Bionedbrydelige enkeltlagspapkrus med tryk

Inkl. pålagt afgiftGenanvendelig
  • Bionedbrydelig enkeltlagspapkrus med logo til espresso
  • BIO-papkrus 240 ml med logotryk
  • 350 ml bionedbrydeligt enkeltlagspapkrus med logo
BIO-papkrus 240 ml med logotryk

Bionedbrydelige enkeltlagspapkrus med tryk

Stykpris
Spar
Total 7.840,00 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjælp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% prisgaranti

Danmarks bedste priser

Fast shipping

Gratis levering i Danmark

Mulighed for ekspres

Leder du efter bionedbrydelig papkrus, som kan benyttes til de fleste formål, og som samtidig kan fremvise din virksomhed på en professionel og indbydende måde? Så er Limepack's enkeltlagspapkrus med dit eget tryk den rigtige løsning til dette.

Enkeltlagspapkrusene er mest brugt til at servere stuetempererede, lunkne eller kolde drikkevarer, og bliver ofte brugt til en cappuccino, sodavand eller andre læskedrikke. Det skyldes at enkeltlagspapkrusene ikke bliver for varme at holde på med disse drikkevarer.

Bionedbrydelig, genanvendelig og plastik-fri coating

Denne form for papkrus er kun produceret i bionedbrydelige og genanvendelige materialer. Dette gør vi ved at udskifte plastik-coatingen inden i papkruset med en vandbaseret coating. Den primære ressource, som er anvendt til vores komposterbare papkrus, er almindeligt papir. Den vandbaserede coating er lavet ved at blande kemikalier med papirmasse i en vandbeholder, som ryster det sammen til at forme en tynd coating. Denne coating kan herefter bruges til at opbevare varme og kolde drikke. 

Den klare fordel ved plastik-fri papkrus er, at der ved produktionen af papkrusene, ikke bliver brugt nogle former for fossile brændstoffer, som gør, at udledningen af metangasser er utrolig lille under produktionen. 

Så det hjælper ikke kun med at reducere plastaffald og engangspapirkopper, der ender på lossepladser og ikke i genanvendelsesfaciliteter, men det bortset fra at hjælpe miljøet, kaffe, restaurant og fastfoodkæder kan spare meget på affaldsafgifter, da containerne kan genbruges.

Papirkopperne er derfor biologisk nedbrydelige og komposterbare. Dette betyder dog ikke, at vi opfordrer til at kaste papirkopper i naturen - de skal i stedet genbruges i papir- og papgenbrugsfaciliteterne.

Mærkning af BIO papkrus

På den tredje juli trådte SUP-direktivet i kraft, og dette betyder at alle drikkekopper, som indeholder plastik eller materialer, som kan være substituerbare for plastik, skal markeres med en label som siger “indeholder plastik”. Vores BIO-papkrus indeholder en meget lille grad af plastik og i samme grad som der er plastik i blæk, men da loven er meget uspecifik, har det ikke været muligt for os at afgøre om hvorvidt vores BIO-papkrus er undtaget fra denne label. Dette er grunden til, at vi som sikkerhed putter labellen på disse papkrus, men vi kan også undlade dette - det vil dog være på jeres ansvar. 

Enkeltlagspapkrus med fuldfarvetryk

Ved produktionen af enkeltlags papkrus benytter vi os af trykmetoden 'offsettryk' for at skabe den højeste kvalitet muligt, både ved store og små mængder. Derudover bruger vi CMYK-farver, som tillader os at anvende et bredt udvalg af alle farver, men den klare fordel ved fuldfarvetryk er, at du ikke behøver at tælle farver i dit design. Du kan vælge præcis så mange farver du ønsker, uden at det koster dig ekstra.

Nyd fuld frihed i din kreativitet og promovér dit brand præcis som du ønsker. Du kan vælge den stilfulde og mere simple tilgang til designet, eller du kan vælge den mere farvefyldte og iøjnefaldende type af design. Ligegyldigt hvilken tilgang, du vælger til det design og tryk, du ender med at ville have på papkruset, kan vi lave det, og det er vel at mærke uden at det koster dig en krone ekstra!

