fbpx
keyboard_backspaceTilbage til bloggen

Hvordan køber man papkrus med logo?

Af Steffen Andersen · 12. marts 2020

Når du leder efter papkrus med logo tryk er forskellige ting du skal tage med i overvejelserne. Vi har lavet en hurtig guide til nogle af overvejelserne. 

Type

Der er to typer af papkrus. Vi har både enkeltlagspapkrus og dobbeltlagspapkrus. Enkeltlagspapkrusene er perfekt for læske drikke, alkoholiske drikke og varme drikke med mælk i. Dobbeltlagspapkrus er bedre for sort kaffe, the og meget varme drikke. 

When looking to get paper cups with print, there are some different choices that you have to think about before ordering. We have made a quick guide for you to make the right decision. 

Plantebaseret vs standard papkrus

Plantebaseret papkrus er producerede med bionedbrydelige materialer, som betyder at de kan blive nedbrudt i industrielle komposterbare faciliteter, og ligeledes er de lavet af FSC certificeret papkrus som kommer fra FSC skove. 

Vores standard papkrus er lavet med en normal plastik coating, og det er derfor ikke nedbrydeligt i industrielle komposterbar faciliteter. Det er dog ikke lige med at de er dårlig for miljøet da alle papkrus i Danmark bliver indsamlet og brændt, og vi ikke har nogle industrielle komposterbar faciliteter i Danmark.

Størrelse

Der er mange forskellige størrelse på papkrus, og vi har 6 forskellige størrelser for vores enkeltlagspapkrus, og 3 størrelser for vores dobbeltlagspapkrus. 

Vores mest brugt størrelser er vores 240 ml. og 350 ml., og de bliver særligt brugt af cafeer og restauranter samt virksomheder der tager på messer. 

Overflade

Vores enkeltlags papkopper kommer med en mat overflade og vores dobbeltlags papkrus fås med enten en blank eller mat overflade. Den blanke overflade er perfekt for livlige og skindende farver som gør at dine kunder genkender trykket. Den matte overflade har en mere naturligt udseende og følelse, og så er det endda tekstureret.

© Limepack. Ella’s Coffee Shop

Hvad med design?

Når du har fundet den rigtige størrelse til dig, og fundet ud af om du ønsker BIO eller standard papkrus. Så kan vi begynde på designet af af papkrusene. Vi trykker med fuldfarvetryk (CMYK) hvilket betyder at du bruge så mange farver i designet, som du ønsker uden nogen ekstra omkostninger. 

Vi har to forskellige design muligheder. Du kan enten selv lave designet ved at downloade design templaten under dit ønskede produkt, du skal blot vælge den rigtige størrelse, og så kan du uploade det i vores design upload modul. Hvis du ønsker at vi skal hjælpe med designet kan du blot fremsende os dine materialer og elementer også sætter vi det op, helt gratis. Vi kan også lave et 3D bevis af papkrus, så du kan se opsætningen inden du bestiller og godkender designet.

Låg

Husk at få låg til din papkrus! Lågene er den nemme måde at sørge for at din kaffe eller the bliver holdt varm. 

Vi kan både tilbyde normale låg til brug for kaffe eller the i en sort og hvid farve. Men vi kan også tilbyde kuppel- og fladelåg der passer til papkrusene, hvis du ønsker at bruge papkrusene til smoothies, læskedrik eller andet. 

Hvordan bestiller man?

Når designet er færdigt og du er tilfreds med det, og har besluttet dig for størrelsen, antallet og typen af papkruset, er det tid til at starte bestillingen. Du skal blot uploade dit design i vores upload-sted og herefter udfylde de korrekte informationer i vores checkout.

Levering

Vi har tre forskellige leveringsmetoder med vores papkrus. Vi kan tilbyde gratis levering på mellem 2-3 uger, her vil vi dog kun garantere at kopperne er hos dig inden for 3 uger. Hvis du har en deadline inden for dette kan vi enten sende det med DHL+, som koster en smule ekstra og her vil leveringen ske inden 8-15 dage, skriv til os for at få den specifikke dato. Vi kan også levere med UPS ekspres på mellem 5- 8 dage, da de bliver fløjet direkte fra vores produktion.

Content- og marketingansvarlig hos Limepack

Alle blogindlæg arrow_forward
Gå til Limepack
Følg os på