Papirsposer med logotryk

Bionedbrydelige
12L papirspose i kraft uden håndtag til takeaway drikkevarer og mad

Papirsposer med logotryk

Bionedbrydelige
Pris pr. enhed
Spar
Trykplader
Total 10.160,00 
DKK.

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Grundet de utroligt lave priser og den brede vifte af anvendelsesmuligheder af vores “best-price” papirsposer med logo, er det den perfekte tilføjelse til din forretning. Poserne i vores store udvalg kan blive brugt til mange forskellige ting såsom såsom takeaway mad, varer og meget mere. Så vil du have en miljøvenlig pose med dit logo, så er vores papirsposer med dit tryk perfekte til din forretning. 

Leveringstider som passer til dit behov

Vi tilbyder gratis levering på vores papirsposer i hele Danmark, men skulle du have en kunde eller et event i et andet land, så tilbyder vi også gratis levering i hele EU. Vores standard leveringstid er 13 uger, afhængig af hvor travlt vores produktion har. Hvis du har en stram deadline, så ta’ venligst fat i os - så får vi fat i en leveringsdato til dig. 

Størrelserne

Vores udvalg af papirsposer består af 6 forskellige størrelser, som primært bliver brugt af virksomheder, der laver takeaway. De 6 standardstørrelser vi har er: 8L ( 220x125x290 mm), 12L (350x170x245 mm), 16L (250x150x340 mm), 13L (250x200x260 mm), 15L (250x150x430 mm) og 25L (320x170x450 mm). 

Hvad bliver størrelserne brugt til?

Det store udvalg af papirsposer er så at ligegyldigt om du har en juicebar, og vil give dine kunder en pose med juicen og en sandwich, eller har et bøfhus med takeaway mad, så har vi størrelsen til dig. 

8L størrelsen bliver primært brugt af caféer eller sandwichbarer for, at maden kan puttes i posen, og de kan have en holder med drikkevarerne ved siden af. 

Hvis du til gengæld ønsker, at dine kunder skal kunne have deres drikkevarer og mad i posen sammen, så er vores 12L den mest brugte af caféer og sandwichbarer. Størrelsen bliver dog engang imellem brugt af burgerbarer. 

Vores 16L har ikke noget håndtag, men størrelsen er til gengæld meget kendt for de fleste, da det er den samme størrelse, som du ville få din burger menu i på McDonald's eller Burger King. 

Vores 13L er den mest brugte størrelse af alle vores papirsposer for takeaway. Størrelsen er både brugt af caféer, restauranter, salatbarer og så videre. Grunden til at den er så udbredt skyldes, at den ikke er særlig høj, men til gengæld har meget plads i bunden. Posen kan derfor nemt indeholde en menu for et par med drinks inkluderet. 

Vores 15L er den mest brugt størrelse for papirsposer uden håndtag, og den bliver særligt brugt af burger joints og andre butikker der sælger lidt mere greasy mad. I posen er der både plads til maden og drikkevarerne, og da posen bliver foldet, så hjælper den også med at holde maden varm. 

Vores 24L eller “dobbelt up”, som vi også kalder den, er en smule større end vores 25L, så den lige kan holde det ekstra mad. Den bliver faktisk primært brugt af BBQ steder såsom Bone's eller Jensens Bøfhus. 

De nævnte størrelser passer til de fleste formål og 90% af alle vores kunder har kunne se sig tilfredse med disse størrelser. Men har du et andet behov, eller skal du bruge noget specielt, så kan vi nemt lave en anden løsning til dig. Så ta’ endelig fat i vores emballageeksperter. 

Vælg mellem papirsposer med og uden håndtag

De seks størrelser af papirsposer giver dig masser af muligheder for at finde den, som passer til dit behov. Men endnu en ting, som du skal overveje inden du beslutter dig for størrelsen, er om du ønsker at de har et håndtag eller ej. Vi har fire størrelser uden håndtag: 8L, 12L, 16L, 25L - og så har vi to størrelser med håndtag: 13L og 15L. Hvis du vælger størrelser uden håndtag, så er de ofte en smule højere, så du kan rulle posen lidt ned og bruge det til at holde den. 

Få designet fra dine drømme på dine papirsposer

Vores papirsposer bliver trykt med Pantonefarver og du kan vælge mellem alle standard Pantonefarver, men hvis du ønsker hvid eller metalliske farver, så kan vi også lave dette på forespørgsel. Vi kan trykke papirsposerne med 4 Pantonefarver, så der er masser af mulighed for at lave lige det design du ønsker, men der er ligeledes mulighed for bare at lave et simpelt design med dit logo på papirsposerne. Og vores hold af designere vil med stor glæde hjælpe dig med at lave det, men vi skal dog brug vektoriserede filer til at trykke på papirsposerne. 

Da overfladen på papirsposer er ret stor, så afhænger prisen også af, hvor stor en del af overfladen trykket dækker. De angivne priser, du kan se på vores shop, er for 30% trykdækning af overfladen på for- og bagside. Men hvis du ønsker en større trykdækning eller vil vide mere om hvad dette betyder, så ta' endelig fat i os. Vi oplever i de fleste tilfælde, at de 30% trykdækning er mere end nok, da trykdækningen er både på for- og bagsiden uden ekstra omkostninger. Vi kan desværre ikke trykke på bunden af papirsposerne. 

Vi trykker vores papirsposer med flexotryk, og trykpladerne til flexotryk er lavet af gummi, som gør, at de er meget holdbare. Vi kan derfor genbruge trykpladerne mange gange, før vi skal lave nye. Vi gemmer derfor trykpladerne i op til 5 år, og du behøver derfor kun at betale for trykpladerne ved første køb. 

Baggrundsfarven på papirsposerne

En anden ting, som har indflydelse på udseendet af papirsposerne, er baggrundsfarverne, da vi ikke kan trykke på hele overfladen. Vi har papirsposerne i to standard baggrundsfarver: hvid og kraft. Kraftfarven bliver særligt brugt når man ønsker et mere naturligt udseende, og her passer baggrundsfarven perfekt til et logo. Den hvide farve er perfekt, hvis du har et mere detaljeret design eller lyse farver, hvor der er brugt en større del af trykoverfladen. 

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Størrelse8L 12L16L24L13L - Håndtag15L - Håndtag
BaggrundsfarveBrunBrunBrunBrunBrun eller hvidBrun eller hvid
Bredde220 mm250 mm250 mm320 mm250 mm350 mm
Dybde125 mm150 mm150 mm170 mm200 mm170 mm
Højde290 mm340 mm430 mm450 mm260 mm245 mm
Med håndtag?NejNejNejNejJaJa
TrykmetodeFlexo-tryk, 4 Pantone farverFlexo-tryk, 4 Pantone farverFlexo-tryk, 4 Pantone farverFlexo-tryk, 4 Pantone farverFlexo-tryk, 4 Pantone farverFlexo-tryk, 4 Pantone farver
Trykområde30% på begge sider30% på begge sider30% på begge sider30% på begge sider30% på begge sider30% på begge sider
Minimumsantal3.000 stk.3.000 stk.3.000 stk.3.000 stk.3.000 stk.3.000 stk.
Papirtykkelse70 g/m²70 g/m²80 g/m²80 g/m²80 g/m²80 g/m²

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser