakkerne med så meget dressing, sovs eller dip, som du har lyst til! De høje kanter på bakkerne giver dig endda mulighed for at fylde dem helt op uden at noget ryger ved siden af, så du kan tilføje så mange toppings, som du vil, til dine måltider. Dine kunder vil blive superglade, når de ser alle lækkerierne på deres bakke! 

105% prisgaranti 

Hvis du leder efter det absolut bedste tilbud på emballage med logotryk, er du kommet til det rette sted! Vi vil gerne være de billigste på markedet, og derfor tilbyder vi 105% prisgaranti på alle produkter i vores udvalg. Det betyder, at hvis du falder over de samme emballageprodukter med tryk til en lavere pris et andet sted, så matcher vi ikke kun prisen - vi reducerer den endda med yderligere 5%. 

Vælg mellem bakker med eller uden låg

Vores engangsbakker fås med og uden låg, så det er op til dig at vælge, hvad der er den bedste løsning til dit produkt. Vores bakker uden låg er ideelle til madboder og især udendørs arrangementer som f.eks. festivaler og andre on-the-go lejligheder, hvor kunder for det meste gerne vil spise med det samme og ikke har planer om at bære maden meget langt. Men hvis du er leder efter bakker, der kan holde dine kunders mad frisk og varm, indtil de kommer hjem, er vores bakker med låg hvad du har brug for! Lågene lukker tæt og holder maden sikker, så dine kunder kan tage deres mad med sig på farten uden problemer.

Stort udvalg af pølsebakker med tryk 

Uanset om du leder efter bakker i én eller flere størrelser, finder du helt sikkert den perfekte størrelse i vores udvalg. Vores bakker med og uden låg fås begge i 3 forskellige størrelser, så du kan tilfredsstille enhver kundes sult med den helt perfekte serveringsportion. Måske har du sprøde pommes frites, fish and chips eller andre friturestegte lækkerier på menuen? Uanset hvad du serverer, er de 3 størrelser ideelle til små, mellemstore og store portioner! Kig vores store udvalg igennem og find den helt rigtige størrelse til dine portioner.

Hvis du har spørgsmål eller har svært ved at bestemme den helt rigtige størrelse, skal du ikke tøve med at kontakte os via e-mail eller telefon. Vores emballageeksperter er altid mere end glade for at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig! 

Gør dit design til virkelighed 

Tilføj et personligt præg til dine bakker med dit helt eget unikke design, der repræsenterer dit brand og skiller det ud fra mængden! Vores team af designere kan hjælpe dig med at opsætte dit design, og du vil endda modtage en forhåndsvisning af dit produkt - helt gratis! Vi garanterer, at du vil være fuldt ud tilfreds med designet på dit produkt, inden det sendes afsted til produktion.

Vi trykker vores pomfritbakker på hele overfladen med CMYK (fuldfarvetryk), som er et farvesystem, der kombinerer cyan, magenta, gul og sort for at skabe en bred vifte af farver. Med fuldfarvetryk kan du få stort set alle tænkelige farver. Derudover kan du inkludere så mange farver, som du vil, uden at skulle betale noget ekstra for hver enkelte farve. Det betyder, at prisen vil være præcis den samme, uanset om du bruger 4, 5 eller 6 farver i dit design! Bakkerne er trykt med offsettryk, hvilket er en teknik som er kendt for at skabe resultater af højeste kvalitet. Offset sikrer, at allerførste og allersidste bakke, der trykkes, ligner hinanden på en prik.

Bakkerne har en blank overflade, som giver dem et elegant udseende og vil få designet på dine bakker til at se endnu mere levende ud. Det professionelle udseende af dine madbakker vil helt sikkert fange alles opmærksomhed og vække deres interesse for dine lækre måltider!

Lave minimumsbestillingsmængder

Hvem siger, at du skal bryde banken for at få dit brand ud i verden? Hos Limepack er det ikke nødvendigt med et stort budget og enorme ordremængder for at få fingrene i emballage med dit helt eget tryk! Med en lav minimumsbestillingsmængde på kun 500 stk. på vores bakker kan du få præcis den mængde, du står og har brug for til din butik eller til en kommende begivenhed. 

Europæisk produktion 

Ud over at tilbyde et bredt udvalg af miljøvenlige produkter, arbejder vi udelukkende med producenter i Europa. Det gør vi på grund af de mange fordele, som det har, såsom lave minimumsmængder og hurtige leveringstider. Men den absolut største fordel er den korte afstand fra vores producenter til vores kunder, hvilket resulterer i betydeligt lavere CO2-udledninger under transporten af vores produkter. 

Limepack | Få tilsendt en prøvepakke

Har du brug for prøver?

Få tilsendt en prøvepakke
Limepack | Få et tilbud

Søger du noget specielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
124 anmeldelser