Ekspres enkeltlags- og dobbeltlagspapkrus med digitaltryk

Inkl. pålagt afgiftPE-belagtGenanvendelige

Ekspres enkeltlags- og dobbeltlagspapkrus med digitaltryk

Inkl. pålagt afgiftPE-belagtGenanvendelige
Pris pr. enhed
Spar
Total 12.780,00 
DKK.

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Har du brug for logotrykte papkrus i en fart? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Uanset om du er vært for en lille begivenhed eller en stor konference og ønsker at vise dit brand frem på en mindeværdig måde, er vores eksprespapkrus med tryk den perfekte løsning for dig.

Papkrusene kan leveres på så lidt som 8-9 arbejdsdage og har et minimumsordreantal på kun 1.000 stk. Bestil i dag og vi garanterer, at du har dine logotrykte papkrus klar på ingen tid! 

Super hurtige leveringstider 

Vi tilbyder flere forskellige leveringstider at vælge imellem og vores papkrus med logo kan leveres på kun 8-9 hverdage. Afhængig af den ønskede mængde og størrelse på de papkrus, du bestiller, vil de tilgængelige leveringstider variere. Bemærk venligst også, at prisen vil variere afhængigt af ønsket leveringstid. Vælg den leveringstid, der passer dig bedst!

Har du en bestemt deadline, så tag endelig fat i os på mail@limepack.dk eller giv os et kald for at bekræfte, at vi kan garantere den.

Papkrus med logo til alle formål i 6 størrelser

Vores eksprespapkrus passer til ethvert formål eller lejlighed. De produceres med et lag PE-plast på indersiden for at sikre, at de kan holde på diverse væsker uden at gå i opløsning. Det betyder, at du kan servere alle typer drikkevarer, varme som kolde, uden at skulle bekymre dig om noget som helst!  

Vi tilbyder to typer papkrus: enkeltlags- og dobbeltlags. Hvis du skal servere kolde eller lunkne drikkevarer såsom juice, limonade eller kaffe med mælk, er enkeltlagspapkruset det helt perfekte valg. Hvis du derimod leder efter papkrus, der kan rumme varme drikke som kaffe, te eller måske endda varm chokolade, anbefaler vi, at du vælger dobbeltlagspapkruset. Dette papkrus har et ekstra lag papir, der giver ekstra isolering og beskyttelse, som gør det komfortabelt at holde på koppen. 

Papkrusene produceres med en mat overflade, hvilket giver dem et naturligt og rustikt udseende. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at meget blæk eller mørke farver i designet kan få den matte overflade til at fremstå en smule blank, når den trykkes med digitaltryk.

Eksprespapkrusene fås i flere forskellige størrelser, så du kan være helt sikker på at finde den perfekte størrelse der passer til dine behov. Vores alsidige papkrus kan bruges til alle slags drikkevarer, snacks, frugt eller noget helt andet. Tjek vores udvalg og find den ideelle størrelse til dit formål! Vi tilbyder vores papkrus i følgende 6 størrelser: 100 ml, 180 ml, 240 ml, 350 ml, 450 ml og 550 ml. Begræns ikke dig selv - vær kreativ og beslut dig for, hvordan du vil bruge papkrusene! 

Skab unikke logotrykte papkrus

Skab et design til dine papkrus, der matcher dit brands udseende og følelse. Vores ekspertdesignere kan designe dine papkrus og sende dig et designudkast inden for 24 timer. Du skal blot sende os dit kunstværk eller logo, og så går vi i gang med at skabe et helt unikt design til dig! 

Vi anvender forskellige trykmetoder alt afhængigt af mængden der skal trykkes - vi garanterer dog, at dit design bliver fantastisk uanset hvad! 

Papkrus i mængder fra 1.000 stk. til 10.000 stk. er trykt med digitaltryk. Denne metode kræver ingen trykplader og inkluderer derfor ingen opsætningsomkostninger. Ydermere trykkes kopperne med fuldfarvetryk (CMYK-farver), som giver dig mulighed for at inkludere et ubegrænset antal farver uden at skulle betale noget som helst ekstra for hver farve. Det er vigtigt at nævne, at digitaltrykte papkrus kan blive en smule mere pigmenterede, hvis din designfil ikke er af den bedste kvalitet. For at sikre en høj trykkvalitet på dine papkrus er det derfor vigtigt, at du sender dine designfiler i høj opløsning. På digitaltrykte papkrus kan en overflade med mørke farver ende med at se en smule blank ud, også selvom papkrusene produceres med en mat overflade.

Papkrus i mængder fra 10.000 stk. til 50.000 stk. er trykt med offsettryk og CMYK-farver. Dette gælder alle størrelser. Denne metode sikrer, at både det første og allersidste papkrus, der trykkes, ender med identiske højkvalitetstryk.

Ordrer på 50.000 stk. trykkes med flexotryk og Pantone farver. Flexotryk kræver trykplader, som har et engangsopsætningsgebyr. Vi opbevarer dog dine trykplader i op til 5 år, så du slipper for at betale gebyret, hver gang du genbestiller papkrus hos os.

Bionedbrydelige og genanvendelige papkrus

Hvis du leder efter en mere bæredygtig løsning, har vi også et miljøvenligt alternativ til eksprespapkrusene. Vi tilbyder en bionedbrydelig udgave af både enkelt- og dobbeltlagspapkruset, hvor PE-belægningen erstattes af en vandbaseret belægning, som gør koppen komposterbar og genanvendelig. Disse kopper er certificeret AA, hvilket betyder, at de ikke kræver et separat eller yderligere affaldsindsamlingssystem, da de kan genbruges med papir. Desuden overholder papkrusene DIN EN 13430 standarden, som specificerer kravene til genanvendelighed af emballagematerialer. De er certificeret i henhold til denne standard.

Vores eksprespapkrus er lavet af jomfrupapir, hvilket betyder, at de er lavet af helt nyt papir. De enkeltvæggede papkrus har en mat overflade, men med digitaltryk kan mørke overflader se lidt blanke ud. De dobbeltvæggede papkrus har en blank overflade.

Produktion i Europa

Hos Limepack leder vi altid efter måder at reducere vores miljøpåvirkning. En af måderne, vi gør dette på, er ved at samarbejde med producenter inden for Europa, hvilket giver os mulighed for at holde vores minimumsbestillingsmængder lave – kun 1.000 stk. – og tilbyde hurtige leveringstider. Men den største fordel er, at det reducerer mængden af ​​CO2-udledning fra transport. Så når du handler hos os, kan du være sikker på, at du gør dit for at passe på miljøet!

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Good Manufacturing Practice (GMP)

Formålet med GMP er at garantere forbrugersikkerhed af produkterne samt at de er konsekvent fremstillet i en kvalitet, der passer til den tiltænkte anvendelse. GMP beskæftiger sig således med både fremstillings- og kvalitetsstyringsprocedurer.

Quality System Certification - ISO 9001: 2015

ISO 9001: 2015 fastlægger kriterierne for et kvalitetsstyringssystem og er baseret på en række principper, herunder et stærkt kundefokus samt lever op til lovgivningen i det land, hvor produktet bliver solgt. Dette sikrer forbrugerne konsekvent får kvalitetsprodukter og -tjenester.

Størrelse100 ml180 ml240 ml240 ml350 ml350 ml450 ml450 ml550 ml550 ml
TypeEnkeltlagsEnkeltlagsEnkeltlagsDobbeltlagsEnkeltlagsDobbeltlagsEnkeltlagsDobbeltlagsEnkeltlagsDobbeltlags
Vægt3,67 g5,63 g7,35 g12,66 g11,72 g18,06 g12,7 g 22,7 g13 g25,3 g
Højde60 mm82 mm92 mm92 mm108 mm108 mm136 mm136 mm149 mm150 mm
Diameter (Top)60 mm72 mm80 mm80 mm90 mm90 mm90 mm90 mm90 mm90 mm
Diameter (Bund)45 mm50 mm55 mm55 mm59 mm59 mm55 mm55 mm61 mm60 mm
TrykmetoderDigital-, offset- & flexotrykDigital-, offset- & flexotrykDigital-, offset- & flexotrykDigital-, offset- & flexotrykDigital-, offset- & flexotrykDigital-, offset- & flexotrykDigital-, offset- & flexotrykDigital-, offset- & flexotrykDigital-, offset- & flexotrykDigital-, offset- & flexotryk
OverfladeMat/BlankMat/BlankMat/BlankBlankMat/BlankBlankMat/BlankBlankMat/BlankBlank
Kopper pr. kasse2.000 stk.1.000 stk.1.000 stk.500 stk.1.000 stk.500 stk.500 stk.400 stk.500 stk.400 stk.
Kassestørrelse365 x 360 x 425 450 x 365 x 490365 x 360 x 425405 x 325 x 560450 x 365 x 490455 x 365 x 490450 x 365 x 540600 x 380 x 435600 x 380 x 435460 x 580 x 380
Kassevægt7,9 kg6,1 kg 7,9 kg6,8 kg 12,6 kg 9,7 kg6,9 kg 9,8 kg7 kg 10,9 kg

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser