Bionedbrydelige dobbeltlagspapkrus med tryk

Inkl. pålagt afgiftGenanvendt papirGenanvendelig
  • Logotrykt 240 ml bio-dobbeltlagspapkrus med mat overflade
  • Logotrykt bionedbrydeligt dobbeltlagspapkrus med blank overflade
  • Logotrykt 350 ml dobbeltlagspapkrus
  • 350 ml dobbeltlagspapkrus med dit logo
  • Logotrykt 450 ml BIO+FSC papkrus med mat overflade
  • Logotrykt 450 ml BIO+FSC papkrus med blank overflade
Logotrykt 240 ml bio-dobbeltlagspapkrus med mat overflade

Bionedbrydelige dobbeltlagspapkrus med tryk

Stykpris
Spar
Total 9.800,00 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjælp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% prisgaranti

Danmarks bedste priser

Fast shipping

Gratis levering i Danmark

Mulighed for ekspres

Skal du bruge papkrus, som kan holde til drikkevarer med varmt indhold? Vil du fortælle og skabe en historie om dit brand på en luksuriøs eller naturlig måde? Så har du fundet de helt rigtige dobbeltlagspapkrus.

Dobbeltlagspapkrus bliver primært brugt til at servere sort kaffe, te eller andre drikkevarer med en høj temperatur og gør det næsten til en umulighed at holde ved en normal kop. Det kan også være en god anledning at benytte dobbeltlagspapkrus, hvis du ønsker at kunne tilpasse dit design yderligere, da vores dobbeltlagspapkrus kommer i både en blank og mat overflade. Den blanke overflade giver et mere luksuriøst udseende, hvorimod den matte overflade giver et mere naturligt "look". 

Omkring bæredygtighed: Genanvendt, genanvendeligt, plastfri coating og nedbrydeligt 

Vores normale dobbeltlagspapkrus har et tyndt lag af plastik inde i koppen. Men hos Limepack laver vi vores papkrus bionedbrydelige, komposterbare og genanvendelige ved at erstatte det tynde PE- eller PLA-lag af plastik med en vandbaseret coating. 

Hvad der også gør vores plastfrie papkopper mere bæredygtige sammenlignet med almindelige papkrus er, at de ikke bruger olie, hvilket giver en lavere CO2-emission under produktionen. Derudover er det papir, vi bruger til ydervæggen af vores dobbeltlagskopper, lavet af genbrugspapir, der farver papiret i en let grå farve i stedet for en ren hvid.

Mærkning af BIO dobbeltlagspapkrus

På den tredje juli trådte SUP-direktivet i kraft, og dette betyder, at alle drikkekopper som indeholder plastik eller materialer, som kan være substituerbare for plastik, skal markeres med en label som siger "indeholder plastik”. Vores BIO-dobbeltlags papkrus indeholder en meget lille grad af plastik og i samme grad som der er plastik i blæk, men da loven er meget uspecifik, har det ikke været muligt for os at afgøre om hvorvidt vores BIO-papkrus er undtaget fra denne label. Dette er derfor vi som sikkerhed putter labellen på disse papkrus, men vi kan også undlade dette - det vil dog være på jeres ansvar. 

Stor designfrihed uden ekstra omkostninger

Offsettryk er en den mest anvendte trykmetode, når der skal trykkes større oplag, da det sikrer et ensartet udtryk på såvel den første kop som kop nummer 100.000. Du kan, samtidig med den høje kvalitet, nyde stor frihed i designprocessen, hvilket skyldes at vi benytter os af fuldfarvetryk (CMYK), hvor du kan benytte så godt som alle farver. Det gør sig gældende samtidig med, at du slipper for at betale ekstra pr. farve, du ønsker at bruge.

For at give mere valgfrihed i selve trykket på dobbeltlagskopperne kan vi lave dem i to overflader: blank og mat overflade. Hver overfladetype muliggør en fremstilling af kopperne på hver deres helt unikke måde. Hvis du leder efter et mere naturligt udtryk, så er den matte overflade det rigtige valg, men ser du hellere, at dit brand skal afbilledes på en iøjnefaldende måde, så er den blanke overflade din vinder!

Dobbeltlagspapkrus i 3 størrelser

Ligesom vores standard dobbeltlagspapkrus, kan vi også lave vores BIO-dobbeltlagspapkrus i 3 forskellige størrelser. Størrelserne omfatter således: 240 ml (8 oz), 350 ml (12 oz) og 450 ml (16 oz). Vi har også mulighed for at gøre så dine kopper har en mere rug overflade, så de virker mere naturlige.

Hvor bliver kopperne produceret?

Vores BIO-dobbeltlagspapkopper bliver ligesom resten af vores papkopper produceret i Europa. Det betyder mindre CO2-udledning under transporten af produkterne, høj kvalitet og skarpe priser. I samme ombæring har du mulighed for at bestille papkrus i mindre oplag med levering på 4 uger.

NASCD-PapCup-DP08M4K

Produktinformation

configuration
step

Specifikke referencer

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

I dette afsnit kan du tjekke hvilke certificeringer vores producenter har. De har større betydning på kvaliteten og bæredygtigheden end man egentlig tror. 

Good manufacturing practice

Dette er en organisation som uddeler certificering til både produktion af emballage til medicin såvel som fødevare emballage. Certificeringen omhandler kvalitet og at produkterne lever op til en forbrugernes standarder. 

ISO 9001:2015

ISO-certificeringer er kendt rundt i hele verdenen, og særligt ISO 9001:2015 er kendt som en indikator for kvaliteten af ens produkter. Dette skyldes at certificeringen lægger vægt på en lang række principper for kvalitet. 

ISO 14001:2015

Denne ISO-certificering omhandler bæredygtighed, specifikt miljøpåvirkning fra produktionen og om den lever op til stadigt stigende krav for den miljømæssige påvirkning. 

FSC®

FSC er kendt fra mange forskellige papir produkter, da den heldigvis har fået en stor udbredelse. FSC arbejder for at skovbruget hvor papiret kommer fra har en positiv påvirkning på lokal miljøet, skoven og medarbejderne. Vi er FSC certificeret under FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC. 

UNI EN 15593:2008

Dette er en certificeringen som sikre at emballagen lever op til nogle grundlæggende krav omkring fødevarekontakt, og at der ikke er nogle sundhedsfarlige stoffer i emballagen. Det betyder at både limen, papiret og blækket kan komme i kontakt med mennesker og fødevare. 

Størrelse240 ml (8 oz)350 ml (12 oz)450 ml (16 oz)
Højde 93 mm 110 mm 137 mm
Diameter (top) 80 mm 90 mm 90 mm
Diameter (bund) 51 mm 59 mm 59 mm
Vægt 10,97 gram 14,82 gram 18,83 gram
Overflade Blank eller mat Blank eller mat Blank eller mat
Trykmetode Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK
Antal/sleeve 25 20 20
Antal/kasse 500 500 500
Vægt pr. kasse, kg 6,68 9,09 11,06
Størrelse pr. kasse 415x335x510mm 566x368x515mm 564x366x610mm
Kasser pr. palle 24 16 12
Antal pr. palle 12.000 8.000 6.000

Leveringsmetode

Leveringstider, der matcher dine behov.

Gratis levering i Danmark

Bestil nu og få dette produkt gratis leveret inden d. 01-08-2022 (4 uger)

Ekspresforsendelse mulig

Har du travlt? Ingen problemer. Vi kan beregne ekspreslevering for dette produkt. Kontakt os for nærmere info.

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials