fbpx
← Tilbage til bloggen

Sådan bestiller du vores logotrykte papkrus

Af Steffen Andersen · 13. november 2019

Når du skal købe papkrus med logotryk er det vigtigt at tage nogle forskellige ting i betragtning.

Vi har lavet en hurtig guide til dig, så du kan være sikker på at træffe de rigtige beslutninger!

Type

Der er to typer af papkrus: enkeltlagspapkrus og dobbeltlagspapkrus. Enkeltlagspapkrus er bedst egnede til kolde læskedrikke og varme drikke med mælk i, mens dobbeltlagspapkrus er bedst egnede til meget varme drikke som sort kaffe og te.

Plastikfrie-/standard-/plantebaserede papkrus

Plastikfrie papkrus er lavet med en vandbaseret coating og er derfor fuldt nedbrydelige i naturen og certificeret ‘AAA’-genanvendelige, hvilket betyder, at de har en genanvendelighed på 95% og teknisk set kan genanvendes med almindeligt papir. Disse bionedbrydelige papkrus er mærket med etiketten ‘AAA’  (angiver en genanvendelighed på 95%) og nummeret ’21’ (hører sammen med sorteret papir) og kan genbruges i alle standardgenbrugsfaciliteter, hvis de sorteres korrekt.

Plantebaserede papkrus er produceret med en PLA-coating, men selvom disse plantebaserede papkrus produceres med bionedbrydelige materialer, kan de ikke genbruges og skal smides i almindeligt affald eller industrikompost. Papiret er lavet af FSC-certificeret papir fra FSC-skove.

De standard papkrus er lavet med en PE-plastik coating og er derfor hverken nedbrydelige i industrielle faciliteter eller genanvendelige. Papiret kan muligvis også komme fra skove, der ikke er FSC-certificerede.

Størrelse

Vores papkrus fås i mange forskellige størrelser. Vores enkeltlagspapkrus er tilgængelige i hele 5 størrelser og vores dobbeltlagspapkrus er tilgængelige i 3 størrelser.

  • Enkeltlagspapkrus størrelser
    • 115 ml – Denne størrelse bruges primært til smagsprøver og espresso shots
    • 210 ml – Denne størrelse bruges til automater og på fly
    • 240 ml – Vores mest anvendte størrelse. Bruges primært til at dele ud på messer eller som små størrelser på caféer
    • 350 ml – Bruges til cappuccinoer
    • 450 ml – Den store størrelse på Starbucks aka. ‘Mandagsdræberen’
  • Dobbeltlagspapkrus størrelser 
    • 240 ml – Bruges primært til messer eller af caféer som deres små størrelser
    • 350 ml – Bruges til cappuccinoer
    • 450 ml – Den store størrelse på Starbucks aka. ‘Mandagsdræberen’

I tillæg til disse størrelser, har vi også vores ekspres enkeltlagspapkrus, som er tilgængelige i de 4 følgende størrelser:

  • Ekspres enkeltlagspapkrusstørrelser
    • 100 ml – Denne størrelse er perfekt til espresso shots og til at uddele små smagsprøver
    • 180 ml – Denne størrelse er velegnet til en kop americano
    • 230 ml – Denne størrelse bruges anvendes meget til café lattes
    • 370 ml – Kendt som størrelsen ‘Tall’ på Starbucks 

Overfladen

Enkeltlagspapkrusene fås med en mat overflade, mens dobbeltlagspapkrusene kan fås med enten en blank eller mat overflade. Hvis du foretrækker en mere ru overflade med mindre farvemætning, så er den matte overflade ideel til dig. Den matte overflade har et mere naturligt udseende og er tekstureret. Hvis du er mere til en skinnende overflade med livlige farver, så er den blanke overflade det perfekte valg.

© Limepack. Ella’s Coffee Shop

Hvad med designet?

Så snart du har fundet den helt rigtige størrelse, og fundet ud af om du ønsker vores standard- eller BIO papkrus, kan du begynde på designet til dine papkrus! Vi trykker vores papkrus med fuldfarvetryk (CMYK), hvilket betyder, at du kan bruge lige så mange farver i designet som du vil, uden at det koster dig en krone ekstra. Vi tilbyder to forskellige designmuligheder. Den første er, at du selv laver designet ved at downloade vores design template under det ønskede produkt, vælger den rigtige størrelse og uploader det i vores design upload modul. Den anden mulighed er, at vi hjælper dig med designet. Du skal blot fremsende os dine materialer og elementer, og så hjælper vi dig med at lave det perfekte design – helt gratis! Du kan også få en gratis 3D-forhåndsvisning af dit papkrus inden det sendes til produktion.

Låg

Husk at bestille låg til dine papkrus! Lågene er nemlig den nemme måde at sørge for at din kaffe eller te holder sig varm. Vi tilbyder låg til papkrus der skal anvendes til varme drikke. Disse låg fås i 3 varianter: standard (PE-plastik), BIO (PLA-plastik) og BIO+ (bagasse), og er tilgængelige i sort og hvid. BIO+ lågene fås dog kun i hvid. Vi tilbyder dog også kuppel- og fladlåg, hvis du ønsker at bruge papkrusene til smoothies, læskedrik eller andet. Vær sikker på at vælge den størrelse låg, der passer til dine papkrus.

Hvordan bestiller jeg?

Når designet er færdigt og du er tilfreds med det, og du har besluttet dig for størrelse, antal og type af papkrus, er det tid til at starte bestillingen. Du skal blot uploade dit design i vores upload-step og herefter udfylde de korrekte informationer i vores check out.

Levering

Sidst men ikke mindst, vælg din leveringstid. Papkrusene kan leveres gratis på kun 4 uger med vores standardlevering. Eksprespapkrusene kan leveres gratis på 3 uger. Vi tilbyder dog ekspresleveringsmuligheder mod en merpris, så har du en stram deadline, så tag kontakt til os.

Content- og marketingansvarlig hos Limepack

Alle blogindlæg →