Bionedbrydelige papirsugerør trykt med logo

Bionedbrydelige

Bionedbrydelige papirsugerør trykt med logo

Bionedbrydelige
Pris pr. enhed
Spar
Total 5.700,00 
DKK.

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Vil du gøre hver slurk til en oplevelse for dine kunder? Udskift dine almindelige papirsugerør med vores sugerør med specialtryk, og sæt prikken over i'et på dine drinks! Med en garanteret holdbarhed på mere end 8 timer kan du servere dine lækre og forfriskende drinks for kunderne uden at bekymre dig om, at de bløde sugerør ødelægger deres smag.

Brugerdefinerede papirsugerør i størrelser til alle drikkevarer

Vores papirsugerør med specialtryk fås i forskellige størrelser, så de passer perfekt til enhver type drik, herunder iskaffe, milkshakes, sodavand og iste! Vi tilbyder sugerørene i 4 forskellige længder, som hver især fås i forskellige bredder, hvilket giver dig masser af valgmuligheder når det kommer til at finde det ideelle match til dine drikkevarer! Klik på valgmulighederne ude i siden siden for at se de tilgængelige kombinationer af længde og bredde.

Papirsugerøret på 150 mm er den perfekte størrelse til drinks, der serveres i kortere glas, såsom cocktails, mocktails og blandede drinks. Det er endda en god størrelse til drinksprøver. De forskellige bredder gør det muligt for dine kunder at nippe langsomt til deres drinks uden at få for meget på én gang. 

Papirsugerør på 200 mm er den standardstørrelse, som barer og restauranter bruger til deres to-go-drikkevarer, herunder iste, limonade, juice og meget mere. Denne længde fås i 4 forskellige bredder, hvilket gør det til det perfekte valg til en bred vifte af drikkevarer.

Det lidt længere sugerør på 230 mm er perfekt til højere drinks som iskaffe og slushice, mens sugerøret på 250 mm er det ideelle valg til sodavand eller milkshakes i jumbostørrelse.

Vælg den ideelle bredde til den perfekte slurk

Bredderne 6 mm og 8 mm er gode til lettere drikke som juice og lemonade, mens bredderne 10 mm og 12 mm er ideelle til tykkere og mere cremede drikke. De større bredder bruges typisk til milkshakes, cremede frappéer og især bubble tea, hvor det er vigtigt, at tapiokaperlerne let kan passere gennem sugerøret.

Gør hver tår speciel med et unikt design 

Få dit logo eller et mønster trykt rundt om sugerørene i farver efter eget valg! Papirsugerørene er som standard trykt med 2 coatede Pantone-farver, hvilket garanterer, at du får præcis de farver, du leder efter. Hvis du vil have flere farver i dit design, tilbyder vi også tryk med CMYK. Pantone er dog at foretrække og anbefales, når vi printer papirsugerør. Hvis du ønsker 100% blækdækning, f.eks. en baggrundsfarve på dine sugerør, er det også muligt, men kun med flexotryk. Hvis du er på udkig efter en af disse muligheder, så tøv ikke med at kontakte os. 

Dine papirsugerør vil blive trykt med flexo- eller digitaltryk afhængigt af den leveringstid, du vælger. Hvis du vælger vores standardleveringstid på 7 uger, vil dine sugerør blive trykt med flexotryk. Hvis du vælger vores ekspreslevering på 4 uger, vil dine sugerør blive trykt med digitaltryk. Hvis du vil vide mere om dette eller har generelle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os!

Sikre og superholdbare papirsugerør af høj kvalitet

Disse papirsugerør har en belægning oven på blækket for at garantere fødevaresikkerhed og maksimal holdbarhed. De er lavet af tre lag papir og holdes sammen med lim af høj kvalitet, hvilket gør dem holdbare nok til at blive i en drink i op til 8+ timer uden at blive bløde! Så når du serverer dine drinks for kunderne, kan du slappe af og vide, at sugerørene ikke falder fra hinanden, og at smagen af papir ikke ødelægger deres oplevelse.

Miljøvenlig

Vores papirsugerør med tryk er den ultimative miljøvenlige løsning til dine drinks. De er lavet udelukkende af papir, er fuldt biologisk nedbrydelige og vil blive nedbrudt på meget kortere tid i miljøet sammenlignet med plastiksugerør. Men selvfølgelig bør papirsugerørene aldrig ende i miljøet, og vi opfordrer altid til ansvarlig bortskaffelse af dem.

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Længde 150 mm 200 mm 230 mm 250 mm
Bredder 6 mm / 8 mm 6 mm / 8 mm / 10 mm / 12 mm 8 mm / 10 mm / 12 mm 8 mm / 10 mm / 12 mm
Papir Bionedbrydeligt, coatet for maksimal fødevaresikkerhed og holdbarhed Bionedbrydeligt, coatet for maksimal fødevaresikkerhed og holdbarhed Bionedbrydeligt, coatet for maksimal fødevaresikkerhed og holdbarhed Bionedbrydeligt, coatet for maksimal fødevaresikkerhed og holdbarhed
Farver 1-2 Pantone-farver 1-2 Pantone-farver 1-2 Pantone-farver 1-2 Pantone-farver
Trykmetode Flexotryk ved standard levering, digitaltryk ved ekspreslevering Flexotryk ved standard levering, digitaltryk ved ekspreslevering Flexotryk ved standard levering, digitaltryk ved ekspreslevering Flexotryk ved standard levering, digitaltryk ved ekspreslevering
Overflade Mat Mat Mat Mat
Holdbarhed Mere end 8 timer Mere end 8 timer Mere end 8 timer Mere end 8 timer
Kan papirsugerørene pakkes ind? Indpakning er mulig med 6 mm og 8 mm sugerør i længder på 200-250 mm. Indpakning koster 45 DKK pr. 1.000 stk. Indpakning er mulig med 6 mm og 8 mm sugerør i længder på 200-250 mm. Indpakning koster 45 DKK pr. 1.000 stk. Indpakning er mulig med 6 mm og 8 mm sugerør i længder på 200-250 mm. Indpakning koster 45 DKK pr. 1.000 stk. Indpakning er mulig med 6 mm og 8 mm sugerør i længder på 200-250 mm. Indpakning koster 45 DKK pr. 1.000 stk.
Er det muligt at få et fuldt dækkende tryk? Ja, men dette koster ekstra og gøres med flexotryk. Ja, men dette koster ekstra og gøres med flexotryk. Ja, men dette koster ekstra og gøres med flexotryk. Ja, men dette koster ekstra og gøres med flexotryk.

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser