fbpx
← Tilbage til bloggen

Hvordan bestiller man vådservietter

Af Steffen Andersen · 18. august 2020

Vores vådservietter er produceret med vores producent i Østeuropa, som vi arbejder tæt sammen med for at sikre vådservietter med logo til fantastiske priser i hele Europa. Vi har mulighed for at tilbyde vådservietter med logo fra 5.000 stk. og levering i hele EU på bare 7 uger fra øjeblikket dit design er blevet godkendt. Men for at sørge for at du vælger netop de vådservietter du vil have, har vi lavet en lille guide til dig.

Papirtype 

Når det kommer til vådservietter har vi tre typer af papir; kraft, papir og triplex – Men hvad mener vi med papirtyper? Det er det materiale som vådservietterne er indpakket, så det er det materiale vi trykker oven på. Dette materiale har forskellige slags overflader, som har indflydelse på dine design beslutninger. Papirtypen; kraft har en mat overflade og baggrundsfarven er kraft brun, som giver et naturligt udtryk. Papirtypen der hedder papir har en blank overflade og baggrundsfarven er hvid – det er den mest brugte papirtype. Det sidste materiale, triplex er lavet af plastik, og det har en blank finish som gør at overfladen er meget skinnende. Det skyldes kombinationen af plastik og den blanke overflade. 

Trykmetode

Ved vådservietterne bruger vi trykmetoden flexografisk-tryk, som også er grunden til at vi bruger næsten 100% Pantone farver, når vi trykker på vådservietter. Vi har også muligheden for at trykke vådservietter i op til 4 forskellige Pantone farver – priserne på vådservietterne afhænger af hvor mange farver du bruger i designet. 

Dufte

Vådservietterne er ikke kun fantastiske fordi du kan få tryk på dem, men fordi at kludene inde i vådservietterne også har dufte, som får din kundes hænder til at dufte dejligt efter brug. Vi har tre forskellige standard dufte; sæbe, lemon og alkohol. Prisen på vådservietterne med alkohol er en smule højere end dem med sæbe og lemon.

Størrelser

Standard størrelserne for vores vådservietter er 60x100mm, men vi kan faktisk også lave andre størrelser uden ekstra omkostninger. Grunden til at det er vores standard størrelse skyldes at det er den mest brugte. Vi har mulighed for at lave en større og mindre størrelse; 60x80mm og 50x120mm – Hvis du har et langt logo, vil 50x120mm være perfekt. Alle størrelserne kan blive lavet med de forskellige papirtyper og dufte uden ekstra omkostninger. 

Kontakt

Hvis du har behov for hjælp med vådservietter, eller hvis du har behov for at vores hold af designere laver et udkast til dine vådservietter med logo, kan du altid kontakte os på mail@limepack.dk eller +45 52 70 47 62

Content- og marketingansvarlig hos Limepack

Alle blogindlæg →