fbpx
keyboard_backspaceTilbage til bloggen

Hvordan bestiller man popcornbægre?

Af Steffen Andersen · 12. april 2020

Vi tilbyder popcornbægre fra flere forskellige producenter i Europa, men vi arbejder som udgangspunkt sammen med en standard producent. Dette er også disse produkter vi har tilgængelige på vores hjemmeside nu.

Det betyder også at hvis der er nogle størrelse eller oplag som du savner, skal du bare kontakte os. Med lad os gå dybden med hvad man skal overveje når man bestiller vores standard popcornbægre med tryk.

Vælg mellem 8 forskellige størrelser

Vores standard størrelser har de følgende mål:

De mange størrelser gør også at de giver en masse muligheder for hvad de kan bruges til. De tillader dig også at bestemme hvor stor en størrelse snack du vil dele ud til dit firma event.

© Limepack. Trykte popcornbægre i forskellige størrelser.

Det samme gælder for cafeteriet der kan vælge mellem hvor store størrelser, de vil have til fodre de sultne sportsudøvere. Men selvfølgelig jo større størrelse, jo mere naturligt er det også have flere forskellige størrelse at vælge i mellem. Vores standard producent, kan desværre ikke lave størrelser over 3 liter, men vi kan lave op til 6 liter hvis du har behov for det. Vi har dog et minimums oplag på 10.000 stk. for de størrelser.

Hvad med bunden?

Dette valg handler i bund og grund om du vil/har behov for at spare tid, når du modtager popcornæskerne. Det skyldes at når popcornbægrene med logo bliver transporteret er de flade for at spare plads. Så du skal selv folde dem, når du modtager dem.

Vi kan lave to forskellige typer af bund – Den kan enten være manuel eller automatisk. Den manuelle har 4 faner som du skal folde for at lave bunden. Den med automatisk bund er pre-limet, og du skal blot presse de modsatte hjørner og vupti, så har du en bund. Den automatiske bund er altså en del hurtigere.

Mængde

Vi har en minimums mængde på 200 stk., da minimumsmængden er ret lav, betyder det også at stykprisen er relativt høj i mindre oplag. Stykprisen falder dog relativt drastisk jo flere du vælger at købe. Vi anbefaler derfor at man som minimum køber 500 stk. eller mere, så selv om du måske kun skal bruge 200 stk. til dette event, så husk at printet ikke fader over tid.

Levering

We tilbyder en del leveringsmulighed for at være sikker på at vi når din deadline. Vi kan som standard og gratis levering på inden 3 uger, men vi kan også levere på 2 med vores DHL+. Og hvis lokummet virkelig brænder på, og du har et event i næste uge, så kan vi tilbyde levering på under en uge, men kontakt os for prisen på dette.

Design og udseende

Vi trykker vores popcornbægre med CMYK farver, hvilket betyder at du kan få lige så mange farver i designet uden prisen rykker sig en krone. Find din indre kreative sjæl frem og lav dit livs design – Du kan bruge alle siderne af popcornbægrene i dit design. Hvis du har behov for hjælp til at lave designet? Så står vores design team til din rådighed – Vi mangler blot dit logo og elementer du ønsker i designet, og så hjælper vi med et design forslag.

Content- og marketingansvarlig hos Limepack

Alle blogindlæg arrow_forward
Gå til Limepack
Følg os på