Bemærk. Længere leveringstider på grund af overvældende efterspørgsel i hele Europa. Læs mere

Nudelbokse med logo tryk

Nudelbokse med logo tryk

Stykpris
Spar
Total 4.620,00 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjælp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% prisgaranti

Danmarks bedste priser

Fast shipping

Gratis levering i Danmark

Mulighed for ekspres

Servere du lækkert take-away mad og leder du efter engangs nudelæsker til at servere dine retter i? Så har vi den rette løsning til dig! Vi hjælper vores kunder med nudelæsker som kan bruges til næsten alle retter; wok, kebab pasta, nudler og pommes frites. 

Æskerne til mad har en foldbare top, som gør det muligt at lukke dem - eller fylde lidt ekstra på toppen. Vi trykker nudelæskerne med fuld farvetryk og æskerne kan blive bestilt fra kun 1.000 stk., og med gratis levering i hele EU. 

Hurtige leveringstider i hele EU

Har du brug for kina-bokse lige nu? Intet problem - med vores korte leveringstider med standard som 4 uger, og masser af ekspres muligheder, så skal vi nok nå din deadline!

Standard leveringstiden for kina-æskerne er 4 uger, og helt gratis. Hvis du har en deadline indenfor 3-4 uger, så kan vi klare dette med vores DHL+ mulighed. Har du endnu mere travlt, så kan vi med vores ekspres mulighed levere på mellem 2-3 uger - men ta’ kontakt til os for at sikre vi kan nå den specifikke deadline. 

Et hav af tryk muligheder på nudelæskerne 

Lad din kreativitet udfolde sig og udnyt alle design muligheder med vores nudelæsker med logo tryk! Vi trykker på hele den ydre overflade CMYK-farver, som betyder at du kan tilføje lige så mange farver i designet du ønsker, uden nogen ekstra omkostninger. Find skabelonerne på fanen "design" her på produktsiden, eller upload dine designfiler, hvis du foretrækker, at vores dygtige designteam tager sig af det. (Psst, de gør det gerne gratis!) 

Et blikfagende farvebombe eller et minimalistisk design? Det er helt op til dig og dit brand! Ligegyldigt hvad design du vælger og hvor mange farver du ønsker at bruge, så vil prisen altid være den samme. Vores nudelæsker bliver trykt med offset-trykmetoden som sikre dig den højeste trykkvalitet, og dit design altid vil stå skarpt! Thai-æskerne har en blank overflade, som giver en skinnende effekt og gør farver i designet endnu tydligere. 

Du kan selv vælge om du ønsker at få trykt design elementer eller benytte dig af et billede. Dette skyldes, at vi trykker med CMYK-farver, så vi skal blot have designelementer i minimum en DPI på 300. 

Da vi trykker med offsettryk, så er der helleri kke nogen opstartsomkostninger forbundet med opstarten af produktionen. 

Vælg mellem 2 størrelser af thai-æskerne

De to forskellige størrelser er de mest brugte størrelser for thai-æskerne. De foldbare thai-bokse kommer i størrelserne 480ml og 710 ml, som passer perfekt sammen til takeaway steder som ønsker at tilbyde en stor og lille portion. Den mest brugte størrelse er dog være 480 ml., da dette er den som særligt bliver brugt hos mange kebab steder og passer perfekt til et mindre mål. Hvis du er usikker på hvilken eller om begge størrelser passer til dig, så kan vi altid sende gratis prøver til dig. 

Thai-boksene med logo tryk har en PE-plastik coating på indersiden, som gør det muligt for dem at blive brugt til både varme og kolde retter, heriblandt også karry-retter og grød, uden at boksene bliver opløst. Disse foldbare thai-æsker vil altid gøre jobbet og sørge for, at den ret du servere lever op til den forventning dine kunder har, og bliver præsenteret på den bedst mulige måde. 

Den foldbare top gør det muligt for dig at lukke thai boksen og sikre, at maden, du serverer, holdes dejlig varm, indtil din kunde er klar til at nyde den. Den foldbare top giver dig et større trykområde til at forbedre din brandidentitet og gør det let for dine kunder at genkende dig.

NASNP-FooBox-S16G3K

Produktinformation

configuration
step

Specifikke referencer

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Størrelse480 ml (16 oz)710 ml (26 oz)
Højde95 mm100 mm
Ø top105 mm130 mm
Ø bund80 mm90 mm
Vægt15.8 gram20.6 gram
OverfladeBlankBlank
Papir gsm270+15PE270+15PE
Bio tilgængeligt?Ja - PE-plastfri coatingJa - PE-plastfri coating
TrykmetodeOffsettryk (CMYK-farverOffsettryk (CMYK-farver
TrykområdeFuld overfladetrykFuld overfladetryk
Antal pr. kasse1000 stk. 500 stk.
Vægt pr. kasse15,8 kg10,3 kg
Størrelse på kasserne58x53x43cm65x60x26cm
Kasser pr. palle12 stk16 stk.
Antal pr. palle12.000 stk.8.000 stk.

Leveringsmetode

Leveringstider, der matcher dine behov.

Gratis levering i Danmark

Bestil nu og få dette produkt gratis leveret inden d. 16-11-2021 (4 weeks)

Ekspresforsendelse mulig

Har du travlt? Ingen problemer. Vi kan beregne en ekspreslevering for dette produkt. Contact us for further information.

Foretrukket af

Delivery HeroWeberMercedesPeter Larsen KaffeVolkswagen R GmbHAbsolut VodkaKonica Minolta
Testimonials