Papirsugerør med flexotryk

BionedbrydeligeBest price
  • Papirsugerør med flexotryk i hvid og sort med dit logo
Papirsugerør med flexotryk i hvid og sort med dit logo

Papirsugerør med flexotryk

BionedbrydeligeBest price
Pris pr. enhed
Spar
Total 6.800,00 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Leder du efter papirsugerør med dit eget design? Så er du kommet til det rigtige sted. Vores flexotrykte papirsugerør fås i 8 forskellige størrelser, og vi kan garantere, at du ikke finder dem billigere nogen andre steder. Med vores prisgaranti sørger vi altid for, at du får den bedste pris!

Vores papirsugerør med flexotryk bliver produceret i EU, og leveringstiden er 7 uger. Minimumsantallet på 10.000 stk. lyder måske til at være en del, men til gengæld er priserne helt i bund.  

Bliv husket med papirsugerør med dit logotryk 

Forestil dig at dine kunder netop har forladt din butik med en af dine drinks. Kunden tager et sip og det smager vidunderligt, men på grund af travlhed, da kunden forlod din butik, kan vedkommende ikke huske dit navn. Og det værste ved situationen er, at de faktisk havde tænkt sig at komme tilbage. Heldigvis er dette en situation du kan undgå i fremtiden med papirsugerør med logotryk, da det er den helt perfekte måde at minde dine kunder om dig og derved sikre, at de aldrig glemmer dit brand. 

Papirsugerørene kan trykkes med 1 eller 2 Pantone-farver til den samme pris. De tilgængelige farver er: sort, hvid, blå, grøn, rød og mørkegul. 

Papirsugerør med “all-over” tryk

Vær sikker på, at dine kunder hele tiden mindes om dit brand og navn, når de drikker dine drinks. Da papiret bliver trykt inden det bliver foldet, så vil dine papirsugerør have dit design over det hele på dem. Og når sugerørene bliver foldet, vil det få designet til at se rullet ud og rigtig fedt ud - og det er selvfølgelig også noget der er værd at bruge til din fordel i designprocessen. 

Papirsugerør med størrelser passende til alle drikkevarer

Serverer du cocktails i din bar og leder du efter noget ekstraordinært at pifte dine drinks op med? Så vil vores 6 mm sugerør i længderne 140 mm, 160 mm eller 200 mm passe dig perfekt. Længden kan tilpasses størrelsen på dine cocktails. Det er også den samme bredde der normalt benyttes i caféer og kaffebarer med alt fra iskaffe, juice og sodavand. 

Serverer du ikke cocktails, men i stedet smoothies eller milkshakes, og mangler du bæredygtige sugerør til at serveringen? Så er vores 8 mm brede sugerør i længderne 200 mm, 230 mm eller 250 mm helt perfekte. Det lidt tykkere sugerør gør det nemt for dine kunder at nyde drikken. Ej at glemme at de selvfølgelig ser dit navn/brand om og om igen. 

Og selvfølgelig, hvis din forretning skænker bubble tea, har vi også 10 mm brede sugerør. Den helt perfekte størrelse, som sikrer at boblerne og teen nemt kan komme igennem, og samtidig den perfekte løsning, der giver dig ekstra branding med komposterbare sugerør. 

Når ja, har vi ikke nævnt den situation eller drik, som du ønsker at bruge papirsugerør til? Så fortvivl ikke, da det gode ved papirsugerør er, at vi nemt kan tilpasse dem til dit behov. Vil du have dem bredere og længere, eller skal de passe til noget specifikt? Så tag fat i os og lad os hjælpe med det.  

Bæredygtige papirsugerør uden smag af papir

Vores papirsugerør er lavet af papir samt fødevaresikker lim og blæk, hvilket betyder at papirsugerørene kan nedbrydes i naturen. I teorien kan de også blive genanvendt, men da du bruger dem til drikkevarer, vil genanvendelsesstationerne ikke kunne genanvende papiret. Det er dog aldrig et problem, hvis papiret ender i naturen - selvom vi ligegyldigt hvad ikke håber, at det gør det.

Og selvfølgelig lige så vigtigt, så vil papirsugerørene ikke ødelægge smagen af den drik du serverer, da vi bruger foruden tykt papir til sugerørene, så de ikke blive gennemblødte ved langvarig brug.  

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Bredde6 mm8 mm 10 mm
Længde140, 160 og 200 mm140, 160, 200, 230 og 250 mm200, 230 og 250 mm
TrykmetodeFlexo-tryk, Pantone farverFlexo-tryk, Pantone farverFlexo-tryk, Pantone farver
Mulige trykfarverSort, blå, grøn, rød og mørkegulSort, blå, grøn, rød og mørkegulSort, blå, grøn, rød og mørkegul
Minimumsantal10.00010.00010.000
Standard leveringstid4 uger4 uger4 uger
Antal pr. kasse500300200
Garanteret holdbarhedstid1 år1 år1 år
Kan sugerørene pakkes enkeltvis?Ja, for 70 kr. pr. 1.000 styk.Ja, for 70 kr. pr. 1.000 styk.Ja, for 70 kr. pr. 1.000 styk.

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
124 anmeldelser