fbpx
keyboard_backspaceTilbage til bloggen

Hvordan bestiller man plastikkrus?

Af Steffen Andersen · 21. marts 2020

Det kan være besværligt at finde den rigtige producent af plastikkrus med tryk, hvorfor vi har lavet en lille guide for nogle af de valg du skal tage når du skal have plastikkrus med tryk. Når du skal bestille det, skal du som udgangspunkt tage tre valg; antallet, antallet af farver i designet og leveringstiden. Jeg vil gennemgå vores valg muligheder for det nedenfor. 

Oplag

Vi arbejder med to forskellige producenter her i Europa. Vi har en producent som kan levere plastikkrus fra 1.000 stk. til 10.000 stk. 

Vores anden producent har et minimums oplag af 5.000 stk., og de har ikke et maksimumsoplag. Hvis du bestiller mere end 200.000 stk., så kan leveringstiden være længere end 6 uger.

Leveringstider

De to forskellige producenter af plastikkrus med logo har også forskellige leveringstider. Producenten der kan levere fra 1.000 stk. kan levere på mellem 2-3 uger, og nogen gange endnu hurtigere. 

Vores billigere producent som levere fra 5.000 stk., her er leveringstiden 4-6 uger og her er der ikke en ekspress mulighed.

Antallet af farver

Det som gør det muligt for os at levere plastikkrus fra 1.000 stk., og på kun tre uger. Det skyldes at trykket på disse plastikkrus kun kan fås i en Pantone farver, og du kan kun vælge mellem 11 forskellige farver; hvid, sort, gul, pink, blå, rubin rød, lilla, cyan, varm rød, violet og grøn. Vi har mulighed for at købe specielle farver, men leveringstiden og prisen vil blive højere. 

Med vores anden producent som kan levere fra 5.000 stk., kan vi bruge op til 6 forskellige Pantone farver i vores design. Der er ingen begrænsninger i hvilke Pantone farver du kan vælge mellem, så du kan praktisk talt få lige præcis den farve du ønsker.

elliot cafe plastic cups for beer by limepack
Elliot plastikkrus for craft øl

Størrelse

Vores plastikkrus i fire forskellige størrelse, og de kan bruges til mange forskellige drikkevare. 

Hvad med designet? 

Når du kommer til stadiet hvor du skal til lave dit design af plastikkrusene, så skal du huske og vælge af antallet af farver du ønsker i designet. Hvis du kun ønsker 1.000 stk., så husk at du skal vælge en farve som dit hoved design. Hvis du ønsker mere end 5.000 stk., så har du mulighed for at tage op til 6 farver i designet. Når du har valgt dette skal du downloade skabelonen fra dette produkt. 

Vi kan også hjælpe med designet, så skal du blot fremsende dine design materialer og så sætter vi det hele op. Vi retter designet til indtil du er tilfreds. Helt gratis. 

Låg

Du kan også få låg til dine plastikkrus, da diameteren af kopperne er 95 mm i toppen på alle størrelserne, og derfor passer alle lågene til størrelserne. Du kan vælge mellem både flade- og kuppellåg, de er begge transparente. 

Bestilling

Når du er klar til at bestille og har lavet designet så skal du blot uploade dit design til os, og udfylde de korrekte leverings- og faktureringsinformationer. Så vil produktionen af plastikkrusene begynder lige så snart vi har modtaget betalingen ved første gangs ordre. 

Content- og marketingansvarlig hos Limepack

Alle blogindlæg arrow_forward
Gå til Limepack
Følg os på