Bemærk. Længere leveringstider på grund af overvældende efterspørgsel i hele Europa. Læs mere

Papirsugerør med flexo-tryk

Best priceKomposterbar

Papirsugerør med flexo-tryk

Stykpris
Spar
Total 6.200,00 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjælp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% prisgaranti

Danmarks bedste priser

Fast shipping

Gratis levering i Danmark

Mulighed for ekspres

Leder du efter papirsugerør med dit eget design? Så er du kommet til det rigtige sted. Vores flexo-trykte papirsugerør fåes i 8 forskellige størrelser, og vi kan garantere at du ikke finder dem billigere nogen andre steder - Med vores prisgaranti sørger vi altid for at du får den bedste pris!

Vores papirsugerør med flexo-tryk bliver produceret i EU, og leveringstiden er mellem 3-4 uger - men hvis du har travlt, så kan vi sagtens levere endnu hurtigere. Minimumsantallet på 10.000 stk., lyder måske til at være en del, men til gengæld er priserne helt i bund.  

Bliv husket med papirsugerør med dit logo tryk 

Forestil dig at dine kunder netop har forladt din butik med en af dine drinks. Kunden tager et sip og det smager vidunderligt - men på grund af travlhed, da kunden forlod din butik, kan vedkommende ikke huske dit navn. Og det værste ved situationen, er at de faktisk havde tænkt sig at komme tilbage. Heldigvis er dette en situation du kan undgå i fremtiden - da papirsugerør med logo tryk er den perfekte måde, at minde dine kunder om dig og derved sikre at de aldrig glemmer dit brand. 

Vores papirsugerør med flexo-tryk kan blive trykt i 1 eller 2 farver uden nogen ekstra omkostninger. Vi kan trykke 6 forskellige farver; sort, hvid, blå, grøn, rød og mørkegul. Hvis du har et mere kompleks design, så skal du gå med vores digitaltrykte papirsugerør. 

Papirssugerør med “all-over” tryk

Vær sikker på at dine kunder sit brand og navn hele tiden når du drikker dine drinks. Da papiret bliver trykt inden det bliver foldet, så dine papirsugerør vil have dit design over det hele på dem. Og når sugerørene bliver foldet, så vil det få designet til at se rullet ud og rigtig fedt ud - det er selvfølgelig også noget der er værd at bruge til din fordel i design processen. 

Papirsugerør med størrelser passsende til alle drikkevarer

Serverer du cocktails i din bar og leder du efter noget ekstraordinært at pifte dine drinks op med? Så vil vores 6 mm sugerør, i længderne; 140, 160 eller 200 mm passe dig perfekt. Længden kan tilpasses størrelsen på dine cocktails. Det er også den samme bredde, der normalt benyttes i caféer og kaffebarer med alt fra iskaffe, juice og sodavand. 

Serverer du ikke cocktails, men i stedet smoothies eller milkshakes, og mangler du bæredygtige sugerør til at serveringen? Så er vores 8 mm brede sugerør, i længden; 200, 230 eller 250 mm helt perfekte. Det lidt tykkere sugerør gør det nemt for dine kunder at nyden drikken. Ej at glemme at de selvfølgelig ser dit navn/brand om og om igen. 

Og selvfølgelig, hvis din forretning skænker bubble tea, så har vi også 10 mm brede sugerør. Perfekt størrelse, som sikrer at boblerne og teen nemt kan komme igennem - En perfekt løsning, der giver dig ekstra branding med komposterbare sugerør. 

Nå ja, har vi ikke nævnt den situation eller drik, som du ønsker at bruge papirsugerør til - Fortvivl ikke, det gode ved papirsugerør, er at vi nemt kan tilpasse dem til dit behov. Vil du have dem bredere og længere? Eller skal de passe til noget specifikt, tag fat i os og lad os hjælpe med det.  

Bæredygtige papirsugerør uden smag af papir

Vores papirsugerør er lavet af papir samt fødevaresikker lim og blæk, hvilket betyder at papirsugerørene kan nedbrydes i naturen. I teorien kan de også blive genanvendt, men da du bruger dem til drikkevarer, så vil genanvendelsesstationerne ikke kunne genanvende papiret. Det er dog aldrig et problem hvis papiret ender i naturen - Selvom vi håber det ikke gør det, ligegyldigt hvad. 

Og selvfølgelig lige så vigtigt, så vil papirsugerørene ikke ødelægge smagen af den drik du serverer - Vi bruger foruden tykt papir til sugerørene, så de ikke blive gennemblødte ved langvarig brug.  

DKSJO-PapStr-20S2C20K

Produktinformation

configuration
step

Specifikke referencer

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Bredde6 mm8 mm 10 mm
Længde140, 160 og 200 mm140, 160, 200, 230 og 250 mm200, 230 og 250 mm
TrykmetodeFlexo-tryk, Pantone farverFlexo-tryk, Pantone farverFlexo-tryk, Pantone farver
Mulige trykfarverSort, blå, grøn, rød og mørkegulSort, blå, grøn, rød og mørkegulSort, blå, grøn, rød og mørkegul
Minimumsantal10.00010.00010.000
Standard leveringstid4 uger4 uger4 uger
Antal pr. kasse500300200
Garanteret holdbarhedstid1 år1 år1 år

Leveringsmetode

Leveringstider, der matcher dine behov.

Gratis levering i Danmark

Bestil nu og få dette produkt gratis leveret inden d. 16-11-2021 (4 weeks)

Ekspreslevering

Er tiden knap? Bare rolig. Vi kan levere med ekspres mod en ekstra pris afhængig af din sammensætning af produktet. Vælg ekspreslevering ved checkout og se prisen med det samme.

Bestil nu, vælg ekspres ved checkout, og få dette produkt leveret inden d. 02-11-2021 (2 weeks)

Foretrukket af

Delivery HeroWeberMercedesPeter Larsen KaffeVolkswagen R GmbHAbsolut VodkaKonica Minolta
Testimonials