Bemærk. Længere leveringstider på grund af overvældende efterspørgsel i hele Europa. Læs mere

Plastikkrus med fuld overflade 1 farve tryk

Inkl. pålagt afgift
  • 1 trykfarve plastikkrus
  • 350 ml plastikkrus med logo
  • Plastikkrus med sort tryk
  • 500 ml plastikkrus med dit logo tryk
1 trykfarve plastikkrus

Plastikkrus med fuld overflade 1 farve tryk

Stykpris
Spar
Total 4.650,00 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjælp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% prisgaranti

Danmarks bedste priser

Fast shipping

Gratis levering i Danmark

Mulighed for ekspres

Sørg for at dine lækre milkshakes bliver præsenteret på den bedst mulige måde overfor dine kunder, i plastikkrus med dit eget logo. I samme ombæring er du sikret, at dine husker dig næste gang, de bestiller milkshakes. Spendér dine markedsføringskroner klogt og bestil din nye plastikkrus med tryk hos Limepack, og ha’ dem leveret på få uger!

Simpelt tryk i oplag fra kun 1.000 styk

Med dette produkt, har vi gjort det muligt for dig at få et simpelt kvalitetstryk på plastikkrus, i oplag fra bare 1.000 stk. Med andre ord, betyder det at vi kan producere trykte plastikkrus med enkeltfarvet tryk. Du har mulighed for at vælge mellem sort eller hvid.

Som følge af, at der er tale om tryk med Pantone-farver, kommer trykket til at stå knivskarpt. Sort er den mest populære trykfarve, mens hvid er god til mørke drinks.

Tampontrykte plastikkrus

For at kunne levere plastikkrus fra 1.000 stk., til rentable priser, benytter vores producent sig af tampontryk på plastikkruset. Det skyldes, at tampontryk er en fantastisk trykmetode til netop buet overflader. Det betyder samtidig også at trykket bliver påført manuelt således, at siderne bliver trykt én ad gangen. Du kan således være sikker på, at trykket bliver helt skarpt, og at din forretning tager sig ud fra sin bedste side.

4 forskellige størrelser

Der er ingen tvivl om, at du nok skal finde den størrelse, som passer til både typen af arrangement og den delikatesse, du ønsker at servere. Vi tilbyder følgende størrelser af plastikkrus:

  • 250 ml (9 oz)
  • 350 ml (12 oz)
  • 450 ml (16 oz)
  • 550 ml (20 oz)

Det er altså ligemeget om du skal servere mindre smagsprøver i supermarkedet, eller om I har et firmaarrangement, og gerne vil servere lidt øl i plastikkrus med eget tryk – Limepack har jer dækket ind! Vores plastikkrus er "coated", så de egner sig perfekt til alkoholiske drikke.

Ofte anvendt til

I kraft af at disse plastikkrus ofte bliver bestilt i mindre mængder, gør det sig også gældende ved anvendelsen af disse.

Mange af vores kunder, som foretrækker plastikkrus, har skullet på en messe for at præsentere deres smoothies eller milkshakes på bedste vis. Derudover har vi været adskillige virksomheder behjælpelige, hvis de har skullet afholde større interne arrangementer, hvor personlige plastikkrus ville passe godt ind i det pågældende tema. I den forbindelse bliver krusene typisk brugt til både øl og sodavand, da krusene ikke skummer.

Den gennemgående tendens har været at anvende dem i forbindelse med kortvarige arrangementer, hvor antallet af brugte kopper, har varieret fra 1.000 til 10.000 styk.

Hvad med leveringstiden?

Den aktuelle leveringstiden finder du ovenfor. Har du en deadline, så hører vi meget gerne fra dig, typisk kan vi rykke lidt med produktionen, så vi når netop din deadline! 

DKSTH-PetCup-08L0W1K

Produktinformation

configuration
step

Specifikke referencer

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Green Earth Appeal

Vores producent arbejder med Green Earth Appeal om at plante et træ pr. 1.000 krus, de producerer. Dette gør de for at sikre et så lavt CO2-udslip som muligt i forbindelse med produktionen af kopperne.

Forest Stewardship Council® (FSC®)

FSC® er en international certificeringsordning, som sikrer at alle produkter, som har et FSC®-mærkat kommer fra skove, hvor arbejderne har ordentlige forhold og at træerne bliver fældet i samme tempo, som de bliver plantet. 

Størrelse250 ml (9 oz)350 ml (12 oz)450 ml (16 oz)550 ml (20 oz)
Højde 72 mm 108 mm 127 mm 152 mm
Topdiameter 95 mm 95 mm 95 mm 95 mm
Bunddiameter 55 mm 55 mm 55 mm 55 mm
Vægt 8,8 - 9,2 g 11,5 - 11,9 g 12,5 - 13 g 15,7 - 16,2 g
Materiale PET PET PET PET
Overflade Blank Blank Blank Blank
Trykmetode Tampon, Pantone-farver Tampon, Pantone-farver Tampon, Pantone-farver Tampon, Pantone-farver
Farver pr. design 1 1 1 1
Plastikkrus pr. kasse 1.000 stk 1.000 stk 1.000 stk 1.000 stk
Kasser pr. europalle 33 20 16 16

Leveringsmetode

Leveringstider, der matcher dine behov.

Gratis levering i Danmark

Bestil nu og få dette produkt gratis leveret inden d. 23-11-2021 (5 weeks)

Ekspresforsendelse mulig

Har du travlt? Ingen problemer. Vi kan beregne en ekspreslevering for dette produkt. Contact us for further information.

Foretrukket af

Delivery HeroWeberMercedesPeter Larsen KaffeVolkswagen R GmbHAbsolut VodkaKonica Minolta
Testimonials