Bemærk. Længere leveringstider på grund af overvældende efterspørgsel i hele Europa. Læs mere

Ekspres enkeltlagspapkrus med digitaltryk

Inkl. pålagt afgift
  • 110 ml eksprespapkrus med dit logo i hvid
  • 180 ml eksprespapkrus med dit logo i hvid og orange
  • 230 ml eksprespapkrus med dit logo i pink og turkis
  • 370 ml eksprespapkrus med dit logo i lys- og mørklilla
230 ml eksprespapkrus med dit logo i pink og turkis

Ekspres enkeltlagspapkrus med digitaltryk

Stykpris
Spar
Total 7.770,00 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjælp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% prisgaranti

Danmarks bedste priser

Fast shipping

Gratis levering i Danmark

Mulighed for ekspres

Planlægger du med kort varsel og en stram deadline, og vil du gerne sikre dig, at du modtager dine helt egne trykte kopper i tide til et kommende event? Så behøver du ikke lede videre! Her hos Limepack har vi din ryg! Med dine helt egne trykte ekspres enkeltlagspapkrus, vil du være i stand til at sprede din virksomheds brand og skille dig ud i mængden uden at skulle bekymre dig om at modtage dem i tide!

Vores ekspres enkeltlagspapkrus har en leveringstid på mellem 2-3 uger og er den perfekte måde at få dit brand til at fange folks opmærksomhed til en messe, expo eller måske endda en privat fest, hvor du ønsker at repræsentere dit brand på en unik måde!

Endnu hurtigere leveringstider

Vores ekspres enkeltlagspapkrus er produktet med den hurtigste leveringstid inden for vores udvalg af papkrus. Med en leveringstid på mellem 2-3 uger, er vores eksprespapkrus den perfekte og hurtige løsning til nemt og kreativt at vise dit brand frem, når du skal nå en deadline og er ved at løbe tør for tid! Vi tilbyder tre forskellige leveringsmuligheder på vores ekspres papkrus, og du kan vælge mellem: 5-9 arbejdsdage, 10-14 arbejdsdage eller 15 arbejdsdage. Hvis du har en stram deadline, så ta’ helst kontakt til os for at sikre, at vi garantere din deadline. Bemærk venligst også, at priserne på vores eksprespapkrus afhænger af den ønskede leveringstid på dem.

Forskellige størrelser - uendelige anvendelsesmuligheder

Størrelserne på vores ekspres enkeltlagspapkrus er en smule anderledes fra vores standard papkrus. Hvis du ønsker at bestille låg med til dine ekspres papkrus, så læg venligst mærke til, at eksprespapkrusene har deres egne tilsvarende låg. Det er derfor vigtigt, at du bestiller eksprespapkrusenes tilhørende låg, da andre låg ikke passer til dem.

Vores eksprespapkrus produceres i de 4 følgende størrelser:

  • ‘The Shot’ (100 ml)
  • ‘Pick-Me-Up’ (180 ml)
  • ‘Cup-of-Joe’ (230 ml)
  • ‘Mug-a-Chino’ (370 ml)

Vores ekspres enkeltlagspapkrus kan bruges til forskellige formål ved forskellige lejligheder - mulighederne er uendelige! Find den perfekte størrelse, der passer til netop dit formål, og skil dig ud til et event alt imens du serverer en lækker varm kop kaffe, en forfriskende limonade eller måske en helt tredje ting! Vores eksprespapkrus anvendes ikke udelukkende af vores kunder til at servere drikkevare, men er også perfekte til at servere diverse snacks i såsom popcorn! 

Digital print i alle regnbuens farver

Hos Limepack arbejder vi intenst på at tilbyde højkvalitets-produkter med leveringstider, der gør det nemt for dig at nå din deadline! Derfor er vores eksprespapkrus, ligesom resten af papkrusene i vores store udvalg, printede i fuldfarvetryk med CMYK-farver. Dette betyder, at du har frit valg på stort set alle hylder, og at du kan blande alle regnbuens farver uden nogen ekstra omkostninger - så gi’ den endelig gas og vær så kreativ, som du vil, når du skaber det perfekte design, der repræsenterer dit brand! 

Vores ekspres papkrus har en mat overflade, men det er vigtigt at bemærke, at kruset kan fremstå blankt afhængigt af mængden af blæk, der bruges til farven. Blækket er neutralt i både lugt og smag. 

Vores ekspres enkeltlagspapkrus er digitalt trykte, hvilket kan resultere i, at det endelige tryk bliver en smule pigmenteret. Det er også værd at nævne, at det er sværere at trykke lavkvalitets-filer såsom billeder på krusene, når de er digitalt printede. Da denne trykmetode ikke kræver trykplader, er det muligt at trykke adskillige designs uden høje ekstra omkostninger. Ta’ endelig fat i os på mail@limepack.dk hvis du har nogle yderligere spørgsmål til dette.

Produktion i Europa

Alle vores ekspres papkrus produceres inden for Europa for at sikre lave minimums bestillingsmængder fra kun 1000 stk. og for at kunne tilbyde de hurtigste leveringstider på markedet. Den absolut største fordel ved produktionen i Europa er dog, uden tvivl, den lavere CO2-udledning under transporten af papkrusene, hvilket er en væsentlig faktor for os hos Limepack. Du kan derfor have god samvittighed, når du bestiller dine papkrus hos os!

DKSMQ-PapCup-SW08S3K

Produktinformation

configuration
step

Specifikke referencer

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Good Manufacturing Practice (GMP)

Formålet med GMP er at garantere forbrugersikkerhed af produkterne samt at de er konsekvent fremstillet i en kvalitet, der passer til den tiltænkte anvendelse. GMP beskæftiger sig således med både fremstillings- og kvalitetsstyringsprocedurer.

Størrelse110 ml (4 oz)180 ml (6 oz)230 ml (8 oz)370 ml (13 oz)
Højde59 mm75 mm85 mm105 mm
Diameter (top)62 mm67 mm78 mm85 mm
Diameter (bund)44 mm46 mm55 mm58 mm
Vægt4,57 g6 g7,55 g10,15 g
OverfladeMatMatMatMat
Trykmetode Digitaltryk (CMYK-farver)Digitaltryk (CMYK-farver)Digitaltryk (CMYK-farver)Digitaltryk (CMYK-farver)
TrykområdeFuld overfladetrykFuld overfladetrykFuld overfladetrykFuld overfladetryk
Antal pr. sleeve80807050
Antal pr. kasse1000 stk1000 stk1000 stk1000 stk
Størrelse på kasserne40 x 60 x 40 cm60 x 40 x 40 cm60 x 40 x 40 cm80 x 60 x 40 cm
Vægt pr. kasse7 kg8 kg9,6 kg14,2 kg
Kasser pr. palle16161616

Leveringsmetode

Leveringstider, der matcher dine behov.

Gratis levering i Danmark

Bestil nu og få dette produkt gratis leveret inden d. 07-06-2022 (3 uger)

Ekspreslevering

Er tiden knap? Bare rolig. Vi kan levere med ekspres mod en ekstra pris afhængig af din sammensætning af produktet. Vælg ekspreslevering ved checkout og se prisen med det samme.

Bestil nu, vælg ekspres ved checkout, og få dette produkt leveret inden d. 31-05-2022 (2 uger)

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials