fbpx
← Tilbage til bloggen

Sådan bestiller du vores suppebægre

Af Steffen Andersen · 30. september 2019

Hvis du er i tvivl om hvilke overvejelser du skal gøre dig inden du køber logotrykte suppebægre, så har vi lavet en lille guide til dig. Lad os sammen tage et kig på den! 

Størrelse

Det allerførste du skal overveje er hvilken størrelse suppebægre du leder efter. Vores suppebægre fås i 2 størrelser, 300 ml og 480 ml, og bruges meget til to-go måltider som suppe og snacks, men også til nedfrysning af is/yoghurt som skal sælges i supermarkeder.

  • 300 ml – Denne størrelse benyttes hovedsageligt af caféer, restauranter og isbarer, og her bruges suppebægrene bl.a. til at servere is, skiver af frugt eller mindre suppemåltider.
  • 480 ml – Denne størrelse er perfekt til frozen yoghurt og is som skal sælges i supermarkeder. Det er den mest brugte størrelse når det kommer til to-go suppe og andre varme retter.

Låg

Lågene til suppebægrene er tilgængelige i én størrelse, som passer til begge størrelser, da diameteren er den samme i toppen af suppebægret. Lågene er 90 mm, så de kan i realiteten også bruges til vores papkrus. Lågene er især perfekte til når du serverer varme retter, og gerne vil give dine kunder mulighed for at holde retten varm indtil de kan spise den. De er selvfølgelig også nødvendige, hvis du skal bruge bægrene til at sælge is eller frossen yoghurt i et supermarked.

Hvad med designet?

Det fede ved suppebægrene er, at de kan trykkes på hele overfladen, dvs. alle 360 grader rundt om bægret. Derudover kan toppen på låget også trykkes. Du har altså 100% designfrihed og muligheden for at gå helt ned i detaljer med trykket. Vi trykker med fuldfarvetryk (CMYK-farver), hvilket betyder at du kan bruge lige så mange farver som du ønsker at have med i dit design uden at skulle betale noget ekstra. Når du skal i gang med at designe dine suppebægre, kan du downloade vores design skabelon med tre forskellige templates. Der er en til overfladen på bægret, en til striben på låget og en til toppen af låget. Hvis du ønsker at få hjælp til designet, så gør vores team af eksperter det med glæde! Du skal blot sende os alle dine designmaterialer og elementer.

Hvordan bestiller jeg?

Når du har lagt dig fast på størrelsen og antallet som du ønsker, skal du blot uploade dit design i vores design step og herefter udfylde dine leverings- og faktureringsinformationer i vores check-out. Husk at indsætte dit CVR-nummer, så vi sender dig den rigtige faktura.

Levering

Leveringstiden på vores suppebægre er 7 uger fra det øjeblik dit design er blevet godkendt og din betaling er blevet modtaget. Hvis du har en deadline, så sig endelig til, da vi ofte kan få vores produktion til at gå lidt stærkere.

Content- og marketingansvarlig hos Limepack

Alle blogindlæg →