fbpx
keyboard_backspaceTilbage til bloggen

Hvordan bestiller man papirsugerør?

Af Steffen Andersen · 21. marts 2020

I det følgende vil vi gennemgå hvilke vigtige ting vi skal overveje når du skal købe papirsugerør. Du kan selvfølgelig også kontakte vores kundeservice, hvis du har nogle spørgsmål

Tykkelse

Vores papirsugerør kommer i to tykkelser. Vi har vores standard papirsugerør som har en 6 mm bredde, som er den mest brugte bredde og den blive primært brugt til sodavand, juice og iskaffe. Den anden tykkelse er 8 mm, som er perfekt for smoothies, milkshakes og bubble te.

Med eller uden tryk

Vi kan trykke vores papirsugerør med to forskellige trykmetoder, da det gør at vi kan tilbyde papirsugerør med tryk i mindre oplag. 

Først og fremmest kan vi lave papirsugerørene med tampon tryk, som betyder at du kan få lige linje trykt langs sugerøret. Sugerøret kan have tre forskellige baggrundsfarver; hvid, sort og grøn. I trykket kan du vælge mellem 10 forskellige pantone farver. Minimums Oplaget er 5.000 stk. 

Ellers kan du vælge at få dine papirsugerør med fuldfarve tryk, her vil trykket følge hvordan papiret bliver foldet, og det kan blive lavet med alle vores standard tryk farver. Det er altså muligt at få op til 4 farver i det tryk som du ønsker på sugerøret, og du kan vælge mellem 10 forskellige Pantone farver som standard, men vi kan også bestille specielle farver ind. Vi ved denne form for tryk et minimumsoplag på 35.000 stk.

Længde

De to forskellige bredde kommer i forskellige længder, og nedenfor kan du se de forskellige længder. 

Standard papirsugerør (6mm) kommer i tre forskellige længder:

Jumbo papirsugerør (8mm) kommer i 2 længder:

Vælg din farve

Farver du kan vælge mellem afhænger af om du vælger vores standard eller jumbo papirsugerør. Med vores standard papirsugerør kan du vælge 13 farver, og med vores jumbo papirsugerør kan du vælge mellem 4 farver.

Med vores standard papirsugerør kan du vælge at have den samme farver på hele sugerøret eller striber. Hvis du ønsker med den samme farve, kan du få hvid, sort eller grøn. I striber kan du vælge mellem rød, gul, grøn, navy-blå, sort, orange, himmel blå, lyserød, turkis eller lilla. 

Med vores jumbo papirsugerør kan du kun få striber på dine sugerør, og de kommer i enten rød, gul, navy-blå eller grøn.

Oplag

MInimumsoplag afhænger af om du vælger jumbo eller standard. Ved standard er oplaget 5.000 stk. og ved jumbo er det 3250 stk. 
Det mest købt oplag er 15.000 stk. 

Hvordan bestiller man?

Det er så simpelt det kan være, men du skal bare vælge typen, længden, antallet og farven. Herefter skal du bare udfylde de korrekte leverings- og faktureringsoplysninger, og så vil du have dem inden du blinker.
Vi kan have en leveringstid på 3, hvis du vil have tryk på dine papirsugerør.

Content- og marketingansvarlig hos Limepack

Alle blogindlæg arrow_forward
Gå til Limepack
Følg os på