fbpx
← Tilbage til bloggen

Hvordan bestiller man sandwichpapir med logo?

Af Steffen Andersen · 8. april 2020

Ved sandwichpapir arbejder vi sammen med to forskellige producenter, som også giver dig anledning til et par ekstra muligheder og valg, du bør overveje når du køber dit sandwichpapir. Nogle af valgene skal du foretage på vores kategoriside, da de to producenter er splittet op i to forskellige produkter. Jeg vil gennemgå forskellene og lighederne nedenunder. 

Leveringstiden

Vi arbejder med en producent som er baseret i Storbritannien, og deres standard leveringstid er 3 uger fra godkendt design. Den anden producent vi arbejder med er baseret i Østrig, og deres standardleveringstid er 6 uger. Med begge producenter kan vi nogle gange få dem til at levere hurtigere end deres standard leveringstider, har du travlt? Så kontakt os for en mere præcis leveringsdato.

Mængder

De to producenter har også forskellige minimums mængder. Vores producent i Storbritannien kan trykke en lav minimumsmængde på bare 1.000 stk., men afhængig af hvordan du vælger din størrelse, kan du faktisk få to styk til prisen for en. Vores anden producent i Østrig har et noget større produktions set-up og derfor både en del bedre priser, men desværre også en minimums mængde på 30.000 stk. 

Coated eller ikke coated?

Den sidste ting som du skal vælge på vores kategoriside er, om du ønsker at have papiret belagt eller ej. Vores producent i Storbritannien kan kun lave sandwichpapir uden coating. Modsat vores producent i Østrig som både kan lave med og uden coating. Hvad betyder det så at sandwichpapiret er med coating? Forskellen er at med coating, vil der være et lille lag af PE plastik på papiret, så det bliver mere holdbart overfor vådt mad såsom juicy burger og røde bøffer. 

Størrelsen

Vores producent, der producerer sandwichpapir fra 1.000 stk., vil altid printe papiret i størrelsen 500×335 mm. Vi tilbyder helt gratis at skære i papiret, så du kan få så mange mindre udskæringer ud af det ark, som du vil, så længe snittene er mindst 10×10 cm. Det betyder også, at hvis du f.eks. vil have størrelsen 250x160mm, så får du faktisk to styk til prisen for en. Vi kan også tilbyde et dobbelt størrelse ark på 500×700 mm til det dobbelte af prisen.

Vores anden producent trykker det i ruller og skærer det derefter ud i ark. Vi tilbyder standardsnit på 400×300 mm og 500×400 mm, men vi er i stand til at lave dem i både mindre og større størrelser, og tilpasser prisen efter hvor mange kg du får.

CMYK eller Pantone

Begge vores producenter har som standard farveskala for at trykke på sandwichpapiret, Pantone farver. Du kan dog maks. få op til 2 farver i designet med Pantone farver, og hvis du ønsker flere end 2, vil sandwichpapiret således blive trykt med CMYK farver. Det smarte ved CMYK farver er, at du kan bruge lige så mange farver i designet som du vil, uden at det koster en krone ekstra. Ved Pantone farver skal vi betale ekstra pr. farve vi bruger. Der er ikke nogen begrænsninger i antallet af Pantone farver du kan vælge mellem. Trykmetoden for vores sandwichpapir med logotryk er offsettryk hos begge producenter. 

Hvad med designet?

Når det kommer til at designe sandwichpapiret har du 2 muligheder: du kan enten lave det selv, og så fremsender vi gerne skabelonerne til dig, og ellers vil vores designteam også meget gerne hjælpe dig med designet – helt gratis. 

Content- og marketingansvarlig hos Limepack

Alle blogindlæg →