Bemærk. Længere leveringstider på grund af overvældende efterspørgsel i hele Europa. Læs mere

Papir madskåle med logo tryk

Papir madskåle med logo tryk

Stykpris
Spar
Total 18.453,60 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjælp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% prisgaranti

Danmarks bedste priser

Fast shipping

Gratis levering i Danmark

Mulighed for ekspres

Vil du gerne servere salat, pasta eller poke bowls i kraft papirskåle med logo? Så har vi den perfekte løsning til dig! Vores papirskåle med logo har et minimumsantal på 3600 stk. og de kan blive trykt over hele overfladen. Vi vil med glæde hjælpe med at lave designet til dine salat skåle - uden nogen ekstra omkostninger. Vi vil også gerne levere dem helt gratis i hele Europa, og standard leveringstiden er 6-7 uger efter designet er godkendt. 

Wok-skåle med tryk på hele overfladen

Wok skåle bliver trykt med CMYK-farver, så du har mulighed for at bruge lige så mange farver i designet du ønsker, uden ekstra omkostninger. Da papiret er hvid som standard, så kan du vælge mellem et naturligt udseende eller have nogle meget farverige madbægre til din salat eller wok. Vi bruger trykmetoden vi bruger til salatbægrene er offset-tryk som gør at vi kan trykke på hele overfladen af wok-skålene. Så lige meget om du ønsker et kreativt design eller du vil holde det simpelt - så kan vi trykke det på dine nye wok-skåle med tryk. 

Vælg mellem 3 størrelser

Få papir salatskåle som passer til den mad du ønsker at servere. Vi har tre forskellige størrelser; 750 ml (26 oz), 1100 ml (38 oz) og 1300 ml (44 oz). Så lige meget om du skal servere grød i mindre portioner til morgenmad eller varm mad, som skal bruge et låg til at holde det varm - så kan vi hjælpe dig. De større størrelser bliver normalt brugt til salater, pastaretter, poke bowls, wok og andre retter som man blive serveret til aftensmad. De mindre størrelser bliver brugt til forskellige former for grød, smoothie skåle og en masse nudelretter bliver serveret i disse størrelser. 

Disse salatbægre med logo er coated med plast, så de uden problemer kan holde til varm og kolde mad. Det gør også at det er muligt at servere alt fra suppe til nudler til salater i dem, så du kan bruge dem om du servere flydende eller hård mad for dine kunder. Dette er en nem måde at præsentere din mad. Hvis du er usikker på hvilken størrelser der passer til din mad - så skynd dig at prøve og bestille nogle af vores gratis prøver. 

Giv dine kunder en fantastisk oplevelse når tager deres mad med på farten, og put et låg så maden er varm når de spiser det. Og med låget kan du putte skålene ovenpå hinanden. Så lågene er både til fordel for maden om den er kold eller varm. 

Papirskåle med kraft tryk og bæredygtighed?

Vores papir madskåle med logo tryk er coated med et lille plastik lag, så de kan bære flydende ting og fedtede mad. Det gør dog også at papiret ikke kan nedbrydes i naturen, og da det er coated med PE-plast, så kan det ikke nedbrydes i specielle industrielle faciliteter. Vi har desværre ikke mulighed for at lave vores kraft papirskåle i PLA-plastik, vi arbejder dog sammen med vores producenter om at kunne tilbyde det. Papirskålene er ikke FSC® certificeret som standard, men vi har mulighed for at lave papiret som FSC®. FSC®-certificeret papirskåle vil have en ekstra omkostninger og minimumsmængden vil også være en del højere.

DKSDM-PapBow-PE38M7K

Produktinformation

configuration
step

Specifikke referencer

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Størrelse750 ml (26 oz)1100 ml (38 oz)1300 ml (44 oz)
Top Ø150mm180mm180mm
Bund Ø127mm157,2mm157,2mm
Højde61,5mm61,5mm70mm
Minimums antal540036003600
Er låg tilgængelige?JaJaJa
Er der en bio løsning?Ja, fra 300.000 stk.Ja, fra 200.000 stk.Ja, fra 200.000 stk.
Papirtykkelse310 g/m2345 g/m2345 g/m2
TrykmetodeOffset (CMYK farver)Offset (CMYK farver)Offset (CMYK farver)
Holdbarhed18 måneder18 måneder18 måneder
Alkohol sikrede?NejNejNej

Leveringsmetode

Leveringstider, der matcher dine behov.

Gratis levering i Danmark

Bestil nu og få dette produkt gratis leveret inden d. 07-12-2021 (7 weeks)

Ekspresforsendelse mulig

Har du travlt? Ingen problemer. Vi kan beregne en ekspreslevering for dette produkt. Contact us for further information.

Foretrukket af

Delivery HeroWeberMercedesPeter Larsen KaffeVolkswagen R GmbHAbsolut VodkaKonica Minolta
Testimonials