fbpx
keyboard_backspaceTilbage til bloggen

74 Fabelagtige Papkrus Designs

Af Oliwia Przedanska · 25. maj 2021

Vores Papkrus

Papkrus kan blive brugt i mange forskellige scenarier, så de bliver ikke kun brugt af cafeer, hoteller og restauranter. De bliver i næsten lige så høj grad brugt af virksomheder der afholder events, tager på messer og så videre. Vi har hjulpet en del forskellige typer af virksomheder med få papkrus. Vi har derfor samlet nogle af de forskellige designs vi har set gennem tiden, og delt dem op i de mest brugte kategorier for papkrus. Vi håber dette kan hjælpe dig med at give lidt inspiration og få tilpasset din stil af papkrus designs, når du skal i gang med at udvikle dit design.

Denne kollektion af design nedenfor er udvalgt mellem mere end 5000 papkrus designs, som vi har lavet i 2020. Artiklen nedenunder indeholder faktisk 74 forskellige papkrus designs.

Jeg vil lade dig komme i gang med at scrolle, og se de forskellige design kategorier. Jeg har lige givet et par enkelte kommentarer til hver af kategorierne, og hvorfor og hvordan denne kategori bliver brugt. God læselyst!

Standard Papkrus

Størstedelen af de papkrus, som vi producere er lavet med to versioner af standard papkrus designs. Det er enten løsning hvor man vælger at få et logo på hver sin side af koppen – og den anden løsning vil være at få et logo på den ene side også noget information på den anden side af koppen. Nogle af disse standard papkrus design inkludere også information såsom deres adresse, social medier eller telefonnummer i designet. Dette betyder at der er primært to måde at skille sig ud på, enten via logoet eller gennem baggrundsfarven.

Logo På Begge Sider

Den første kategori af standard papkrus designs, er hvor man har logoet på begge sider af bægret. Grunden til vi har valgt designsne nedenfor skyldes, at de har valgt en baggrundsfarve som matcher rigtig godt med deres logo og generelle udtryk.

Disse design har ikke kun logoer og en baggrundsfarver, men flere af dem har også tekster eller labels under eller ved siden af logoet.

Black Box Donuts
Buddelbar
Holmegaard Værk
Inno Festival
Bluebell
DGI Events
Café Freude

Logo På En Side

Den anden kategori af standard papkrus designs, er hvor de har logoet på en side af koppen og så et citat eller lignende tekst på den anden side på koppen. Denne information de har på den anden side af koppen, er i de fleste tilfælde deres sociale medier information, så de har mulighed for at fortælle deres kunder, hvem og hvad de skal tagge deres oplag på Instagram med. Det er faktisk en rigtig smart måde til at få dit navn ud på Instagram.

Så er jeg færdig med denne rundes snak, og lad os tage et kig på den anden kategori. Så kan du se hvordan andre bruger denne strategi.

Zina’s Eatery
Bristol Coffee
Inizio
Studio 1990
Qookka
Corn n Cup
TAXA

Logo Mønster

Logoet kan i mange designs være den mest essentielle del, og være den ting du prøver at få dine kunder til at se så meget som muligt. De følgende designs har prøvet at gøre netop dette, på en noget anderledes og sjov måde end blot at have et logo på hver sin side af koppen. De har brugt deres logo aktivt i designet, og de har endda placeret det mange gange på koppen. Det kan enten være, at logoet ligger i forlængelse af hinanden diagonalt eller logoet er flere steder på koppen i forskellige størrelser.

Resultat
SoftNET
Havana Club
TLD GSE

Farverige Baggrunde

Baggrunden på papkrusene kan virkelig ændre hvordan de bliver opfattet, og sørge for at de klart skiller sig ud blandt andre. De følgende designs, som jeg kommer til at vise dig, er både meget illustrative i farvevalget, men andre har også bare været meget gode til at bruge falmende farver. De har dog alle sammen en ting til fælles det er, at den farverige baggrund hjælper blot med at sætte et større fokus på logoet.

De sidste to kopper, som jeg har tilføjet til denne kategori er meget farverige. Det er ikke særlig ofte vi lavet papkrus som har så mange farver i det samme design. Men jeg har tilføjet dem, så du kan se hvor vilde designsne kan i realiteten blive.

EL&N
World Careers
Absolut Vodka
Unicorfee

Illustrative Baggrunde

Den følgende kategori kan både være en af de mest givende design tilgange, men det kan også nogle gange gå meget galt og blot gøre designet meget forvirrende. Når design tilgangen går galt, skyldes det primært, at designet viser for mange elementer, der ikke er relateret til forretningen eller som ikke har et konkret budskab. De følgende designs, er alle nogle som har gjort det rigtig godt. Det er både designs, som leder øjnene mod logoet, men det kan lige så godt være mod nogle specifikke elementer.

DAN&DECARLO
Kōhi
bringiton.shop
HGI
Marker Kommune
Carebox24
Monjibello

Stribet Baggrunde

Lad os fortsætte med at kigge på designs som har geometriske elementer i deres design. Jeg synes generelt at de fleste designs, som bruger geometriske elementer i deres design ser godt ud. De følgende designs bruger striber og en af de ting, som virkelig adskiller striber fra de andre geometriske figurer, at de kan skabe en optisk illusion omkring størrelsen og formen. Det gode ved striber er, at de kommer i uendeligt mange størrelser og former, så du er sikret at dine ikke ligner din konkurrents.

the.Chaps
Au Jardin des Thés
Ciao Amore
Charlottes Enkel

Billede Baggrunde

Papkrus bliver ofte brugt som reklameartikler til forskellige event såsom messer eller offentlig sampleings. Og da de fleste af disse virksomheder sælger fysiske produkter, så vil de gerne have trykt et billede af det produkt som de sælger. Det er en lækker måde at vise hvad du kan tilbyde.

