Trykte pommes frites holdere med hurtig levering

BionedbrydeligeGenanvendelige
  • Pommes frites holdere med logo og tryk i stor størrelse
  • Pommes frites holdere med logo og tryk i lille størrelse
Pommes frites holdere med logo og tryk i lille størrelse

Trykte pommes frites holdere med hurtig levering

BionedbrydeligeGenanvendelige
Pris pr. enhed
Spar
Total 16.920,00 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Pommes frites holdere med logotryk er en super tilføjelse til din restaurant, burgerbar eller madbod og vil få din mad til at se endnu mere appetitlig ud! Ved blot at tilføje dit logo, design eller andre unikke brandingelementer kan du skabe helt unikke pommes frites holdere, der vil få dine kunder til at huske din lækre mad og ikke mindst den fantastiske præsentation af den.

Udforsk uendelige designmuligheder

Vi tilbyder uendelige muligheder, når det kommer til at designe dine pommes frites bægre! Vi trykker dem med fuldfarvetryk, som er en trykmetode, der bruger CMYK-farver og giver dig mulighed for at bruge et ubegrænset antal farver i dit design uden at skulle betale ekstra omkostninger for hver enkelte farve.

Pommes frites æskerne er lavet af hvidt papir og har en blank overflade, der giver en smuk finish i høj kvalitet.

Praktiske pommes frites holdere

  • Mellem: 80 x 40 mm (bund) x 100 x 50 mm (top) x 100 mm (højde)

  • Stor: 96 x 48 mm (bund) x 119 x 59 mm (top) x 119 mm (højde) 

Dine kunder vil elske, hvor nemme og praktiske pommes frites holderne er at tage med på farten! Deres store åbning og lidt forhøjede bagside gør det muligt at servere mange forskellige ting i dem. De er ikke kun velegnede til pommes frites, men kan også bruges til mange andre madvarer som kyllingestrimler, fish’n’chips og endda donuts. Hvis du leder efter en alsidig og robust beholder til at servere din mad i, skal du ikke lede længere! Da de er stærke nok til at holde både tør og fedtet mad, kan de bruges til stort set alt, og dine kunder vil kunne nyde deres mad uden at bekymre sig om en våd, utæt pommes frites boks.

Det pap, der anvendes til pommes frites æskerne, er både lugt- og smagløst, så du kan være helt sikker på, at dine kunder vil kunne nyde den fulde smag af din mad. Derudover er de fremstillet af fuldstændig biologisk nedbrydelige og genanvendelige materialer, hvilket gør dem til et godt og miljøvenligt valg.

Pommes frites æsker med tryk gjort enkelt 

Pommes frites-æskerne leveres limet og i flad form, men er super nemme at samle! Dette skyldes deres automatiske bund, som gør det muligt at skubbe dem sammen uden nogen former for besvær! Dine pommes frites æsker vil være klar på ingen tid.

Vi samarbejder med producenter i Europe for at være så tæt på vores kunder som muligt og for at kunne tilbyde lave minimumsbestillingsmængder og hurtige leveringstider på alle vores produkter. Vores logotrykte pommes frites æsker kan bestilles fra kun 500 stk. og har en leveringstid på kun 4 uger. Men vigtigst af alt, så hjælper nærheden til vores kunder og producenter os med at holde vores CO2-udslip lavt.

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

ISO12647

ISO 12647 er en international standard, der definerer specifikationerne for farvestyring i trykkeribranchen. Denne certificering viser, at et trykkeri har de nødvendige færdigheder og den nødvendige viden til at producere ensartede trykmaterialer af høj kvalitet.

GLOBAL STANDARD for PACKAGING MATERIALS - Issue 6, August 2019

Global Standard for Packaging Materials er en internationalt anerkendt kvalitetskontrollant, der sikrer forbrugerne, at de emballagematerialer, de køber, opfylder strenge kvalitets- og sikkerhedskrav.

Forest Stewardship Council (FSC)

FSC er et internationalt certificeringssystem for skovbrug, der sikrer, at træ- og papirprodukter, der bærer FSC-forseglingen, kommer fra ansvarligt forvaltede skove. Vi er FSC-certificeret under FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC.

StørrelseMellemStor
Dimensioner top (L x B)100 x 50 mm119 x 59 mm
Dimensioner bund (L x B)80 x 40 mm96 x 48 mm
Højde100 m119 mm
Materiale350g madpap, lugt- og smagsneutrale350g madpap, lugt- og smagsneutrale
PapirUden plastik, genanvendelige og bionedbrydeligeUden plastik, genanvendelige og bionedbrydelige
TrykmetodeOffset, CMYK-farverOffset, CMYK-farver
OverfladeBlankBlank
BundAutomatisk lukningAutomatisk lukning
Mindste ordremængde500 stk.500 stk.
Hvordan leveres pommes frites bægrene?Limet og i flad formLimet og i flad form
Antal pr. kasse500 stk.500 stk.
Vægt pr. kasse6,9 kg9,5 kg
Kassestørrelse (L x B x H)360 x 310 x 280 mm360 x 310 x 280 mm

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
125 anmeldelser