Bemærk. Længere leveringstider på grund af overvældende efterspørgsel i hele Europa. Læs mere

Plastikkrus med logo – 6 trykfarver

Inkl. pålagt afgiftrPETBest price
 • Plastikkrus med logo
 • Plastikkrus med tryk
 • Plastikkrus med logo tryk
 • Plastikkrus med dit design
 • Logo trykte plastikkrus
 • Plastikkrus med sort logo
 • Plastikkrus med dit design
 • Plastikkrus med dit logo
 • 500 ml plastikkrus med dit tryk
 • Plastikkrus med dit logo
Plastikkrus med logo tryk

Plastikkrus med logo – 6 trykfarver

Stykpris
Spar
Trykplader
Total 11.670,00 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjælp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% prisgaranti

Danmarks bedste priser

Fast shipping

Gratis levering i Danmark

Mulighed for ekspres

Giv dine kunder en fantastisk oplevelse når de tager din smoothie med on the go. Du kan med plastikkrus med 6 farvers tryk udfolde hele din brands historie på plastikkruset, så dine kunder aldrig glemmer dig. Du kan samtidig sørge for at dine kunder, husker at din drik smager end del bedre end din konkurrents. Markedsfør dig og din forretning overfor dine kunder på en simpel og billig måde!

Gør et ekstra indtryk på dine kunder

Lad dine plastikkrus gøre arbejdet, og lad dem fortælle historien om dit brand. Da du kan vælge op til 6 forskellige Pantone-farver i trykket på dine plastikkrus, får du stor frihed i din design proces. Dette skyldes først og fremmest, at brugen af Pantone-farver giver dig muligheden for at benytte nærmest alle farver der eksistere. Og da vi kan trykke op til 6 farver på plastikkrus, kan du altså kombinere dem på kryds og tværs som du lyster. Plastikkrus med tryk er den markedsførings kanal du har ventet på i din forretning. 

Offsettryk på plastikkrus

I lang tid har offsettryk teknologien været forbeholdt tryk på papir og flade overflader. Heldigvis er der sket en udvikling i denne teknologi, så vi nu har muligheden for at levere plastikkrus med offsettryk. Offsettryk er brugt i forbindelse med produktionen af store oplag, og det gør derfor at trykket bliver pålagt med høj kvalitet og præcision så du altid kan være sikker på, at trykket er ens ligegyldigt hvor mange du har behov for. Denne præcision i trykket skyldes, at det bliver lavet ved at trykket bliver rullet rundt om kruset. 

Stort udvalg i størrelserne

Leder du efter plastikkrus til din juiceshop? Eller skal du servere mindre cocktails på en festival? Intet problem vi benytter os af 4 forskellige størrelser, der passer perfekt på alle sammenhænge. Vi har størrelserne:

 • 250 ml (9 oz)
 • 350 ml (12 oz)
 • 450 ml (16 oz)
 • 550 ml (20 oz)

De forskellige størrelser giver dig således mulighed for at servere forskellige størrelser af din drik. Du vælger selv om du skal bruge krusene til øl eller milkshakes, da de er coated til at kunne holde til både ikke-alkoholiske drikke og alkoholiske drikke. 

Hvad bliver størrelserne mest brugt til?

Generelt bliver vores plastikkrus af disse oplag, oftere brugt til længerevarende arrangementer, såsom festivaller eller caféer som brugere dem over en længere periode når de servere iskaffe eller smoothies. 

Størrelsen 9 oz bliver ofte brugt til at servere cocktails eller vin. Det kan altså både være en bod der står til gade arrangementer eller baren, som gerne giver kunden drinken med udenfor. 

12 oz er en god størrelse til den lille variant af din drik. Det kan således både være iskaffen på caféen, som det kan være milkshaken på burgerjointen eller smoothien på juicebaren. Det giver dine kunder noget at vælge mellem.

16 oz er vores mest brugte størrelse. Det er størrelsen der passer til perfekt til en fadbamse, men samtidig bliver den brugt som den store størrelse til drikke såsom smoothies, milkshakes eller iskaffe. 

20 oz er vores største størrelse, og bliver mest brugt til at servere øl eller sodavand i til den ekstra tørstige kunde. 

DKSUQ-PetCup-12S1C7K

Produktinformation

configuration
step

Specifikke referencer

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

EN-ISO 9001:2008

ISO 9001:2008 er en kvalitets styrings system, som kræver at producenten skal møde lovgiveren forventninger. Som et resultat af dette kan vi garantere, at alle plastikkrusene lever op til standarder for materialer der skal i kontakt med fødevare.

BRC Global Standard for Emballage

Certifikatet for Globale standarder for Emballage specificere at det produkt der bliver leveret af producenten møder standard i form af produkt beskyttelse, høj kvalitet og at deres interne operations procedure lever op til standard sat af lovgiverne.

Størrelse250 ml (9 oz)350 ml (12 oz)450 ml (16 oz)550 ml (20 oz)
Højde 72 mm 108 mm 127 mm 152 mm
Topdiameter 95 mm 95 mm 95 mm 95 mm
Bunddiameter 55 mm 55 mm 55 mm 55 mm
Vægt 8,8 - 9,2 g 11,5 - 11,9 g 12,5 - 13 g 15,7 - 16,2 g
Materiale 50% rPET 50% rPET 50% rPET 50% rPET
Overflade Blank Blank Blank Blank
Trykmetode Tampon, Pantone-farver Tampon, Pantone-farver Tampon, Pantone-farver Tampon, Pantone-farver
Farver pr. design 1 1 1 1
Plastikkrus pr. kasse 1.000 stk 1.000 stk 1.000 stk 1.000 stk
Kasser pr. Europalle 33 20 16 16

Leveringsmetode

Leveringstider, der matcher dine behov.

Gratis levering i Danmark

Bestil nu og få dette produkt gratis leveret inden d. 14-12-2021 (8 weeks)

Ekspresforsendelse mulig

Har du travlt? Ingen problemer. Vi kan beregne en ekspreslevering for dette produkt. Contact us for further information.

Foretrukket af

Delivery HeroWeberMercedesPeter Larsen KaffeVolkswagen R GmbHAbsolut VodkaKonica Minolta
Testimonials