Bemærk. Længere leveringstider på grund af overvældende efterspørgsel i hele Europa. Læs mere

Bionedbrydelige isbægre med digitaltryk

Inkl. pålagt afgiftGenanvendelig

Bionedbrydelige isbægre med digitaltryk

Stykpris
Spar
Total 9.270,00 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjælp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% prisgaranti

Danmarks bedste priser

Fast shipping

Gratis levering i Danmark

Mulighed for ekspres

Bionedbrydelige isbægre med dit unikke design, og du modtager dem hurtigere end nogensinde før. Vi benytter os af trykmetoden digitaltryk for, at sørge for kortere leveringstider på mellem 2-3 uger. Vi har dog nogen gange muligheden for, at levere på bare 1 uger. Dette er den perfekte slags isbægre, hvis du har et event eller en sampling du skal lave. 

Korte leveringstider

Er du ved at løbe tør for isbægre eller har du et arrangement lige rundt om hjørnet? Intet problem! Disse ekpres isbægre med tryk er som standard leveret på 3 uger med gratis levering. 

Du kan få vores isbægre endnu hurtigere med vores andre leveringsmuligheder, heriblandt vores DHL+ som gør du modtaget iscontainierne på bare 2 uger. Vores hurtigste løsning gør at vi kan levere på bare 1-2 uger, dette er vores ekspresløsning - Vi skal dog have denne mulighed godkendt hos produktionen før vi kan garantere levering på 1-2 uger. 

Komposterbare og isbægre i genanvendeligt materiale

Denne type af isbægre med tryk er lavet af bionedbrydelige materialer, dette skyldes at coatingen er skiftet ud til at være en vandbaseret coating fremfor en PE-coating. Da det primært er papir som er brugt til isbægrene er de derfor 100% genanvendelige med andre papir produkter, og de er komposterbare i naturen. 

Design uden begrænsninger 

Du kan få lige præcis det design du ønsker, og i lige så mange farver du ønsker uden nogen ekstra omkostninger. Vi trykker på hele ydrefladen af papkrusene, og da vi trykker med CMYK-farver er det kun din fantasi som sætter begrænsningerne. Da isbægrene er trykt med digitaltryk (for at gøre leveringstiden så kort som mulig), så er trykkvaliteten en smule lavere end vores isbægre med logo med en matoverflade. Den primære forskel i kvaliteten er, at de digitaltrykte isbægre kan gøre at designet er en smule pigmenteret, som det kan være når man bruger egen digitaleprinter derhjemme. 

Europæisk produktion

Alle vores produkter er produceret i Europa, da en af hovedgrundene til at vi startede Limepack var at gøre takeaway emballage mere tilgængeligt. Dette vil vi gøre med hurtigere leveringstider, højere kvalitet og bedre priser! Dette er hvad vi oplever at disse lokale producenter gør for os, og dette produkt er blot endnu et godt eksempel på det. Og endnu vigtigere så gør vores samarbejde med Europæiske producenter, at vi udleder mindre co2 under transporten. Hvis du vil vide mere omkring hvordan vi udvælger de producenter vi samarbejder med, så kan du skrive til os på mail@limepack.dk

DKSIS-IceCup-PF08M3K

Produktinformation

configuration
step

Specifikke referencer

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Størrelse100 ml (4 oz)160 ml (6 oz)220 ml (8 oz)
Højde40 mm45 mm58 mm
Ø top75 mm85 mm90 mm
Ø bund64 mm74 mm75 mm
OverfladeMatMatMat
Papir gsm280 g vandbaseret coating280 g vandbaseret coating280 g vandbaseret coating
TrykmetodeDigital-tryk (CMYK-farver)Digital-tryk (CMYK-farver)Digital-tryk (CMYK-farver)
TrykområdeFuld overfladetrykFuld overfladetrykFuld overfladetryk
Antal pr. sleeve50 stk.50 stk.50 stk.
Antal pr. kasse1000 stk. 1000 stk. 1000 stk.

Leveringsmetode

Leveringstider, der matcher dine behov.

Gratis levering i Danmark

Bestil nu og få dette produkt gratis leveret inden d. 07-02-2022 (3 weeks)

Ekspreslevering

Er tiden knap? Bare rolig. Vi kan levere med ekspres mod en ekstra pris afhængig af din sammensætning af produktet. Vælg ekspreslevering ved checkout og se prisen med det samme.

Bestil nu, vælg ekspres ved checkout, og få dette produkt leveret inden d. 31-01-2022 (2 weeks)

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials