fbpx
keyboard_backspaceTilbage til bloggen

Hvordan bestiller man sandwichpapir med logo?

Af Steffen Andersen · 8. april 2020

Ved sandwichpapir arbejder vi sammen med to forskellige producenter, som også giver dig anledning til et par ekstra muligheder og valg, du bør overveje ved køb af greaseproof papir. Nogle af valgene skal du tage på vores kategoriside, da de to producenter er splittet op i to forskellige produkter. Jeg vil gennemgå forskellene og lighederne nedenunder. 

Leveringstiden

Vi arbejder med en producent som er baseret i Storbritanninen, og deres standard leveringstid er 3 uger fra godkendt design. Den anden producent vi arbejder med er baseret i Østrig, og deres standardleveringstid er 6 uger. Med begge producenter kan vi nogle gange få dem til at levere hurtigere end deres standard leveringstider, har du travlt? Så kontakt os for en mere præcis leveringsdato.

Mængder

De to producenter har også forskellige minimums mængder. Vores producent i Storbritanninen kan en lav minimums mængde på bare 1.000 stk., men afhængig af hvordan du vælger din størrelse kan du faktisk få to styk til prisen for en. Vores anden producent i Østrig har et noget større produktions set-up og derfor både en del bedre priser, men desværre også en minimums mængde på 30.000 stk. 

Coated eller ikke coated?

Den sidste ting som du skal vælge på vores kategoriside er, om du ønsker at have papiret belagt eller ej. Vores producent i Storbritannien kan kun lave sandwichpapir uden coating. Modsat vores producent i Østrig som både kan lave med og uden coating. Hvad betyder det så at sandwichpapiret er med coating? Forskellen er at med coating, vil der være et lille lag af PE plastik på papiret, så det bliver mere holdbart overfor vådt mad såsom juicy burder og røde bøffer. 

Størrelsen

Vores producent som kan lave sandwichpapir med logo fra 1.000 stk. vil altid trykke et papir i størrelse 500x335mm.. Vi kan dog skære dette papir ud i størrelser som du ønsker uden nogen ekstra omkostninger. Dette betyder at hvis du ønsker størrelsen 250x160mm, så vil du faktisk for to stykker til et styks pris. Vi kan ikke lave størrelser større end 500x335mm.
Vores producent som er baseret i Østrig har ikke en standard størrelse papir som de altid trykker. De vil altså trykke og skære størrelserne efter det du leder efter. Vi kan hos denne producent også lave størrelser som er større end 500x336mm med denne producent. 

CMYK eller Pantone

Begge vores producenter har som standard farveskala for at trykke på sandwichpapiret, Pantone farver. Du kan dog maks få op til 2 farver i designet med Pantone farver, og hvis du ønsker flere farver 2, vil det således blive trykt med CMYK farver. Det smarte ved CMYK farver er at vi kan bruge lige så mange farver i designet uden det koster en krone ekstra. Ved Pantone farver skal vi betale ekstra pr. farve vi bruger. Det er ikke nogen begrænsninger i antallet af Pantone farver du kan vælge mellem. Trykmetoden for vores sandwichpapir med logo tryk er offsettryk hos begge producenter. 

How to design?

Når det kommer til at designe greaseproof papir – Kan du enten vælge mellem at gøre det selv, også fremsender vi gerne skabelonerne til dig. Vi kan også hjælpe dig med designet af sandwichpapiret med logo, helt gratis.

Content- og marketingansvarlig hos Limepack

Alle blogindlæg arrow_forward
Gå til Limepack
Følg os på