Bemærk. Længere leveringstider på grund af overvældende efterspørgsel i hele Europa. Læs mere

Burgerpapir med logo tryk

Best pricePE-coated

Burgerpapir med logo tryk

Stykpris
Spar
Trykplader
Total 13.600,00 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjælp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% prisgaranti

Danmarks bedste priser

Fast shipping

Gratis levering i Danmark

Mulighed for ekspres

Hvis du bruger en del sandwichpapir eller du netop er startet med at bruge flere og flere, så er vores parti produceret sandwichpapir det rigtige valg for dig. Vores sandwichpapir er den perfekte måde til at sikre at dine kunder husker dig og din forretning, mens de spiser deres mad. Selvom oplagene for vores partiproduceret sandwichpapir er højere, så er prisen til gengæld også det billigere. 

Flexotrykt madpapir

Vores madpapir til både burgere, sandwiches og meget andet, er trykt med Pantone farver som en standard. Du kan således få op til 4 farver i det samme design. Hvis du har et specielt design, så kan vi også lave op til 6 farver i designet, men da omkostningerne til trykpladerne er ret høje, kan vi kun gøre det via. et personligt tilbud. Sandwichpapiret er trykt på hele den ene side af papiret, som ikke er coated, og trykket vil blive reflekteret på den anden side. Blækket som bliver brugt til trykket, er godkendt til brug på fødevarekontaktmaterialer.

En af de fordelagtige ting ved flexotryk som trykmetode, er at trykpladerne er meget holdbare. Vi kan derfor bruge trykpladerne mange gange før vi skal lave nye. Vi gemmer trykpladerne i op til 5 år, og du behøver derfor kun at betale for trykplader første gang. Genbestiller du, så sparer du omkostningen til trykpladen. 

Sandwichpapir med logo til Danmarks skarpeste priser

For at sikrer at vi har fantastiske priser på burgerpapir med logo, arbejder vi sammen de bedste europæriske producenter. Vores producent af brugerpapir, har et minimumsoplag på 30.000 stk., prisen er skruet helt i bund, også selvom der på dette produkt er opstartsomkostninger til trykplader. Producentens effektive produktion, sikrer dog at priserne er blandt de billigste i markedet. Standard leveringstiden er på 4-6 uger, på alle størrelserne, men har du en deadline for dette, så kontakt os gerne.

Stort udvalg af burgerpapir med logo 

En af de fantastiske ting ved at arbejde sammen med denne producent er, at deres store produktionssystem, gør at vi kan lave madpapiret i netop den størrelse du ønsker. Vi har to standardstørrelser: 300x400 mm og 400x500 mm, men kan skære papiret i både mindre og større størrelser. Vi har et minimumsoplag på 50.000 stk. ved 300x400 mm, og et minimumsoplag på 30.000 stk. ved 400x500 mm. Den mest brugte størrelse er 400x500 mm.

Du kan vælge mellem tre forskellige typer af papir, de er allesammen coated med PE plastik, som gør at de kan holde til røde bøffer og fugtige burgere. Det gør dem dog ikke egnet til grill og eller at blive frosset ned. De tre typer af papir, er 30 gram hvidt papir, 40 gram hvidt papir og 42 gram brunt papir. Farverne af papiret vil udgøre baggrunden for dit design, men vi kan trykke på hele overfladen, hvis du ønsker en anden farve. Tykkelsen af papiret udgør hvor holdbart papiret skal være, og hvor godt designet skal være reflekteret på den anden side. Vores mest brugte papirtykkelser er, 40 gram hvidt papir og 42 gram brunt papir. 

Få hjælp af vores emballageeksperter

Vores standard leveringstid er 4-6 uger, for vores partiproduceret madpapir med logo. Vi kan ved specialforespørgsler levere papiret på 3 uger. Har en deadline vi skal nå, eller bare har andre spørgsmål, så ta’ endelig fat i os. Vores Limepack emballageeksperter er til din rådighed, og kan hjælpe dig med opstart af projekter, så vel som at hjælpe dig med designet af papiret. 

DKSLQ-FooPap-20V2C40K

Produktinformation

configuration
step

Specifikke referencer

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Størrelse300x400mm400x500mm
BaggrundsfarveHvid og brunHvid og brun
Papirtykkelse (Gram pr. kvm)Hvid, PE coated: 22+8PE, Hvid, PE coated: 31+9PE, Brun PE coated: 32+10PEHvid, PE coated: 22+8PE, Hvid, PE coated: 31+9PE, Brun PE coated: 32+10PE
Antallet af farverOp til 4 farverOp til 4 farver
TrykmetodeFlexotrykFlexotryk
FlourstofferNejNej
Hvordan er trykket opsat?Tilfældigt (Designet er trykt tilfældigt på hvert stykke papir)Tilfældigt (Designet er trykt tilfældigt på hvert stykke papir)
Mindste oplag50.000 stk.30.000 stk.
Hvordan bliver det leveret?På pallerPå paller

Leveringsmetode

Leveringstider, der matcher dine behov.

Gratis levering i Danmark

Bestil nu og få dette produkt gratis leveret inden d. 07-12-2021 (7 weeks)

Ekspresforsendelse mulig

Har du travlt? Ingen problemer. Vi kan beregne en ekspreslevering for dette produkt. Contact us for further information.

Foretrukket af

Delivery HeroWeberMercedesPeter Larsen KaffeVolkswagen R GmbHAbsolut VodkaKonica Minolta
Testimonials