fbpx
keyboard_backspaceTilbage til bloggen

Hvordan bestiller man suppebægre med tryk?

Af Steffen Andersen · 21. marts 2020

Hvis du ikke er sikker på hvad du skal overveje når du skal købe logo trykte food cups, så har vi lavet en guide over nogle af de ting som du bør overveje. Lad os kigge på det.

Størrelse

Den første ting du skal have med i overvejelserne er størrelsen på bægrene. Vores suppebægre kommer i to størrelser som bliver brugt for både to-go mad så som suppe, snacks og andet, men det kan også bruges til at fryse is og yoghurt ned så det kan sælges i supermarkeder. De kommer størrelserne 300 ml og 480 ml.

Låg

Lågene er tilgængelige i en størrelse, som passer til begge størrelser da diameteren er den samme på toppen af koppen. Lågene har en størrelse af ø90 mm, så de kan i realiteten også blive brugt til papkrus.

Lågene er perfekt hvis du ønsker at servere varme retter, og gøre så kunden kan holde retten varm når den skal transporteres. Men de er selvfølgelig også nødvendige, hvis du skal bruge bægrene til at sælge is eller frosen yoghurt i supermarkeder. 

Hvad med designet?

Det gode ved suppebægre er at du kan få tryk på hele overfladen, så det er alle 360 grader rundt om bægret, men det er også på toppen af låget. Det giver dig altså 100% design frihed, og mulighed for at gå helt i detajlerne med trykket.  Vi trykker med fuldfarvetryk (CMYK), som betyder at du kan bruge lige så mange farve i designet du ønsker uden nogen ekstra omkostninger.

Når du skal starte med at designe suppebægrene, kan du downloade vores design skabelon, her vil du få tre forskellige templates. Der er en for overflade på bægret, en for striben på låget og en for toppen af låget. Hvis du vil have at vi skal hjælpe med designet, så gør vi det med glæde. Men du må meget gerne sende os alle dine design materialer og elementer. 

Hvordan bestiller man?

Når du har lagt dig fast på størrelsen og antallet som du ønsker, skal du blot uploade dit design i vores design step for herefter at udfylde dine leverings- og faktureringsinformationer i vores check-out. Husk at indsætte dit cvr nummer, så vi kan sende dig den rigtig faktura.

Levering

Vores leveringstid for food cups er 3 uger fra designgodkendelse, og så ved nye kunder skal vi også have modtaget betalingen. Hvis du har en deadline så sig endelig til, da vi ofte kan få vores produktion til at gå lidt stærkere.

Content- og marketingansvarlig hos Limepack

Alle blogindlæg arrow_forward
Gå til Limepack
Følg os på