fbpx
← Tilbage til bloggen

Sådan bestiller du vores logotrykte isbægre

Af Nikita Nielsen · 26. september 2022

Når du skal bestille vores logotrykte isbægre, er der er et par forskellige valg du skal træffe. Nedenfor vil jeg gennemgå nogle af de overvejelser du skal gøre dig.

Overflade

Den første beslutning du skal tage er hvilken overflade dine isbægre skal have, og her kan du vælge mellem en mat eller blank overflade. Den blanke overflade er perfekt til livlige og skinnende farver, som gør at dine kunder genkender trykket. Den matte overflade har et mere naturligt udseende og følelse, og så er den endda tekstureret.

BIO eller ikke-BIO?

Det næste valg du skal tage er, om du ønsker at få dine isbægre i en BIO eller ikke-BIO version.

Du har to forskellige muligheder, når det kommer til BIO-isbægrene. Den første mulighed er en bionedbrydelig udgave af vores standard isbægre med mat overflade, hvor PE-coatingen udskiftes med en PLA-coating. Den anden mulighed er vores BIO-isbægre med en vandbaseret belægning, der er lige så holdbar som den normale plastbelægning. Forskellen er, at den vandbaserede belægning er komposterbar, og at papiret fra bægret kan genbruges med almindeligt papir. Da den vandbaserede belægning ikke er lavet af plast, er den lavet af 100% vedvarende kilder.

Låg

Du har også muligheden for at vælge isbægre med låg, og de fås i størrelserne 300 ml og 480 ml, og bliver primært brugt til at fryse is ned og sælge i supermarkeder eller til at tage is med hjem fra isbaren. Låget passer til en top diameter på 90 mm, hvilket betyder at de også kan bruges til vores papkrus.

Det er også muligt at få låg til vores matte isbægre i størrelse 200 ml. Dette skyldes, at det har en top diameter på 95 mm, hvilket betyder at vores plastiklåg passer til denne størrelse. Du kan altså få gennemsigtige flade eller kuppellåg til denne størrelse.

Størrelse

Som nævnt i forrige afsnit kommer vores isbægre med låg i størrelserne 300 ml og 480 ml. Når det kommer til vores isbægre uden låg, tilbyder vi lidt flere muligheder.

Vores biologisk nedbrydelige isbægre med blank overflade fås i 3 forskellige størrelser, og her kan du vælge mellem 115 ml, 180 ml og 220 ml.

De matte isbægre fås i 5 størrelser, så det er også den version, der giver dig flest muligheder hvis du f.eks. ønsker at servere større portioner is eller noget andet. De 5 størrelser er: 100 ml, 150 ml, 200 ml, 300 ml og 400 ml.

Nedenfor fortæller jeg kort, hvad de forskellige størrelser normalt bruges til – men det er værd at bemærke, at størrelserne fra de to forskellige versioner har forskellige mål, så hvis du leder efter specifikke mål, så tag et kig på produktdetaljerne på hvert af produkterne.

  • 100 ml – Denne størrelse bliver brugt til en kugle
  • 150 ml – Denne størrelse bliver brugt til to kugler
  • 200 ml – Dette er vores mest populære størrelse, og bliver brugt af både virksomheder der skal på messer og isbarer som gerne vil kunne servere is med tre kugler i
  • 300 ml – Denne størrelse er primært brugt af store isbarer som ønsker at kunne store portioner softice eller store iskugler. Der kan være helt op til 5 kugler i bægret
  • 400 ml – Dette er vores største størrelse, og den bliver særligt brugt at frozen yoghurt steder, hvor der skal være plads til en masse fyld

Hvad med designet?

Designprocessen er relativ simpel. Når du har besluttet dig for størrelsen på bægret kan du enten lave designet ved at downloade vores skabeloner på det produkt som du ønsker, og ellers kan du få vores kundeservice til at sende den til dig.

Vores hold af eksperter vil med glæde assistere dig med at lave dit design, og vi retter til indtil begge parter er tilfredse. Farverne vi bruger i vores trykproces er CMYK-farver, som betyder at du kan få så mange farver i designet som du ønsker uden nogen ekstra omkostninger.

Hvordan bestiller man?

I sidste ende, når du har besluttet dig for overfladen, størrelsen og antallet, så skal du blot uploade dit design og udfylde dine informationer i vores checkout. Husk at udfylde cvr-nummeret, så du modtager den korrekte faktura.

Levering

Den standard leveringstid for vores matte isbægre og isbægre med låg er 5 uger fra det øjeblik vi har godkendt dit design og modtaget din betaling. Den standard leveringstid for vores bionedbrydelige isbægre med blank overflade er 4 uger. Hvis du har en stram deadline, tilbyder vi også mulighed for ekspreslevering, men kontakt os venligst, hvis dette er tilfældet.

Alle blogindlæg →