Bemærk. Længere leveringstider på grund af overvældende efterspørgsel i hele Europa. Læs mere

Papirsposer med logo tryk

Best priceKomposterbar

Papirsposer med logo tryk

Stykpris
Spar
Trykplader
Total 9.680,00 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3d design

Gratis designhjælp

3D-forhåndsvisning
price guarantee

105% prisgaranti

Danmarks bedste priser
free shipping

Gratis levering i Danmark

Mulighed for ekspres

Grundet den utrolig lave priser og den brede vifte af anvendelsesmulighed for vores “best-price” papirsposer med logo er det den perfekte tilføjelse til din forretning. Grundet det store udvalg af papirsposer, kan de bliver brugt til mange forskellige ting såsom takeaway mad, varer og meget mere. Så vil du have en miljøvenlig pose med dit logo, så er vores papirsposer med dit tryk perfekte til din forretning. 

Leveringstider som passer til dit behov

Vi tilbyder gratis levering på vores papirsposer i hele Danmark, men skulle du have en kunde eller et event i et andet land, så tilbyder vi også gratis levering i hele EU. Vores standard leveringstid er 5-8 uger, afhængig af hvor travlt vores produktion har. Vi har dog muligheden for at leveret hurtigere med vores DHL+, her kan vi leveret mellem 4-5 uger. Hvis du har ekstra travlt, så kan vi levere det med ekspres også har du det på bare 3-4 uger. Men hvis du har travlt, så ta’ venligst fat i os, så får vi fat i en leveringsdato til dig. 

Størrelserne

Vores udvalg af papirsposer består af 6 forskellige størrelser, som primært bliver brugt af virksomheder som laver takeaway. De 6 standard størrelser vi har er: 8L( 220x125x290 mm), 12L (350x170x245 mm), 16L (250x150x340 mm), 13L (250x200x260 mm), 15L (250x150x430 mm) og 25L (320x170x450 mm). 

Hvad bliver størrelserne brugt til?

Det store udvalg af papirsposer er så, at ligegyldigt om du har en juicebar og vil give dine kunder en pose med juicen og sandwich, eller har et bøfhus med takeaway mad, så har vi størrelsen til dig. 

8L størrelsen bliver primært brugt af cafeer eller sandwichbarer for, at maden kan puttes i posen og de kan have holder med drikkevarerne ved siden af. 

Hvis du tilgengæld ønsker at dine kunder skal kunne have deres drikkevarer og mad i posen sammen, så er vores 12L den mest brugte af cafeer og sandwichbarer. Størrelsen bliver dog engang imellem brugt af burgerbarer. 

Vores 16L har ikke noget håndtag, men størrelsen er tilgengæld meget kendt for de fleste, da det er den samme størrelse som du ville få din burger menu i på McDonalds eller Burger King. 

Vores 13L er den mest brugte størrelse af alle vores papirsposer for takeaway. Størrelsen er både brugt af cafeer, restauranter, salatbarer og så videre. Grunden til den er så udbredt skyldes, at den ikke er særlig høj, men til gengæld har meget plads i bunden. Posen kan derfor nemt indeholde en menu for et par med drinks inkluderet. 

Vores 15L er den mest brugt størrelse for papirsposer uden håndtag, og den bliver særligt brugt af burger joints og andre butikker der sælger lidt mere greasy mad. I posen er der både plads til maden og drikkevarerne, og da posen bliver foldet, så hjælper den også med at holde maden varm. 

Vores 24L eller “dobbelt up” som vi også kalder den. Den er en smule større end vorees 25L, så det kan lige holde det ekstra mad. Den bliver faktisk primært brugt af BBQ steder såsom Bones eller Jensens Bøfhus. 

De nævnte størrelser passer til de fleste formål og 90% af alle vores kunder, har kunnet se sig tilfredse med disse størrelser. Men har du et andet behov eller skal du bruge noget specielt, så kan vi nemt lave en anden løsning til dig. Så ta’ endelig fat i vores emballage eksperter. 

Vælg mellem papirsposer med og uden håndtag

De seks størrelser af giver dig masser af mulighed for at finde den, som passer til dit behov. Men endnu en ting, som du skal overveje inden du beslutter dig for størrelsen, er om du ønsker at de har et håndtag eller ej. Vi har fire størrelser uden håndtag; 8L, 12L, 16L, 25L - og så har vi to størrelser med håndtag; 13L og 15L. Hvis du vælger størrelser uden håndtag, så er de ofte en smule højere, så du kan derfor rulle posen lidt ned og bruge det til at holde den. 

Få designet fra dine drømme på dine papirsposer

Vores papirsposer bliver trykt med Pantone farver og du kan vælge mellem alle standard Pantone farver, men hvis du ønsker hvid eller metalliske farver, så kan vi lave dette på forespørgsel. Vi kan trykke papirsposerne med 4 Pantone farver, så der er massere af mulighed for at lave lige design du ønsker, men der muligheden for at bare lave et simpelt et med dit logo på papirsposerne. Og vores hold af designere vil med stor glæde hjælpe dig med at lave det, men vi skal dog brug vektoriserede filer til at trykke på papirsposerne. 

Da overfladen på papirsposer er ret stor, så afhænger prisen også af hvor stor en del af overfladen trykket dækker. De angivne priser du kan se på vores shop er for 30% tryk dækning af overfladen på for- og bagside. Men hvis du ønsker en større tryk dækning eller vil vide mere om hvad dette betyder, så tag’ endelig fat i os. Vi oplever i de fleste tilfælde at de 30% tryk dækning er mere end nok, da tryk dækningen er både på for- og bagsiden uden ekstra omkostninger. Vi kan desværre ikke trykke på bunden af papirsposerne. 

Vi trykker vores papirsposer med flexo-tryk og tryk pladerne til flexo-tryk er lavet af gummi, som er gør at de er meget holdbare. Vi kan derfor genbruge tryk pladerne mange gange, før vi skal lave nye. Vi gemmer derfor tryk pladerne i op til 5 år, og du behøves derfor kun at betale for tryk pladerne ved første køb. 

Baggrundsfarven på papirsposerne

En anden ting som har indflydelse på udseendet af papirsposerne, er baggrundsfarverne, da vi ikke kan trykke på hele overfladen. Vi har papirsposerne i to standard baggrundsfarver; hvid og kraft. Kraft-farven bliver særligt brugt når man ønsker et mere naturligt udseende, og her passer baggrundsfarven perfekt til et logo. Den hvide farve er perfekt, hvis du har et mere detaljeret design eller lyse farver, hvor der er brugt en større del af tryk overfladen. 

DKSTC-PapBag-12K1C4K

Produktinformation

configuration
step

Specifikke referencer

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Størrelse8L 12L16L24L13L - Håndtag15L - Håndtag
BaggrundsfarveBrunBrunBrunBrunBrun eller hvidBrun eller hvid
Bredde220mm250mm250mm320mm250mm350mm
Dybde125mm150mm150mm170mm200mm170mm
Højde290mm340mm430mm450mm245mm260mm
Med håndtagNejNejNejNejJaJa
TrykmetodeFlexo-tryk, 4 Pantone farverFlexo-tryk, 4 Pantone farverFlexo-tryk, 4 Pantone farverFlexo-tryk, 4 Pantone farverFlexo-tryk, 4 Pantone farverFlexo-tryk, 4 Pantone farver
Trykområde30% på begge sider30% på begge sider30% på begge sider30% på begge sider30% på begge sider30% på begge sider
Minimumsantal3.000 stk.3.000 stk.3.000 stk.3.000 stk.3.000 stk.3.000 stk.

Leveringsmetode

Leveringstider, der matcher dine behov.

Gratis levering i Danmark

Bestil nu og få dette produkt gratis leveret inden d. 30-11-2021 (10 weeks)

Ekspresforsendelse mulig

Har du travlt? Ingen problemer. Vi kan beregne en ekspreslevering for dette produkt. Contact us for further information.

Foretrukket af

Delivery HeroWeberMercedesPeter Larsen KaffeVolkswagen R GmbHAbsolut VodkaKonica Minolta
Testimonials