fbpx
keyboard_backspaceTilbage til bloggen

Hvordan bestiller man vådservietter

Af Steffen Andersen · 18. august 2020

Vores vådservietter er produceret med vores producent i Østeuropa, vi arbejder tæt sammen med dem for at sikrer vådservietter med logo til fantastiske priser i hele Europa. Vi har mulighed for at tilbyde vådservietter med logo fra 5.000 stk. og leveret i hele EU på bare 3 uger fra designet er blevet godkendt. Men for at sørge for du vælger netop de vådservietter du vil have, har vi lavet en lille guide valgene. 

Papirtype 

Når det kommer til vådservietter har vi tre typer af papir; kraft, papir og triplex – Men hvad mener vi med papirtyper? Det er det materiale som vådservietterne er indpakket, så det er det materiale vi trykker oven på. Dette materiale har forskellige slags overflader, som har indflydelse på dine design beslutninger. Papirtypen; kraft har en mat overflade og baggrundsfarven er kraft brun, som giver et naturligt udtryk. Papirtypen der hedder papir har en blank overflade og baggrundsfarven er hvid – det er den mest brugte papirtype. Det sidste materiale, triplex er lavet af plastik, og det har en blank finish som gør at overfladen er meget skinnende. Det skyldes kombinationen af plastik og den blanke overflade. 

Trykmetode

Ved vådservietter bruger vi trykmetoden flexografisk-tryk, som også er grunden til at vi bruger næsten 100% Pantone farver, når vi trykker på vådservietter. Vi har også muligheden for at trykke vådservietter i op til 4 forskellige Pantone farver – priserne på vådservietterne afhænger af hvor mange farver du bruger i designet. 

Dufte

Vådservietter er ikke kun fantastiske fordi du kan tryk på dem, men kluden inde i vådservietterne har også dufte, som får din kundes hænder til at dufte dejligt efter brugt. Vi har tre forskellige dufte som standard; sæbe, lemon og alkohol. Vi har to andre dufte, som ikke bliver brugt lige så ofte; mandarin og aloe vera. Priserne ændrer sig ikke ligegyldigt hvilken duft du ønsker. 

Størrelser

Standard størrelserne for vores vådservietter er 60x100mm, men vi kan faktisk også lave andre størrelser uden ekstra omkostninger. Grunden til at det er vores standard størrelse, skyldes det er den mest brugte. Vi har mulighed for at lave en større og mindre størrelse; 60x80mm og 50x120mm – Hvis du har et langt logo, vil 50x120mm være perfekt. Alle størrelserne kan blive lavet med de forskellige papirtyper og dufte, uden ekstra omkostninger. 

Kontakt

Hvis du har behov for noget hjælp med vådservietter, eller hvis du har behov for at vores hold af designere lavet et udkast til dine vådservietter med logo, så kan du altid kontakte os på steffen@limepack.dk eller 3069 2189. 

Content- og marketingansvarlig hos Limepack

Alle blogindlæg arrow_forward
Gå til Limepack
Følg os på