Logotrykte kræmmerhuse til bubble waffle med hurtig levering

FedtafvisendeKomposterbarGenanvendelig

Logotrykte kræmmerhuse til bubble waffle med hurtig levering

FedtafvisendeKomposterbarGenanvendelig
Pris pr. enhed
Spar
Total 13.590,00 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjælp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% prisgaranti

Danmarks bedste priser

Fast shipping

Gratis levering i Danmark

Mulighed for ekspres

Leder du efter en kreativ og praktisk måde at servere to-go snacks eller måltider til kunder? Så er vores logotrykte kræmmerhuse til pommes frites helt perfekte til dette! Deres unikke form gør dem nemme at bære rundt på, og de kan bruges til en række forskellige fødevarer. De er en fantastisk tilføjelse til enhver begivenhed eller lejlighed, og med dit helt eget design på dem, er du sikker på at blive husket for både smagen af din mad og den fantastiske præsentation af den.

Imponér med logotrykte kræmmerhuse 

Hvis du virkelig ønsker at efterlade et varigt indtryk på dine kunder, er et iøjnefaldende design på dine kræmmerhuse den helt rigtige måde at gøre det på! Ved at servere dine snacks eller retter i kræmmerhuse med dit unikke og mindeværdige design på dem, gør du det lettere for dine kunder at huske din virksomhed - og det er præcis, hvad du gerne vil opnå!

Med alle de uendelige designmuligheder vi tilbyder, er der ingen grænser for, hvad du kan skabe! Du kan bruge så mange farver som du vil uden at skulle bekymre dig om ekstra omkostninger. Dette er fordi, at kræmmerhusene er trykt i fuld farve, så du virkelig kan lade din kreativitet skinne igennem og skabe et design, der afspejler dit brand. Uanset om du ønsker et enkelt design, eller noget mere indviklet og detaljeret, kan vi hjælpe dig med at skabe det helt perfekte design til dig og din virksomhed. 

Kræmmerhusene er lavet af hvidt pap og har en blank overflade. Den blanke finish giver kræmmerhusene et skinnende og professionelt udseende, der med sikkerhed vil imponere folk! Bemærk venligst, at kræmmerhusene kun kan trykkes på ydersiden, og at indersiden af dem er en smule grålig.

Vælg den ideelle størrelse

Vores bubble waffle holdere fås i 2 størrelser, der passer til alle dine behov! De er tilgængelige i følgende størrelser: 

  • Lille: 151 mm (bredde) x 183 mm (højde)

  • Mellem: 181 mm (bredde) x 220 mm (højde)

Udover bubble waffle, så kan de fyldes med mange andre slags lækkerier! De er lavet af solidt og lækagesikkert pap, og er designet til at holde alle slags mad uden at begynde at lække eller falde fra hinanden. De små bubble waffle holdere er især ideelle til lette snacks som ristede mandler og popcorn, mens de mellemstore kan rumme lidt mere og er perfekte til måltider som churros, ostefritter og fish’n’chips. Takeaway-kræmmerhusene er især ideelle til travle eventlokaler, hvor snacks og mad skal serveres hurtigt og nemt. Med deres koniske form er det let for kunderne at holde dem og bære rundt på dem, hvilket gør dem perfekte til at spise på farten!

Praktiske og miljøvenlige takeaway-kræmmerhuse 

Kræmmerhusene leveres flade, men er super hurtige og nemme at klargøre til brug. Bare et lille tryk på begge sider åbner dem, og de er straks klar til at blive fyldt med lækre godbidder! Kræmmerhusene er lavet af plastfrit pap, som er både biologisk nedbrydeligt og genanvendeligt. Så ikke alene er kræmmerhusene nemme at bruge, men som en stor bonus er de også miljøvenlige.

DKSTEWafCon-XSFCRPGL3K

Produktinformation

configuration
step

Specifikke referencer

ISO12647

ISO 12647 er en international standard, der definerer specifikationerne for farvestyring i trykkeribranchen. Denne certificering viser, at et trykkeri har de nødvendige færdigheder og den nødvendige viden til at producere ensartede trykmaterialer af høj kvalitet.

GLOBAL STANDARD for PACKAGING MATERIALS - Issue 6, August 2019

Global Standard for Packaging Materials er en internationalt anerkendt kvalitetskontrollant, der sikrer forbrugerne, at de emballagematerialer, de køber, opfylder strenge kvalitets- og sikkerhedskrav.

Forest Stewardship Council (FSC)

FSC er et internationalt certificeringssystem for skovbrug, der sikrer, at træ- og papirprodukter, der bærer FSC-forseglingen, kommer fra ansvarligt forvaltede skove. Vi er FSC-certificeret under FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC.

StørrelseLilleMellem
Bredde151 mm183 mm
Højde181 mm220 mm
Materiale350g madpap, lugt- og smagsneutrale350g madpap, lugt- og smagsneutrale
PapirUden plastik, genanvendelige og bionedbrydeligeUden plastik, genanvendelige og bionedbrydelige
TrykmetodeOffset, CMYK-farverOffset, CMYK-farver
OverfladeBlankBlank
Mindste ordremængde500 stk.500 stk.
Hvordan leveres kræmmerhusene?Limet og i flad formLimet og i flad form
Antal pr. kasse500 stk.500 stk.
Vægt pr. kasse6,9 kg9,2 kg
Kassestørrelse (L x B x H)360 x 310 x 280 mm360 x 310 x 280 mm

Leveringsmetode

Leveringstider, der matcher dine behov.

Gratis levering i Danmark

Bestil nu og få dette produkt gratis leveret inden d. 31-03-2023 (9 uger)

Ekspreslevering

Er tiden knap? Bare rolig. Vi kan levere med ekspres mod en ekstra pris afhængig af din sammensætning af produktet. Vælg ekspreslevering ved checkout og se prisen med det samme.

Bestil nu, vælg ekspres ved checkout, og få dette produkt leveret inden d. 24-02-2023 (4 uger)

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
102 anmeldelser