Bemærk. Længere leveringstider på grund af overvældende efterspørgsel i hele Europa. Læs mere

Enkeltlagspapkrus med tryk

Inkl. pålagt afgift
  • 115 ml enkeltlags to go kopper med dit logo
  • Enkeltlagskopper med dit logo tryk
  • Enkeltlags pappkrus med dit logo trykk
  • Enkeltlags papkopper med dit logo tryk
  • 450 ml enkeltlags papkopper med dit logo tryk
Enkeltlags pappkrus med dit logo trykk

Enkeltlagspapkrus med tryk

Stykpris
Spar
Total 4.830,00 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjælp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% prisgaranti

Danmarks bedste priser

Fast shipping

Gratis levering i Danmark

Mulighed for ekspres

Grundet den utroligt lave pris og den brede vifte af anvendelsesmuligheder, er vores enkeltlagspapkrus med logo, det mest populære produkt blandt vores kunder. 

Vores kunder – især virksomheder og organisationer – bruger enkeltlagskoppen til en række forskellige formål, herunder interne og eksterne marketingaktiviteter såsom messer og firmaevents. Foruden dette er enkellagskoppen også et stort hit blandt caféer o.lign. til takeaway.

Alt fra kolde til varme drikkevarer (juice, smoothies, limonader og kaffe f.eks.) kan serveres i enkeltlagspapkrus, hvilket gør koppen til en meget nem og bekvem måde at gøre din virksomhed ekstra attraktiv på. Vores papkrus tilbydes også i en specialudgave for alkoholholdige drikkevarer. Kontakt os om nødvendigt.

Papkrus med tryk i alle regnbuens farver

Alle vores papkrus trykkes med det traditionelle offset-tryk, med brug af fuldfarvetryk. Det giver dig mulighed for, at bruge så mange farver som du ønsker i dit design uden yderligere omkostninger. Der er således ingen grænser for kreativitet. Alle vores farver er neutrale i lugt og smag. Vores enkeltlagspapkrus med logo har en mat overflade, hvilket sikre et naturligt udseende.

Produktion i Europa

Vi samarbejder udelukkende med producenter i Europa, for at sikre dig de bedste priser, lynhurtig levering og lave minimumsantal fra 1.000 stk. Da alle vores trykte papkrus produceres i Europa, udledes mindre CO2 under transport – godt for både dig og klimaet!

Stort udvalg af enkeltlagspapkrus med tryk

Hos Limepack stræber vi efter at tilbyde de bedste produkter i markedet. Vi derfor tilbyder vi papkrus i en lang række forskellige størrelser. Vores enkeltlagspapkrus findes i 5 størrelser:

  • 115 ml (4 oz)
  • 210 ml (7 oz). Bemærk denne kop har blank overflade.
  • 240 ml (8 oz)
  • 350 ml (12 oz)
  • 450 ml (16 oz)

Vores 115 ml kop er perfekt til et skud stærk espresso, perfekt til kaffebaren eller til smagsuddeling. 210 ml koppen er typisk et perfekt fit til en industrikaffemaskine, hvorfor de ofte er købt af leverandører af kaffeløsninger til erhverv og virksomheder, som har dette.  

240 ml papkrus er vores mest solgte størrelse og anvendes bredt. Alt fra virksomheder som skal på messe, og af kaffebarer, som ønsker at tilbyde både en lille og stor kop kaffe. 240 ml koppen er heraf det perfekt valg som lille kop.

350 ml enkeltlagspapkrus anvendes især af caféer og cafeterier, som kun tilbyder én størrelse kop og ønsker at ramme den perfekte balance mellem en lille og stor kop kaffe. 450-ml koppen, eller "mandagsdræberen" som vi kalder den, er en stor kopstørrelse, der næsten kan rumme 500 ml kaffe. Selvom det er en stor kop, anvendes den typisk af caféer, og kendes ofte fra de store kaffekæder såsom: Starbucks og Espresso House. 

Bionedbrydelige enkeltlagspapkrus

Alle vores papkrus kan produceres i bionedbrydeligt materiale. Dette betyder imidlertid ikke, at papkrus vil nedbrydes, når de er bortskaffet i det naturen, men at de kan nedbrydes i specielle industrielle komposteringsmaskiner. Den klare fordel ved disse bionedbrydelige papkrus, er det lavere CO2-forbrug under produktionen i sammenligning med produktionsprocessen af ​​almindelige papkrus. Derudover bliver alle vores Bio papkrus produceret med FSC®-certificeret papir. Spørg efter vores FSC®-certificerede produkter.

Andre formål til enkeltlagspapkrus

Når du bruger papkrus, behøver det ikke altid være til en almindelig kop kaffe, te eller andre drikkevarer. Vi har kunder, der bruger papkrus til andre formål – måske du kan lade dig inspirere?

Måske du skal til messe, og ønsker ikke at give en ganske almindelig kop kaffe? Skift kaffen ud med en snack: popcorn, nødder eller måske endda insekter? Med vores store sortiment, kan du helt frit bestemme, hvor meget og hvad du vil give ud.

Rekrutterer du eller ønsker du at målrette din markedsføring mod studerende? Hvorfor ikke sponserer gratis papkrus, med dit tryk på, til skolens kantine? De får gratis papkrus, og dit logo bliver eksponeret overfor eleverne.

Serverer du is eller milkshakes? Her er vores store enkeltlagspapkrus helt ideelle til formålet, da kruset ikke er koldt at bære rundt på.

Mulighederne er mange. Vores enkellagspapkrus bliver brugt til alle tænkelige formål, da det er en helt genial måde at få dit budskab ud i hænderne på din målgruppe. 

NASCD-PapCup-SW08M3K

Produktinformation

configuration
step

Specifikke referencer

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Alle vores papkrus er lavet i overensstemmelse med EU’s produktionsstandarder og er i overensstemmelse med EU-regulativer om fødevareemballage. Vores eksklusive samarbejde med højt kvalificerede producenter berettiger os til følgende værdifulde certifikater:

Good Manufacturing Practice (GMP)

Formålet med GMP er at garantere forbrugersikkerhed af produkterne samt at de er konsekvent fremstillet i en kvalitet, der passer til den tiltænkte anvendelse. GMP beskæftiger sig således med både fremstillings- og kvalitetsstyringsprocedurer.

Quality System Certification - ISO 9001: 2015

ISO 9001: 2015 fastlægger kriterierne for et kvalitetsstyringssystem og er baseret på en række principper, herunder et stærkt kundefokus samt lever op til lovgivningen i det land, hvor produktet bliver solgt. Dette sikrer forbrugerne konsekvent får kvalitetsprodukter og -tjenester.

Management System Certificering - ISO 9001, ISO 14001: 2015

ISO 14001: 2015 specificerer kravene til et miljøledelsessystem, der hjælper en organisation med at opnå en forbedret miljømæssig ydeevne. Det er både godt for din pengepung og for miljøet. 

Forest Stewardship Council® (FSC®)

FSC er et internationalt certificeringssystem for skovbrug, der sikrer, at træ- og papirprodukter, der bærer FSC-forseglingen, kommer fra ansvarligt forvaltede skove.

De producenter, vi samarbejder med har både FSC-certificeret deres produktionsfaciliteter og benytter sig af FSC-papir, når de producerer bio papkrus.

Packaging Safety Management System Certified – UNI EN 15593:2008

EN 15593 er en standard for hygiejnehåndtering i emballagefremstilling. Det specificerer krav til et hygiejnehåndteringssystem til producenter og leverandører af fødevareemballage, herunder opbevaring og transport. Effektiv kommunikation langs fødevareemballeringskæden er afgørende for at sikre, at alle relevante farer for emballagehygiejne identificeres og kontrolleres korrekt.

Størrelse115 ml (4 oz)210 ml (7 oz)240 ml (8 oz)350 ml (12 oz)450 ml (16 oz)
Højde 60 mm 95 mm 93 mm 110 mm 137 mm
Diameter (top) 63 mm 70 mm 80 mm 90 mm 90 mm
Diameter (bund) 45 mm 45 mm 51 mm 59 mm 59 mm
Vægt 4,41 g 6,80 g  7,10 g  9,34 g 11,90 g
Overflade Mat Mat Mat Mat Mat
Trykmetode Offset, CMYK-farver Offset, CMYK-farver Offset, CMYK-farver Offset, CMYK-farver Offset, CMYK
Antal stk. pr. sleeve 50 50 50 50 50
Antal stk. pr. kasse 1.000 2.500 1.000 1.000 1.000
Vægt pr. kasse 4,25 kg 13 kg 8,39 kg 11,63 kg 13,56 kg
Størrelse pr. kasse 310x248x330 mm 390x390x640 mm 415x335x410 mm 455x364x514 mm 564x366x545 mm
Kasser pr. palle 66 45 30 16 12
Antal stk. pr. palle 66.000 45.000 30.000 16.000 12.000

Leveringsmuligheder


Gratis levering: 6 uger
DHL+: 2 uger 185 DKK ekstra pr. 1000 stk.
Express: 1 uge 650 DKK ekstra pr. 1000 stk.

Hurtige leveringsmuligheder er i øjeblikket ikke tilgængelig. Læs mere her.

Foretrukket af

Delivery HeroWeberMercedesPeter Larsen KaffeVolkswagen R GmbHAbsolut VodkaKonica Minolta
Testimonials