Se video

Sådan bestiller du

Banderoler med tryk

Leder du efter den perfekte tilføjelse til din produktpræsentation, som helt sikkert vil sætte dit brand i fokus? Så er madbanderoler trykt med dit design den helt perfekte løsning!... Læs mere

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...nderoler er enkle, men effektive, og er en super alsidig emballageløsning, der kan bruges til alt fra friskbagte brød til takeaway-beholdere. Med dit unikke design på banderolerne kan du give dine produkter det særlige præg, der får dit brand til at skille sig ud fra mængden.

Bestil dine banderoler med tryk online i dag, og spar en masse tid og penge. Det er super hurtigt og nemt at bestille hos os, og du modtager dine banderoler på nul komma fem! Vi kan levere direkte hjem til dig eller til din virksomhed på kun 4 uger - helt gratis.

Justerbare banderoler med mange anvendelsesmuligheder  

Vores banderoler fås kun i én størrelse, men passer til næsten alle slags produkter takket være de 20 hak, de produceres med. Denne funktion lader dig justere banderolerne og løsne eller stramme dem så meget, som der er behov for, indtil de passer perfekt omkring dit produkt. Pak dem rundt om det friskbagte brød i dit bageri, de takeaway-måltider, som dine kunder tager med sig på farten, eller endda gaveæsker i din vinhandel - banderolerne kan bruges til mange forskellige formål!  

Banderolerne er lavet af fødevaresikkert pap og er både lugt- og smagsneutrale, hvilket betyder, at de kan komme i direkte kontakt med ethvert produkt uden at påvirke det. De er endda egnede til frysning. Desuden er de fedtafvisende, så selv hvis der kommer sovs, olie eller andet fugtigt på dem, forbliver banderolen og dit design intakt! Det betyder, at du nemt kan bruge dem til dine sandwiches og andet mad, der er smurt med f.eks. mayo eller dressing. Du kan også tilføje banderolerne til dine takeaway-skåle med tryk, og give dit brand et ekstra boost ved at gøre det endnu mere synligt! Du vil med sikkerhed imponere dine kunder, og de vil sætte pris på den ekstra indsats, du har lagt i din emballage for at give dem en helt særlig oplevelse.

Ubegrænsede designmuligheder med fuldfarvetryk

Giv liv til dit drømmedesign med vores ubegrænsede designmuligheder! Uanset om det er enkelt eller detaljeret, kan vi hjælpe dig med at få præcis det design, du ønsker. Tilføj dit logo, tekst, billeder eller andre visuelle elementer til dit design, og skab et unikt look, der med sikkerhed vil få folk til at huske dit brand og genkende det.

Vi trykker banderolerne på overfladen med fuldfarvetryk (CMYK), som er en proces der kombinerer cyan, magenta, gul og sort for at opnå en meget bred vifte af farver. Det betyder, at der ikke er nogen grænse for, hvilke eller hvor mange farver du kan bruge i dit design! Og det allerbedste? Du skal ikke betale en krone ekstra for hver farve, du bruger. Så slå dig løs og brug alle dine yndlingsfarver i designet! Madbanderolerne laves med en blank overflade, som virkelig fremhæver alle farverne og detaljerne i dit design og får det til at skinne, og det professionelle udseende vil med garanti fange folks opmærksomhed og gøre dem nysgerrige på dine produkter.

Gratis designhjælp fra eksperter

Har du brug for hjælp til at opsætte dit design? Intet problem! Før du gennemfører din bestilling, skal du blot uploade dit artwork. Vores designere hjælper dig gerne med at opsætte dit design gratis, og inden for 24 timer modtager du endda en forhåndsvisning af dit design. Du kan anmode om alle de ændringer, du ønsker, indtil du er 100% tilfreds! Du kan også selv stå for designet ved at downloade en skabelon og uploade dit design, når du bestiller. Selv uden hjælp fra vores designere vil du stadig modtage en forhåndsvisning af dit produkt, inden det sendes til produktion!

Få banderoler med dit design fra kun 500 stk.

Er du en ny business, der ønsker at starte i det små? Eller er du en virksomhed, der ønsker at prøve noget nyt uden at skulle binde dig til store ordrer? Så er du kommet til det rette sted! Med en minimumsbestillingsmængde fra blot 500 stk. på vores banderoler behøver du ikke at bekymre dig om at skulle bruge en masse penge på unødigt store ordrer, før du har besluttet dig for det helt perfekte design og den perfekte emballage. Hos os bestiller du præcis den mængde, du har brug for. Og med vores lave minimumsbestillingsmængde kan du endda også du ændre dit design så ofte du vil - du behøver ikke at binde dig til det samme design i en længere periode! 

Miljøvenlig og produceret i Europa

Vi tilbyder mange bæredygtige emballageløsninger til virksomheder, der ønsker at mindske deres indvirkning på miljøet. For eksempel er vores madbånd et af vores mange gode alternativer til PE-belagte produkter, som hverken er biologisk nedbrydelige eller genanvendelige. I stedet for PE-plast, som emballage normalt er belagt med for at gøre dem modstandsdygtige over for våd og fedtet mad, er vores banderoler lavet af pap med en særlig fedtbarriere. De er derfor fri for plastik, hvilket gør dem både genanvendelige og nedbrydelige. Hvis de ikke er alt for snaskede eller beskidte efter brug, kan de smides i papircontaineren og genanvendes, og hvis de ender i naturen, vil de med tiden blive nedbrudt. Vi opfordrer naturligvis altid til, at man smider dem i skraldespanden i stedet, så de kan blive nedbrudt endnu hurtigere på lossepladser.

En anden fordel ved madbåndene er, at de er fremstillet i Europa. Vi har valgt kun at arbejde sammen med europæiske producenter for at sikre korte transportveje, da vi ønsker at udlede så lidt CO2 som muligt, når vores produkter skal ud til vores kunder. Du kan bestille dine trykte madbånd eller andre produkter hos os vel vidende, at transporten vil være betydeligt kortere og have en langt mindre indvirkning på miljøet, end hvis de kom hele vejen fra f.eks. Amerika eller Asien.

Limepack | Få tilsendt en prøvepakke

Har du brug for prøver?

Få tilsendt en prøvepakke
Limepack | Få et tilbud

Søger du noget specielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
131 anmeldelser