Dobbeltlagspapkrus med tryk

Inkl. pålagt afgiftGenanvendt papir
  • Logotrykt 240 ml dobbeltlagspapkrus med mat overflade
  • Logotrykt 240 ml dobbeltlagspapkrus med blank overflade
  • Logotrykt 350 ml dobbeltlagspapkrus
  • 350 ml dobbeltlagspapkrus med dit logo
  • Logotrykt 450 ml dobbeltlagspapkrus med mat overflade
  • 450 ml dobbeltlagskop med blank overflade
Logotrykt 240 ml dobbeltlagspapkrus med mat overflade

Dobbeltlagspapkrus med tryk

Stykpris
Spar
Total 6.600,00 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjælp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% prisgaranti

Danmarks bedste priser

Fast shipping

Gratis levering i Danmark

Mulighed for ekspres

Forskellen mellem enkeltlags- og dobbeltlagspapkrus er det ekstra lag af pap på dobbeltlagspapkruset. Det ekstra lag har til formål at sikre en højere komfort når du tager den varme drikke med to-go. Den højere komfort sikres ved, at der et lille luftlag mellem lagene, som giver en isolerende effekt. En ekstra fordel ved dobbeltlagspapkrusene er, at de holder kaffen varm over længere tid. 

Papkrus med logo til ethvert formål 

Dobbeltlagspapkrus er specielt velegnede til at servere kaffe, te eller andre varme drikke. Det ekstra lag sikrer en komfortabel medbringelse uden behov for et såkaldt ‘sleeve’. På den måde er det muligt at drage fordel af hele koppens overflade for et enestående design.

Ved siden af ​​en mat overflade kan papkrus i dobbeltlag også bestilles med en blank (belagt) overflade, der giver koppen et skinnende og klart udtryk. Mange af vores kunder, der benytter papkrus i dobbeltlag, er caféer eller virksomheder, der gerne vil fremvise deres logo på en mere eksklusiv måde.

Papkrus med tryk i alle regnbuens farver

Takket være brugen af ​​CMYK-farver under offsettryk af disse papkrus med design, kan du nyde fuld kreativ frihed under designprocessen. Dette skyldes, at du har frihed til at vælge så mange farver, som du ønsker, uden at skulle betale ekstra omkostninger for hver ny farve, og hele dobbeltlagskoppen kan tilmed printes. Alle vores farver er neutrale i både lugt og smag.

Produktion i Europa

For at sikre de bedste priser, hurtig levering, lave minimumsantal og højeste kvalitet, samarbejder vi udelukkende med producenter fra EU. Alle vores producenter er ISO-certificerede i overensstemmelse med gældende bæredygtighedsstandarder og kvalitetsstyring. En anden væsentlig fordel ved produktionen af ​​vores papkrus med tryk i Europa er den lavere udledning af CO2 under transporten sammenlignet med transport fra oversøiske lande.

Bionedbrydelige papkrus

Vi har mulighed for at producere alle vores papkrus ved hjælp af bæredygtigt bionedbrydeligt materiale. Bionedbrydelige papkrus er 100% komposterbare i særlige industrielle komposteringsmaskiner, og de har en miljøvenlig fordel ved at de ikke indeholder plast.

Stort udvalg af dobbeltlagspapkrus med eget design

Vi tror på, at et bredt udvalg af papkrus hjælper dig på vej med at træffe den rigtige beslutning. Vi tilbyder derfor 3 forskellige størrelser af vores dobbeltlagspapkrus: 240 ml (8 oz), 350 ml (12 oz) og 450 ml (16 oz), som kommer i både standard og biologisk nedbrydelige og i både en mat og blank overflade.

De er alle varmebestandige og perfekte på farten, og da størrelserne varierer, kan de bruges til mange forskellige formål. 240 ml koppen er perfekt til små kopper kaffe på messe og/eller på kaffebarer, som ønsker at tilbyde 2 eller 3 forskellige kopstørrelser. 350 ml – den mellemstore kop – bruges både af mange caféer, som kun tilbyder en enkelt størrelse to-go kopper, eller til pop-up arrangementer. Koppen på 450 ml gør indtryk med sin store størrelse, men det gør den ikke mindre relevant. For eksempel anvendes den af mange butikker, bagerier og caféer.

Vi gør papkrus tilgængelige for alle

Vi ønsker at gøre papkrus tilgængelige for alle og tilbyder derfor lave minimumsantal fra kun 1000 stk. i alle størrelser. Vores standard leveringstid er på 4 uger. Vi har de laveste priser på markedet, og skulle du mod forventningen have fundet noget billigere, matcher vi og slår prisen. Sidst men ikke mindst, ønsker vi at gøre bestillingen af papkrus legende let ved at tilbyde en simpel proces med at købe og designe kopperne.

Vil du selv lave designet? Helt fint! Bare download skabelonen og vedhæft din ordre. Skal vi lave designet, er vi mere end glade for at hjælpe. Send os en mail med dit materiale og dine specifikke ønsker, og vi går i gang med det samme! Før vi sender det til produktion, vil du modtage et 3D-udkast før din godkendelse.

NASCD-PapCup-DW08M3K

Produktinformation

configuration
step

Specifikke referencer

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Alle vores papkrus er lavet i overensstemmelse med EU’s produktionsstandarder og er i overensstemmelse med EU-regulativer om fødevareemballage. Vores eksklusive samarbejde med højt kvalificerede producenter berettiger os til følgende værdifulde certifikater:

Good Manufacturing Practice (GMP)

Formålet med GMP er at garantere forbrugersikkerhed af produkterne samt at de er konsekvent fremstillet i en kvalitet, der passer til den tiltænkte anvendelse. GMP beskæftiger sig således med både fremstillings- og kvalitetsstyringsprocedurer.

Quality System Certification - ISO 9001: 2015

ISO 9001: 2015 fastlægger kriterierne for et kvalitetsstyringssystem og er baseret på en række principper, herunder et stærkt kundefokus samt lever op til lovgivningen i det land, hvor produktet bliver solgt. Dette sikrer forbrugerne konsekvent får kvalitetsprodukter og -tjenester.

Management System Certificering - ISO 9001, ISO 14001: 2015

ISO 14001: 2015 specificerer kravene til et miljøledelsessystem, der hjælper en organisation med at opnå en forbedret miljømæssig ydeevne. Det er både godt for din pengepung og for miljøet. 

Forest Stewardship Council® (FSC®)

FSC er et internationalt certificeringssystem for skovbrug, der sikrer, at træ- og papirprodukter, der bærer FSC-forseglingen, kommer fra ansvarligt forvaltede skove.

De producenter, vi samarbejder med har både FSC-certificeret deres produktionsfaciliteter og benytter sig af FSC-papir, når de producerer bio papkrus.

Packaging Safety Management System Certified – UNI EN 15593:2008

EN 15593 er en standard for hygiejnehåndtering i emballagefremstilling. Det specificerer krav til et hygiejnehåndteringssystem til producenter og leverandører af fødevareemballage, herunder opbevaring og transport. Effektiv kommunikation langs fødevareemballeringskæden er afgørende for at sikre, at alle relevante farer for emballagehygiejne identificeres og kontrolleres korrekt.

Størrelse240 ml (8 oz)350 ml (12 oz)450 ml (16 oz)
Højde 93 mm 110 mm 137 mm
Diameter (top) 80 mm 90 mm 90 mm
Diameter (bund) 51 mm 59 mm 59 mm
Vægt 10,97 g 14,82 g 18,83 g
Overflade Blank eller mat Blank eller mat Blank eller mat
Trykmetode Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK
Antal/sleeve 25 20 20
Antal/kasse 500 500 500
Vægt pr. kasse, kg 6,68 9,09 11,06
Størrelse pr. kasse 415x335x510mm 566x368x515mm 564x366x610mm
Kasser pr. palle 24 16 12
Antal pr. palle 12.000 8.000 6.000

Leveringsmetode

Leveringstider, der matcher dine behov.

Gratis levering i Danmark

Bestil nu og få dette produkt gratis leveret inden d. 01-08-2022 (4 uger)

Ekspresforsendelse mulig

Har du travlt? Ingen problemer. Vi kan beregne ekspreslevering for dette produkt. Kontakt os for nærmere info.

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials