fbpx
keyboard_backspaceTilbage til bloggen

Hvordan bestiller man isbægre?

Af Steffen Andersen · 21. marts 2020

Når du skal bestille isbægre der er et par forskellige valg du skal tage, neden for vil jeg gennemgå nogle af de overvejelser du skal tage.

Overflade

Den første beslutning du skal tage er overfladen på isbægrene, her kan du vælge mellem en mat og blank overflade. Den blanke overflade er perfekt for livlige og skindende farver som gør at dine kunder genkender trykket. Den matte overflade har en mere naturligt udseende og følelse, og så er det endda tekstureret.

Låg

Du har også muligheden for at vælge låg til dine isbægre. Lågene passer til to af vores størrelser i isbægre, det er vores 300 og 480 ml, og bliver primært brugt til formålet om at nedfyse isen og sælge den i supermarkeder eller is til at tage med hjem fra isbaren. Låget passer til en top diameter af 90 mm, hvilket betyder de også kan bruges til papkrus.

Størrelse

Du kan vælge mellem 5 forsekllige størrelser, som giver dig mange forskellige muligheder med bægrene. 

Læsø isbægre designet af Limepack

Hvad med designet?

Design processen med isbægre er relativ simpel. Når du har besluttet dig for størrelsen af bægret kan du enten lave designet ved at downloade vores skabeloner på det produkt som du ønsker, ellers kan du få vores kundeservice til at sende den til dig.

Vores hold af eksperter vil med glæde assistere dig med at lave dit design, og vi retter til indtil begge parter er tilfredse. Farver vi bruger i vores tryk proces er CMYK-farver som betyder at du kan få så mange farver i designet som du ønsker uden nogen ekstra omkostninger. 

Hvordan bestiller man?

I sidste ende når du har besluttet dig for overfladen, størrelsen og antallet, så skal du blot uploade dit design og udfylde din infromationer i vores checkout. Husk at udfylde cvrnummeret, så du modtager den korrekte faktura.

Levering

Vores leveringstid afhænger af om du ønsker en blank eller mat overflade. Hvis du skal have en blank overflade vil vores standard leveringstid være 3 uger. Hvor mod leveringstiden for isbægre med mat overflade vil 4 uger. Produktionen vil begynde lige så snart designet er godkendt og betalingen er modtaget for første gangs bestillinger.

Content- og marketingansvarlig hos Limepack

Alle blogindlæg arrow_forward
Gå til Limepack
Følg os på