Enkeltlags- og dobbeltlagspapkrus med logotryk

Inkl. pålagt afgiftPE-coated

Enkeltlags- og dobbeltlagspapkrus med logotryk

Inkl. pålagt afgiftPE-coated
Pris pr. enhed
Spar
Total 5.490,00 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjælp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% prisgaranti

Danmarks bedste priser

Fast shipping

Gratis levering i Danmark

Mulighed for ekspres

Vil du gerne sprede kendskabet til dit brand på en unik måde? Så behøver du ikke lede længere! Papkrus med dit logo eller design vil med garanti imponere folk og få dem til at tale om din virksomhed. Uanset hvad du serverer, vil dine kunder sætte stor pris på den ekstra indsats, du har lagt i at give dem en helt unik oplevelse! 

Vores kunder – især virksomheder og organisationer – bruger enkeltlagskoppen til en række forskellige formål, herunder interne og eksterne marketingaktiviteter såsom messer og firmaevents. Foruden dette er enkeltlagskoppen også et stort hit blandt caféer o.lign. til takeaway. Alt fra kolde til varme drikkevarer kan serveres i enkeltlagspapkrus, hvilket gør koppen til en meget nem og bekvem måde at gøre din virksomhed ekstra attraktiv på. 

Enkeltlags- eller dobbeltlagspapkrus?

Vælg mellem enkeltlags- og dobbeltlagspapkrus afhængigt af hvad du skal bruge dem til. Enkeltlagspapkruset er velegnet til servering af kolde og varme drikke som juice, smoothies og kaffe med mælk, mens dobbeltlagspapkruset er specielt velegnet til servering af meget varme drikke som kaffe eller varm chokolade.

Forskellen mellem enkeltlags- og dobbeltlagspapkrus er det ekstra lag af pap på dobbeltlagspapkruset. Det ekstra lag har til formål at sikre en højere komfort når du tager den varme drikke med to-go. Den højere komfort sikres ved, at der er et lille luftlag mellem lagene, som giver en isolerende effekt. En ekstra fordel ved dobbeltlagspapkrusene er, at de holder kaffen varm over længere tid. Det ekstra lag sikrer en komfortabel medbringelse uden behov for et såkaldt ‘sleeve’. På den måde er det muligt at drage fordel af hele koppens overflade for et enestående design.

Vælg en overflade til dine logotrykte papkrus

Vores logotrykte papkrus kan fås med en mat eller blank overflade. Enkeltlagskrusene fås med en mat overflade, som giver koppen et naturligt og rustikt udseende. Dobbeltlagspapkruset kan fås med både en mat og blank overflade. En blank overflade vil give koppen et skinnende udseende, og har du mange farver i dit design, vil den blanke overflade få dem til at komme endnu mere til udtryk! Mange af vores kunder, der benytter papkrus i dobbeltlag, er caféer eller virksomheder, der gerne vil fremvise deres logo eller design på en mere eksklusiv måde.

Stort udvalg af papkrus med logo

De logotrykte papkrus kommer i et stort udvalg af størrelser, så du er garanteret at finde en størrelse, der passer til netop dit formål. Vores enkeltlagspapkrus fås i de følgende 4 størrelser:

  • 'The Shot', 100 ml

  • 'Cup-of-Joe', 240 ml

  • 'Mug-a-Chino', 350 ml

  • 'Mandagsdræberen', 450 ml

Vores dobbeltlagspapkrus fås i 3 størrelser: 

  • 'Cup-of-Joe', 240 ml

  • 'Mug-a-Chino', 350 ml

  • 'Mandagsdræberen', 450 ml

Vores 100 ml kop er perfekt til et skud stærk espresso og smagsuddelinger. 

Koppen på 160 ml er typisk det perfekte fit til en industrikaffemaskine, hvorfor den ofte er købt af leverandører af kaffeløsninger til erhverv og virksomheder, som har dette. Denne størrelse bruges bl.a. også i fly.

240 ml koppen er vores mest solgte størrelse og anvendes bredt af alt fra virksomheder, som skal på messe, til kaffebarer, som ønsker at tilbyde både en lille og stor kop kaffe. 240 ml koppen er perfekt egnet til en lille to-go kop kaffe.

Vores 350 ml papkrus anvendes især af caféer og cafeterier, som kun tilbyder én størrelse kop og ønsker at ramme den perfekte balance mellem en lille og stor kop kaffe. Denne størrelse anvendes også til pop-up events.

450 ml koppen eller "Mandagsdræberen" som vi kalder den, er den helt store størrelse, der kan rumme næsten 500 ml kaffe. Selvom det er en stor kop, anvendes den typisk af caféer og kendes ofte fra de store kaffekæder såsom Starbucks og Espresso House. 

Papkrus med tryk i alle regnbuens farver

Vi trykker vores papkrus med traditionelt offsettryk og CMYK-farver. Takket være brugen af ​​CMYK-farver, kan du nyde fuld kreativ frihed under designprocessen. Dette skyldes, at du har frihed til at vælge så mange farver, som du ønsker, uden at skulle betale ekstra omkostninger for hver nye farve. Hele overfladen på papkruset kan tilmed trykkes. Alle vores farver er neutrale i både lugt og smag.

Andre anvendelsesmuligheder for papkrus 

Når du bruger papkrus, behøver det ikke altid være til en almindelig kop kaffe, te eller andre drikkevarer. Vi har kunder, der bruger papkrus til andre formål – måske du kan lade dig inspirere?

Skal du måske til messe, og ønsker ikke at uddele en ganske almindelig kop kaffe? Så skift kaffen ud med en snack: popcorn, nødder eller måske endda insekter. Med vores store sortiment kan du helt frit bestemme hvad du vil give ud og hvor store portionerne skal være!  

Rekrutterer du eller ønsker du at målrette din markedsføring mod studerende? Hvorfor ikke sponsere gratis papkrus med dit tryk på til skolens kantine? De får gratis papkrus og dit logo bliver eksponeret overfor eleverne.

Serverer du is eller milkshakes, er vores papkrus helt ideelle til formålet, da kruset ikke er koldt at bære rundt på. Har du endda planer om at servere alkoholdige drikke, tilbyder vi også vores papkrus i en specialudgave til dette formål. Ta’ endelig fat i os på mail@limepack.dk hvis du vil vide mere! 

Kort sagt: mulighederne er mange! Vores papkrus med tryk bliver brugt til alle tænkelige formål, da det er en helt genial måde at få dit budskab ud i hænderne på din målgruppe.

Produktion i Europa

Vi samarbejder udelukkende med producenter i Europa for at sikre dig de bedste priser, lynhurtig levering og lave minimumsantal. 

Den største fordel ved at samarbejde med europæiske producenter, er den væsentligt mindre CO2 der udledes under den korte transport af vores papkrus. Transport af varer er en stor bidragyder til CO2-udledningen, og hos Limepack ønsker vi at minimere denne ved at samarbejde med producenter tæt på leveringslande og på den måde bidrage til en grønnere planet.

Vi gør papkrus tilgængelige for alle 

Vi ønsker at gøre papkrus tilgængelige for alle ved at tilbyde lave minimumsordre på kun 1.000 stk. og en gratis standardlevering på 4 uger. Vi har de laveste priser på markedet, og skulle du mod forventning havde fundet noget billigere, matcher vi og slår prisen! Sidst men ikke mindst, ønsker vi at gøre bestillingen af vores papkrus så let som mulig ved at tilbyde en simpel købe- og designproces.

Vil du selv lave designet? Helt fint! Bare download skabelonen og vedhæft din ordre. Skal vi lave designet, er vi mere end glade for at hjælpe. Send os en mail med dit materiale og dine specifikke ønsker, og vi går i gang med det samme! Før vi sender det til produktion, vil du modtage et 3D-udkast til din godkendelse.

DKSCD-PapCup-SW08MS3K

Produktinformation

configuration
step

Specifikke referencer

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Alle vores papkrus er lavet i overensstemmelse med EU’s produktionsstandarder og er i overensstemmelse med EU-regulativer om fødevareemballage. Vores eksklusive samarbejde med højt kvalificerede producenter berettiger os til følgende værdifulde certifikater:

Good Manufacturing Practice (GMP)

Formålet med GMP er at garantere forbrugersikkerhed af produkterne samt at de er konsekvent fremstillet i en kvalitet, der passer til den tiltænkte anvendelse. GMP beskæftiger sig således med både fremstillings- og kvalitetsstyringsprocedurer.

Quality System Certification - ISO 9001: 2015

ISO 9001: 2015 fastlægger kriterierne for et kvalitetsstyringssystem og er baseret på en række principper, herunder et stærkt kundefokus samt lever op til lovgivningen i det land, hvor produktet bliver solgt. Dette sikrer forbrugerne konsekvent får kvalitetsprodukter og -tjenester.

Management System Certificering - ISO 9001, ISO 14001: 2015

ISO 14001: 2015 specificerer kravene til et miljøledelsessystem, der hjælper en organisation med at opnå en forbedret miljømæssig ydeevne. Det er både godt for din pengepung og for miljøet. 

Forest Stewardship Council® (FSC®)

FSC er et internationalt certificeringssystem for skovbrug, der sikrer, at træ- og papirprodukter, der bærer FSC-forseglingen, kommer fra ansvarligt forvaltede skove.

De producenter, vi samarbejder med har både FSC-certificeret deres produktionsfaciliteter og benytter sig af FSC-papir, når de producerer bio papkrus.

Packaging Safety Management System Certified – UNI EN 15593:2008

EN 15593 er en standard for hygiejnehåndtering i emballagefremstilling. Det specificerer krav til et hygiejnehåndteringssystem til producenter og leverandører af fødevareemballage, herunder opbevaring og transport. Effektiv kommunikation langs fødevareemballeringskæden er afgørende for at sikre, at alle relevante farer for emballagehygiejne identificeres og kontrolleres korrekt.

Størrelse100 ml240 ml240 ml350 ml350 ml450 ml450 ml
TypeEnkeltlagsEnkeltlagsDobbeltlagsEnkeltlagsDobbeltlagsEnkeltlagsDobbeltlags
Diameter (Top)63 mm80 mm80 mm90 mm90 mm90 mm90 mm
Diameter (Bund)45 mm51 mm51 mm59 mm59 mm59 mm59 mm
Højde60 mm93 mm93 mm110 mm110 mm137 mm137 mm
Vægt4,41 g7,10 g10,97 g9,34 g 14,82 g11,90 g18,83 g
Papirtykkelse260 g/m2 + 18 PE295 g/m2 + 18 PE295 g/m2 + 18 PE295 g/m2 + 18 PE295 g/m2 + 18 PE295 g/m2 + 18 PE295 g/m2 + 18 PE
OverfladeMatMatMat, blankMatMat, blankMatMat, blank
TrykmetodeOffset, CMYK-farverOffset, CMYK-farverOffset, CMYK-farverOffset, CMYK-farverOffset, CMYK-farverOffset, CMYK-farverOffset, CMYK-farver
Kopper per sleeve50 stk.50 stk.25 stk.50 stk.20 stk.50 stk.20 stk.
Kopper per kasse1.000 stk.1.000 stk.500 stk.1.000 stk.500 stk.1.000 stk.500 stk.
Kassevægt4, 25 kg8,39 kg 6,68 kg11,63 kg9,09 kg 13,56 kg11,06 kg
Kassestørrelse310 x 248 x 330 mm415 x 335 x 410 mm415 x 335 x 510 mm455 x364 x 514 mm566 x 368 x 515mm564 x 366 x 545 mm564 x 366 x 610mm
Kasser per palle66302416161212
Kopper per palle66.000 stk.30.000 stk.12.000 stk.16.000 stk.8.000 stk.12.000 stk.6.000 stk.

Leveringsmetode

Leveringstider, der matcher dine behov.

Gratis levering i Danmark

Bestil nu og få dette produkt gratis leveret inden d. 26-12-2022 (4 uger)

Ekspresforsendelse mulig

Har du travlt? Ingen problemer. Vi kan beregne ekspreslevering for dette produkt. Kontakt os for nærmere info.

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
101 anmeldelser