Vi har nedenfor samlet lidt af de forskellige designs, som vi har lavet hvor der indgår billeder i dem. Det kan være alt fra at de har et billede som baggrund til, at de har billeder rundt på koppen af deres produkter.

Ed’s Hair
Banque Populaire
Café Solvang
DB Schenker

Grafiske Designs

Da papkrus er trykt med fuldfarvetryk, betyder det at vi kan trykke nærmest alt fra grafiske illustrationer til billeder. Dette kan være en rigtig sej måde at vise noget, der er mere visuelt tiltalende end bare at have logoet begge sider. Denne designtilgang er virkelig spændende, fordi du enten kan gøre dit design visuelt tiltalende ved at have nogle grafiske elementer i designet. Men du kan i samme omgang også gå i en helt anden retning og bruge mange geometriske former eller grafiske elementer i designet og få opmærksomheden på denne måde. Denne designtilgang kan ende med at skabe nogle rigtig gode designs, der virkelig adskiller sig fra resten af designsne på papkopperne.

Season Paris
Bonding
Spielraum
Bar Campari
Pfizer-Lilly
SACS
Heinzel Group

Stilfulde Designs

Papkrus behøves ikke altid at være super farverige for, at gøre designet specielt og anderledes. Det kan nogle gange også bare være et ret simpelt, som i realiteten også gør designet meget stilfuldt.

Det følgende design er allesammen ret simple, men jeg synes de forskellige tilgange de har taget, gør at de adskiller sig og bliver rigtig “Insta-værdige”. Det som også helt klart fremgår af disse designs er, at der ikke er en korrekt måde at lave simple designs på, men man kan have fokus på forskellige ting som giver den ønskede simplicitet.

Urban Therapy
Mood Café
Ferm Living
Muse Coffe Co.
TWAS
The Eyeball Co.
Espresso Bar

Historiefortælling Designs

Historiefortælling er en meget vigtig del af branding og særligt hvis man ønsker at lave et brand, som folk husker historien omkring. De designs som du kan se nedenunder, har allesammen valgt at fremhæve noget specielt omkring deres forretning. Dette kan f.eks. være hvis du er et fitness center, eller hvis du har et specielt café concept. Historiefortælling er ikke kun noget, som du kan bruge i specifikke tilfælde – men det er ofte noget som kan bruges de fleste gange.

Lagerlöfs
ESDAC
Gladiator Gym
Nelson’s Restaurant

Simple Grafiske Designs

Vi har netop gennemgået designs, hvor elementer spiller en stor rolle i designet, og de er den vigtigste del af designet. De følgende designs har valgt at gøre elementerne til en del af designet, men skabe et fokus på logoet. Elementerne er altså med i designet til at forstærke deres budskab, og give kunderne flere ting som de kan forbinde deres brand med.

Jeg ved at vores designer, Erik elsker at bruge denne meget simplistiske design tilgang, når han skal design noget.

Old George
La Brasseria
Pretty Polished
Delivery Hero

Store Brands Designs

Vi har også hjulpet en del større brands med at få papkrus med deres eget tryk. Jeg har tilføjet denne kategori for, at vise dig hvordan disse brands laver deres designs. Ligeledes ville jeg også vise dig, at mange af designsne er meget simple og fokusere på de elementer man kender fra deres brands – der er selvfølgelig også nogle som er meget illustrative. Det primære takeaway fra disse designs og det man kender fra brandsne, er at de har været meget konsekvente med at overholde deres branding guidelines.

PRADA
Jameson Whiskey
Philips-Saeco
FuzeTea
Fanta
Chloé
Mercedes-Benz Consulting

Samme Design – Forskellige Farver

Når du skal have dit budskab ud, er det ikke altid lige så let som det lyder. Det er derfor det nogle gange kan kan give mening at forklæde budskabet i forskellige “indpakninger”. Den mest normale måde at gøre dette på papkrus er ved, at have forskellige baggrundsfarver – Det gør at folk vil se det som forskellige budskaber selvom de i realiteten giver det samme udtryk. Det er selvfølgelig ikke den eneste situation, hvor du kan bruge dette trick – det kan også være i situationer, hvor du bare gerne vil gøre det nemt for din kunder at differentiere mellem de forskellige smage du har.

De designs vi har taget med nedenunder er rigtig fede, fordi alle de farver de bruger som baggrundsfarver er komplementære til resten af teksten på papkruset.

XOXO Café
Københavns Universitet
Frozedose
Feed

Lignende Design – Forskellige Størrelser

Endelig! Den sidste kategori!

Jeg lige tilføjet en sidste sektion for, at vise dig hvordan du kan skabe genkendelighed på tværs af størrelserne. Vi har valgt fire forskellige virksomheder, som har gjort dette på fire forskellige måder – men de holder stadig fast i genkendeligheden på tværs af designsne.

Der er både standarden med at have det samme design på alle kopper, men resten af designsne har skiftet en eller flere elementerne i designet. Der er mange måder at give din design tilgang lidt kant.

Golden Soul
Rifugio Italia
Koek&Co
Elstermühle
Alle blogindlæg arrow_forward
Gå til Limepack
Følg os på