Bionedbrydelige enkeltlagspapkrus i 5 størrelser

Vi kan lave vores BIO-enkeltlagspapkrus i 5 forskellige størrelser, som giver et fantastisk bredt udvalg af anvendelsesmuligheder. Vi kan lave enkeltlagspapkrus i 110 ml (4 oz), 210 ml (7 oz), 240 ml (8 oz), 350 ml (12 oz) og 450 ml (16 oz). De findes som udgangspunkt alle sammen i den samme papirtykkelse, men leder du efter nogle tykkere enkeltlagspapkrus til et helt specielt formål, så hjælper vi naturligvis også gerne med det! 

Genanvendelige og plastik-fri papkrus gjort nemt 

Det skal ikke være besværligt at få plastik-fri papkrus. Derfor arbejder vi kun med producenter, som er at finde inden for Europas grænser. Det medfører, at vores standardlevering kan ske på blot 4 uger. Du kan bestille mængder startende fra blot 1.000 stk., og med god samvittighed bestille papkrus, da udledningen af CO2 i forbindelse med fragten er væsentlig mindre i forhold til, hvis de skulle fragtes fra fjerntliggende lande.

For os er det ikke kun produktet, der skal være i orden, men vi prioriterer også, at det skal være nemt at bestille og designe papkrusene. Vi har derfor gjort det nemt for dig at downloade designskabeloner fra hjemmesiden, som du hurtigt kan vedhæfte designet sammen med din ordre. Vi hjælper dig naturligvis også gerne med at lave designet, og i så fald skal du blot vedhæfte dine designfiler til ordren, hvorefter vi sender dig vi et 3D-udkast til godkendelse før produktionen sættes i værk – nemmere bliver det ganske ikke at skræddersy dit eget papkrus!

NASCD-PapCup-SP08M4K

Produktinformation

configuration
step - receive 3d

Specifikke referencer

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Nedenunder har vi beskrevet de certifikater denne producent har i deres produktionsanlæg af papkrus.

Good manufacturing practice

GMP er en garanti og grundlæggende en instans som kontrollere at producenten garanterer forbrugersikkerhed af sine produkter. Det er yderligere en blåstempling af kvaliteten og, at denne lever op til standarder forbrugerne stiller.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 er en kvalitetssystems certifikat. Der bliver ved dette certifikat kontrolleret at systemet levet op til lang række principper. Det kan f.eks. være ift. være at produkterne har en konsistent kvalitet.

ISO 14001:2015

Dette er modsat ISO 9001:2015 et certifikat, der sikre at produktionen lever op til en vis miljømæssig ydeevne, og at de løbende forbedre denne ydeevne. Det sikrer at producenten lever op til sit miljømæssige ansvar.

FSC®

FSC står Forest Stewardship Council®, som er en selvstændig organisation etableret med fokus på, at papir industrien sørger for at deres medarbejdere og skovene har gode vilkår. Dette indebærer at der ikke bliver fældet flere træer end der bliver genplantet, og skovproduktionen støtter lokalmiljøet. Vi er FSC certificeret under FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC.

UNI EN 15593:2008

Dette er et emballage sikkerheds kontrolsystem, som er en standard for hvordan man som producent som minimum skal sikre at fødevare emballage lever op til kravene for fødevarekontakt emballage.

Størrelse115 ml / 4 oz210 ml / 7 oz240 ml / 8 oz350 ml / 12 oz450 ml / 16 oz
Højde 60 mm 95 mm 93 mm 110 mm 137 mm
Diameter (top) 63 mm 70 mm 80 mm 90 mm 90 mm
Diameter (bund) 45 mm 45 mm 51 mm 59 mm 59 mm
Vægt 4,41 g 6,80 g  7,10 g  9,34 g 11,90 g
Overflade Mat Mat Mat Mat Mat
Trykmetode Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK
Antal pr. sleeve 50 50 50 50 50
Antal pr. kasse 1000 2500 1000 1000 1000
vægt pr. kasse, kg 4,25 13,00 8,39 11,63 13,56
Størrelse pr. kasse 310x248x330mm 390x390x640mm 415x335x410mm 455x364x514mm 564x366x545mm
Kasser pr. palle 66 45 30 16 12
Antal pr. palle 66.000 45.000 30.000 16.000 12.000

Leveringsmetode

Leveringstider, der matcher dine behov.

Gratis levering i Danmark

Bestil nu og få dette produkt gratis leveret inden d. 01-08-2022 (4 uger)

Ekspresforsendelse mulig

Har du travlt? Ingen problemer. Vi kan beregne ekspreslevering for dette produkt. Kontakt os for nærmere info.

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials