Enkeltlagspapkrus i brunt kraftpapir med digitaltryk

Inkl. pålagt afgiftPE-belagt
  • 350 ml enkeltlagspapkrus i brunt kraftpapir med mat overflade og tryk i sort farve

Enkeltlagspapkrus i brunt kraftpapir med digitaltryk

Inkl. pålagt afgiftPE-belagt
Pris pr. enhed
Spar
Total 8.370,00 
DKK.

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Planlægger du med kort varsel og kort deadline, og vil du gerne sikre dig, at du modtager dine logotrykte papkrus i tide til et kommende arrangement eller messe? Så er du kommet til det helt rette sted! Med dine helt unikke enkeltlagspapkrus med logotryk får du mulighed for at fremvise din virksomhed og dit brand, og samtidig skille dig ud fra mængden - helt uden at skulle bekymre dig om at modtage dem til tiden! 

Papkrusene kan leveres på kun 10-14 arbejdsdage og har en minimumsbestillingsmængde på kun 1.000 stk. De er den ideelle løsning til når du gerne vil gøre dig bemærket til en udstilling, messe eller måske endda en privat fest.

Trykte papkrus i høj kvalitet med hurtige leveringstider

Hos Limepack ved vi hvor vigtige tidsfrister er for vores kunder. Derfor arbejder vi løbende hårdt på at tilbyde produkter af høj kvalitet med hurtige leveringstider. Vores logotrykte papkrus er en hurtig og pålidelig løsning, og vi kan levere dem på så lidt som kun 10-14 arbejdsdage. Bemærk venligst at priserne varierer afhængigt af den leveringstid, der vælges. 

Med disse papkrus kan du være sikker på, at du overholder din tidsfrist - og så behøver du endda ikke engang at gå på kompromis med kvaliteten! Hvis du har en meget stram deadline, er det dog altid en god idé at tage fat i os på mail@limepack.dk for at bekræfte med os, at vi kan overholde den.

Papkrus i 4 størrelser - uendelige anvendelsesmuligheder!

Forfriskende limonade eller cremet cappuccino? Med dette produkt kan du tilbyde dine kunder begge dele! Vores enkeltlagspapkrus i kraftpapir er perfekte til både kolde og varme drikkevarer, og er belagt med et lag PE-plast på indersiden for at gøre dem robuste og for at forhindre lækager.

Vores papkrus fås i 4 forskellige størrelser: 100 ml, 240 ml, 350 ml og 450 ml. Den mindste størrelse er ideel til at servere et skud espresso, men er også den perfekte størrelse til at uddele smagsprøver. De større størrelser bruges af virksomheder ved pop-up events og messer, og er bl.a. perfekte til caféer og butikker, der sælger både små og store kopper kaffe.

Gør et indtryk uanset hvad du serverer i dine logotrykte papkrus! Det behøver ikke at være drikkevarer du serverer i kopperne, men kan også sagtens være snacks, slik - eller noget helt andet. Vores logotrykte papkrus har mange forskellige anvendelsesmuligheder, og uanset hvad du serverer, kan du være sikker på at gøre det med stil med dine helt egne papkrus!

Vi tilbyder låg til papkrusene i størrelser 240 ml, 350 ml og 450 ml, så dine kunder kan holde deres drikkevarer varme og undgå, at de spilder. Vores 80 mm låg passer til papkrusene på 240 ml, mens vores 90 mm låg passer til papkrusene i størrelserne 350 og 450 ml. 

Uendelige designmuligheder

Vær en flamingo i en flok duer! Brug dette logotrykte papkrus til dit brand's fordel og kommuniker med dine nuværende og potentielle kunder. Vores papkrus med hurtig levering produceres med kraftpapir og en mat overflade. Vi trykker papkrusene med fuldfarvetryk og CMYK-farver. Dette betyder, at du frit kan vælge og blande så mange farver som du ønsker til dit design uden ekstra omkostninger. Så slip kreativiteten løs og skab det helt perfekte design, der repræsenterer dit brand og hvad det står for! Blækket er neutralt i både lugt og smag.

