Logotrykte pommes frites holdere med hurtig levering

FedtafvisendeKomposterbarGenanvendelig

Logotrykte pommes frites holdere med hurtig levering

FedtafvisendeKomposterbarGenanvendelig
Pris pr. enhed
Spar
Total 14.490,00 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjælp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% prisgaranti

Danmarks bedste priser

Fast shipping

Gratis levering i Danmark

Mulighed for ekspres

Pommes frites holdere med logotryk er en super tilføjelse til din restaurant, burgerbar eller madbod og vil få din mad til at se endnu mere appetitlig ud! Ved blot at tilføje dit logo, design eller andre unikke brandingelementer kan du skabe helt unikke pommes frites holdere, der vil få dine kunder til at huske din lækre mad og ikke mindst den fantastiske præsentation af den.

Udforsk uendelige designmuligheder

Vi tilbyder uendelige muligheder, når det kommer til at designe dine pommes frites bægre! Vi trykker dem med fuldfarvetryk, som er en trykmetode, der bruger CMYK-farver og giver dig mulighed for at bruge et ubegrænset antal farver i dit design uden at skulle betale ekstra omkostninger for hver enkelte farve.

Pommes frites æskerne er lavet af hvidt papir og har en blank overflade, der giver en smuk finish i høj kvalitet.

Praktiske pommes frites holdere

  • Mellem: 80 x 40 mm (bund) x 100 x 50 mm (top) x 100 mm (højde)

  • Stor: 96 x 48 mm (bund) x 119 x 59 mm (top) x 119 mm (højde) 

Dine kunder vil elske, hvor nemme og praktiske pommes frites holderne er at tage med på farten! Deres store åbning og lidt forhøjede bagside gør det muligt at servere mange forskellige ting i dem. De er ikke kun velegnede til pommes frites, men kan også bruges til mange andre madvarer som kyllingestrimler, fish’n’chips og endda donuts. Hvis du leder efter en alsidig og robust beholder til at servere din mad i, skal du ikke lede længere! Da de er stærke nok til at holde både tør og fedtet mad, kan de bruges til stort set alt, og dine kunder vil kunne nyde deres mad uden at bekymre sig om en våd, utæt pommes frites boks.

Det pap, der anvendes til pommes frites æskerne, er både lugt- og smagløst, så du kan være helt sikker på, at dine kunder vil kunne nyde den fulde smag af din mad. Derudover er de fremstillet af fuldstændig biologisk nedbrydelige og genanvendelige materialer, hvilket gør dem til et godt og miljøvenligt valg.

Pommes frites æsker med tryk gjort enkelt 

Pommes frites-æskerne leveres limet og i flad form, men er super nemme at samle! Dette skyldes deres automatiske bund, som gør det muligt at skubbe dem sammen uden nogen former for besvær! Dine pommes frites æsker vil være klar på ingen tid.

Vi samarbejder med producenter i Europe for at være så tæt på vores kunder som muligt og for at kunne tilbyde lave minimumsbestillingsmængder og hurtige leveringstider på alle vores produkter. Vores logotrykte pommes frites æsker kan bestilles fra kun 500 stk. og har en leveringstid på kun 4 uger. Men vigtigst af alt, så hjælper nærheden til vores kunder og producenter os med at holde vores CO2-udslip lavt.

DKSTEFryHol-XMFCRPGL3K

Produktinformation

configuration
step

Specifikke referencer

ISO12647

ISO 12647 er en international standard, der definerer specifikationerne for farvestyring i trykkeribranchen. Denne certificering viser, at et trykkeri har de nødvendige færdigheder og den nødvendige viden til at producere ensartede trykmaterialer af høj kvalitet.

GLOBAL STANDARD for PACKAGING MATERIALS - Issue 6, August 2019

Global Standard for Packaging Materials er en internationalt anerkendt kvalitetskontrollant, der sikrer forbrugerne, at de emballagematerialer, de køber, opfylder strenge kvalitets- og sikkerhedskrav.

Forest Stewardship Council (FSC)

FSC er et internationalt certificeringssystem for skovbrug, der sikrer, at træ- og papirprodukter, der bærer FSC-forseglingen, kommer fra ansvarligt forvaltede skove. Vi er FSC-certificeret under FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC.

StørrelseMellemStor
Dimensioner top (L x B)100 x 50 mm119 x 59 mm
Dimensioner bund (L x B)80 x 40 mm96 x 48 mm
Højde100 m119 mm
Materiale350g madpap, lugt- og smagsneutrale350g madpap, lugt- og smagsneutrale
PapirUden plastik, genanvendelige og bionedbrydeligeUden plastik, genanvendelige og bionedbrydelige
TrykmetodeOffset, CMYK-farverOffset, CMYK-farver
OverfladeBlankBlank
BundAutomatisk lukningAutomatisk lukning
Mindste ordremængde500 stk.500 stk.
Hvordan leveres pommes frites bægrene?Limet og i flad formLimet og i flad form
Antal pr. kasse500 stk.500 stk.
Vægt pr. kasse6,9 kg9,5 kg
Kassestørrelse (L x B x H)360 x 310 x 280 mm360 x 310 x 280 mm

Leveringsmetode

Leveringstider, der matcher dine behov.

Gratis levering i Danmark

Bestil nu og få dette produkt gratis leveret inden d. 31-03-2023 (9 uger)

Ekspreslevering

Er tiden knap? Bare rolig. Vi kan levere med ekspres mod en ekstra pris afhængig af din sammensætning af produktet. Vælg ekspreslevering ved checkout og se prisen med det samme.

Bestil nu, vælg ekspres ved checkout, og få dette produkt leveret inden d. 24-02-2023 (4 uger)

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
102 anmeldelser