Logotrykte pocornbægre med hurtig levering

BionedbrydeligeGenanvendelige
  • Popcornbægre med tryk i stor størrelse
  • Popcornbægre med tryk i mellem størrelse
  • Popcornbægre med tryk i lille størrelse
Popcornbægre med tryk i lille størrelse

Logotrykte pocornbægre med hurtig levering

BionedbrydeligeGenanvendelige
Pris pr. enhed
Spar
Total 22.110,00 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Popcornbægre med tryk er en sjov og unik måde at fremhæve dit brand og promovere din virksomhed. Udover popcorn kan de også bruges til servering af snacks som chips, peanuts, kiks - og mange flere. Er du en virksomhed, der skal på messe, eller måske en biograf, der promoverer de seneste eller kommende filmudgivelser? Så er popcornbægre med tryk den helt perfekte løsning! 

Skab et iøjnefaldende design til dine popcornæsker

Popcornæskerne trykkes med fuldfarvetryk (CMYK-farver), hvilket betyder at du kan lave et design med lige så mange farver du vil! Det bedste af det hele er, at det ikke koster noget ekstra for hver farve du bruger. Så udnyt alle vores designmuligheder og skab et design til dine popcornæsker, der vil fange folks opmærksomhed! Popcornæskerne har en blank overflade, hvilket giver dem en flot, skinnende finish.

Popcornbægre i 3 størrelser 

Vores popcornbægre med logotryk fås i følgende 3 størrelser: 

  • Lille: 8,4 x 8,4 cm (bund) x 9,6 x 9,6 cm (top) / 17,2 cm (højde)

  • Mellem: 9,9 x 9,9 cm (bund) / 12,4 x 12,4 cm (top) / 19,8 cm (højde)

  • Stor: 14,3 x 14,2 cm (bund) / 17,7 x 17,8 cm (top) / 21,2 cm (højde)

Popcornbægrene er fødevaresikre og kan bruges til servering af både tør og lidt federe mad, så der er mange forskellige anvendelsesmuligheder for dem. De er også velegnede til nedfrysning! Udover dette, er de helt smags- og lugtfri, og vil derfor ikke påvirke smagen eller lugten af det du serverer.

Miljøvenlige popcornbægre

De logotrykte popcornbægre er plastfrie og fremstillet af biologisk nedbrydelige og fuldt genanvendelige materialer. Dette gør dem til en fantastisk miljøvenlige måde at servere din lækre mad og snacks på! Selvom popcornbægrene er nedbrydelige i naturen, opfordrer vi dig selvfølgelig altid til at smide dem i den rigtige affaldsspand, så de kan genbruges. 

Popcornbægrene leveres limede og i flad form. De har en automatisk lukning i bunden, hvilket betyder, at du blot skal skubbe lidt i hjørnerne for at samle dem. Popcornbægrene er klar til brug på kun få sekunder, og dine kunder skal ikke vente længe på deres snacks! 

Produktion hos naboen

Vi samarbejder med fabrikanter i Europa for at sikre lave minimumsordremængder og hurtige leveringstider. Dette giver os mulighed for at tilbyde popcornbægre med tryk fra så lidt som 500 stk., med en hurtig levering på kun 4 uger. En af de absolut største fordele ved, at vores popcornbægre bliver produceret i Europa, er dog det lave CO2-udslip på grund af den korte transport til vores kunder.

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

ISO12647

ISO 12647 er en international standard, der definerer specifikationerne for farvestyring i trykkeribranchen. Denne certificering viser, at et trykkeri har de nødvendige færdigheder og den nødvendige viden til at producere ensartede trykmaterialer af høj kvalitet.

GLOBAL STANDARD for PACKAGING MATERIALS - Issue 6, August 2019

Global Standard for Packaging Materials er en internationalt anerkendt kvalitetskontrollant, der sikrer forbrugerne, at de emballagematerialer, de køber, opfylder strenge kvalitets- og sikkerhedskrav.

Forest Stewardship Council (FSC)

FSC er et internationalt certificeringssystem for skovbrug, der sikrer, at træ- og papirprodukter, der bærer FSC-forseglingen, kommer fra ansvarligt forvaltede skove. Vi er FSC-certificeret under FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC.

StørrelseLilleMellemStor
Dimensioner top (L x B)96 x 96 mm124 x 124 mm177 x 178 mm
Dimensioner bund (L x B)84 x 84 mm99 x 99 mm143 x 142 mm
Højde172 mm198 mm212 mm
Materiale350g madpap, lugt- og smagsneutrale350g madpap, lugt- og smagsneutrale350g madpap, lugt- og smagsneutrale
PapirUden plastik, genanvendelige og bionedbrydeligeUden plastik, genanvendelige og bionedbrydeligeUden plastik, genanvendelige og bionedbrydelige
TrykmetodeOffset, CMYK-farverOffset, CMYK-farverOffset, CMYK-farver
OverfladeBlankBlankBlank
BundAutomatisk lukningAutomatisk lukningAutomatisk lukning
Mindste ordremængde500 stk.500 stk.500 stk.
Hvordan leveres popcornbægrene?Limet og i flad formLimet og i flad formLimet og i flad form
Antal pr. kasse500 stk.250 stk.250 stk.
Vægt pr. kasse15,4 kg11,1 kg16,6 kg
Kassestørrelse (L x B x H)600 x 360 x 270 mm600 x 360 x 270 mm600 x 360 x 270 mm

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
125 anmeldelser