Papkrus i mængder fra 1.000-19.000 stk. trykkes med digitaltryk, som er en metode, der er fantastisk til mindre oplag og hurtig produktion. Denne trykmetode bruger ikke trykplader, så det er muligt at trykke forskellige designs uden nogen høje ekstra omkostninger. Bemærk venligst, at digitaltryk kan resultere i, at det endelige tryk bliver en smule pigmenteret. Det er desuden også sværere at printe filer i lav kvalitet som billeder på kopperne, så husk at sende dine designfiler i høj opløsning. Det skal også nævnes, at overfladen kan se en smule blank ud afhængigt af mængden af blæk, der bruges til farverne, og hvor mørke farverne er. Tag endelig fat i os hvis du har yderligere spørgsmål til dette.

Mængder fra 20.000-500.000 stk. trykkes med offsettryk. Offsettryk gør det muligt at trykke papkrus i store mængder i høj kvalitet, og sikrer altid, at de allerførste og sidste trykte papkrus er identiske. Denne metode bruger trykplader og gør den f.eks. ideel til at trykke almindelige billeder i god kvalitet på papkrusene.

Produktion hos naboen

Vi producerer alle vores produkter i Europa i lande tæt på os og vores kunder. At have partnerskaber og samarbejder med producenter i Europa gør os i stand til at tilbyde lave ordremængder, hurtige leveringer og produkter af høj kvalitet. Alle producenter, som vi samarbejder med, er ISO-certificeret, hvilket betyder, at de har certificerede kvalitetsstyringssystemer og bæredygtighedsstandarder. Den største fordel ved produktionen inden for EU er dog uden tvivl den lavere CO2-udledning under den korte transport af vores papkrus, hvilket er en væsentlig faktor for os hos Limepack. Så du kan sagtens have god samvittighed, når du bestiller dine papkrus hos os!

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Good Manufacturing Practice (GMP)

Formålet med GMP er at garantere forbrugersikkerhed af produkterne samt at de er konsekvent fremstillet i en kvalitet, der passer til den tiltænkte anvendelse. GMP beskæftiger sig således med både fremstillings- og kvalitetsstyringsprocedurer.

Quality System Certification - ISO 9001: 2015

ISO 9001: 2015 fastlægger kriterierne for et kvalitetsstyringssystem og er baseret på en række principper, herunder et stærkt kundefokus samt lever op til lovgivningen i det land, hvor produktet bliver solgt. Dette sikrer forbrugerne konsekvent får kvalitetsprodukter og -tjenester.

Størrelse100 ml240 ml350 ml450 ml
TypeEnkeltlagEnkeltlagEnkeltlagEnkeltlag
PapirBrunt kraftpapir, PE-coatedBrunt kraftpapir, PE-coatedBrunt kraftpapir, PE-coatedBrunt kraftpapir, PE-coated
Diameter (Top)62 mm80 mm90 mm90 mm
Diameter (Bund)45 mm57 mm60 mm60 mm
Højde64 mm90 mm110 mm134 mm
Vægt4 g8 g10 g 11 g
TrykmetodeDigitaltryk & offsettrykDigitaltryk & offsettrykDigitaltryk & offsettrykDigitaltryk & offsettryk
Kopper per kasse2.100 stk.1.000 stk.1.000 stk.1.000 stk.
Kopper per sleeve350 stk.50 stk.100 stk.200 stk.
Sleeves per kasse620105
Kopper per palle50.400 stk.24.000 stk.16.000 stk.16.000 stk.
Kassestørrelse410 x 320 x 490 mm410 x 320 x 490 mm460 x 370 x 510 mm564 x 366 x 545 mm
Mindste ordremængde1.000 stk.1.000 stk.1.000 stk.1.000 stk.

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser