Bemærk. Længere leveringstider på grund af overvældende efterspørgsel i hele Europa. Læs mere

Bionedbrydelige papkrus med digitaltryk

Inkl. pålagt afgiftGenanvendelig

Bionedbrydelige papkrus med digitaltryk

Stykpris
Spar
Total 9.306,00 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjælp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% prisgaranti

Danmarks bedste priser

Fast shipping

Gratis levering i Danmark

Mulighed for ekspres

Kold sodavand eller varm kaffe? Med dette produkt kan du selv vælge om det skal være enkeltlags eller dobbeltlags papkrus der er trykt med dit unikke design. Papkrusene er trykt med digital tryk, som er en hurtigere trykmetode som gør at vi kan levere på 2-3 uger, men nogen gange kan vi også klare det på ned til 1 uge. Det er ikke alt - de bliver også lavet i genanvendeligt og komposterbart materiale. Dette er papkrusene du skal vælge, hvis du har en deadline vi skal nå!

Hurtig levering 

Timing er altid, og vi ved hvor vigtigt det er at ramme selv de korteste deadline. Vores ekspres papkrus med digitaltryk gør, at du kan få fabelagtige papkrus på bare 3 uger som standard. 

Hvis du har behov dine papkrus med logo på under 3 uger, så har vi din ryg. Tilføj DHL+ og modtage dem på 2 uger, eller tilføj ekspres muligheden og få dem på mellem 1-2 uger. Før vi kan garantere din deadline med ekspres muligheden, skal du dog tage fat i os for at dobbelttjekke om vi kan garantere deadlinen. 

Bionedbrydelig og komposterbare

Disse papkru med tryk er kun lavet med genanvendelige og komposterbare materialer. Coatingen, som gør at kopperne kan holde til væske, er normalt lavet af PE-plastik, vi har dog erstattet det af en vandbaseret coating. Med andre ord, så vil du også et papkrus som er fri for plastik i coatingen. De bionedbrydelige papkrus er 100% genanvendeligt med andre papirmaterialer, og kan derfor genanvendes og benyttes til magasiner og andet. Udover at vi bruger mindre plastik i produktet, så udleder det mindre CO2 at producere disse bio-papkrus. 

All drikkekopper der indeholder plastik i EU, skal mærkes med et label ifølge den nye EU-lov som trådte i kraft den 3. Juli 2021. Vores papkrus indeholder en meget lille grad af plastik, som svare til 0,08% af coatingen og er den cirka samme tilsvarende mængde der er i blæk, har det ikke været muligt for os at udelukke at disse papkrus ikke skal mærkeres med dette label. Derfor vil papkrus som er produceret uden dette mærkat været på dit ansvar. 

Uendelige design muligheder

Vær en flamingo i flok af duer! Brug disse papkrus med logo tryk til din fordel og kommunikér med dine kunder og potentielle kunder. Vi trykker papkrusene med CMYK-farver og så trykker vi på hele overfladen. Det betyder at det kun er din fantasti som sætte begrænsninger for hvordan du ønsker, at kommunikere med dine kunder, og du kan bruge ligeså mange design elementer som du ønsker. Vores designere hjælper gerne med at lave et gratis designudksat til dig inden vi sender det til produktion. Det er værd at vide, at da disse papkrus er trykt med digitaltryk kan trykket være en smule pigmenteret, som gør at lavkvalitets filer eller billeder ikke kan blive trykt med denne trykmetode. 

Produktion hos naboen

Vi producere alle vores produkter i Europa, så det er tæt på dig så vi kan sikre hurtige leveringstider. Disse samarbejder gør også at vi kan tilbyde oplag fra kun 1.000 stk. af på disse ekspres papkrus, samtidig med at kvaliteten af produkterne ikke falder. Vigtigst af alt er co2 udledningen under transporten en del lavere. Og alle de producenter vi samarbejder med er ISO certificeret, som betyder at de har et kvalitets- og bæredygtighedssystem som de skal leve op til. 

DKSIS-PapCup-SW08M3K

Produktinformation

configuration
step

Specifikke referencer

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Størrelse115 ml (4 oz)240 ml (8 oz)350 ml (12 oz)450 ml (16 oz)
Højde64 mm90 mm110 mm134 mm
Top Ø62 mm80 mm90 mm90 mm
Bund Ø45 mm57 mm60 mm60 mm
OverfladeMatMatMatMat
Paper gsm 280 g plast-fri280 g plast-fri280 g plast-fri280 g plast-fri
TyperEnkeltlagEnkelt- og dobbeltlagEnkelt- og dobbeltlagEnkelt- og dobbeltlag
TrymetodeDigital-tryk (CMYK-farver)Digital-tryk (CMYK-farver)Digital-tryk (CMYK-farver)Digital-tryk (CMYK-farver)
TrykområdeFuld overflade trykFuld overflade trykFuld overflade trykFuld overflade tryk
Antal stk. pr sleeve50 stk. 50 stk. 50 stk. 50 stk.
Antal stk. pr. kasse1.000 stk.1.000 stk.1.000 stk.1.000 stk.

Leveringsmetode

Leveringstider, der matcher dine behov.

Gratis levering i Danmark

Bestil nu og få dette produkt gratis leveret inden d. 09-11-2021 (3 weeks)

Ekspreslevering

Er tiden knap? Bare rolig. Vi kan levere med ekspres mod en ekstra pris afhængig af din sammensætning af produktet. Vælg ekspreslevering ved checkout og se prisen med det samme.

Bestil nu, vælg ekspres ved checkout, og få dette produkt leveret inden d. 01-11-2021 (2 weeks)

Foretrukket af

Delivery HeroWeberMercedesPeter Larsen KaffeVolkswagen R GmbHAbsolut VodkaKonica Minolta
Testimonials