fbpx
keyboard_backspaceTilbage til bloggen

Hvordan bestiller man brødposer med logo?

Af Steffen Andersen · 8. april 2020

Vi arbejder kun sammen med én producent af brødposer for nu, hvilket også gør antallet af valg der skal tages når du skal købe brødposer færre. Der er stadig et par valg du skal overveje, når du skal købe papirsbrødposer. Vi vil gennemgå disse valg, og særligt dem du skal overveje i designprocessen. 

Størrelserne

Den første ting vi skal vælge, er den størrelse som passer til dit produkt. Du kan vælge mellem 5 forskellige størrelser:

© Limepack. Trykte brødposer.

Vi har prøvet at vælge nogle ret descriptive navne for brødposerne, men størrelserne er ikke særlige bredde, men lange i stedet for. De er altså ikke lige som størrelserne man finder på en 7/11, men cookieposen passer stadig perfekt til 2 cookies, og snackposen til et par croissanter. Sandwichposen er perfekt for en lang sandwich lavet fra baguette brød eller andet længere brød til sandwiches.

Franskbrødposen er lavet til størrelsen til franskbrød fra bager, så dine kunder kan tage dem med hjem of nyde deres morgen kaffe til brødet. Vi kalder den største størrelse for storebroren, det gør vi da den ikke bliver bredere, men kun længere. Det kan blive brugt til alle former for to-go mad. Vi har kunder som bruger den til en burger menu eller sandwich menu on the go. 

Antal farver i designet

Ved brødposer kan du vælge at få op til 4 Pantone farver i designet. Der er ikke nogen begrænsninger i hvilke Pantone farver du kan vælge fra, men det tillader at du kan vælge fra mere end 1.867 farver. Da du kan vælge blandt så mange farver, kan du også få nogle meget specifikke farver som passer til din brand profil. Husk at prisen variere alt efter hvor mange farver du vil have i designet. 

Baggrundsfarver

Du kan vælge mellem to baggrundsfarver. Du kan enten få en hel hvid baggrund eller en kraft brun farve som baggrund (Du kan selvføgelig også selv vælge en baggrundsfarve, da vi kan trykke på hele overfladen.). Den hvide farve er perfekt til at symbolisere nuancerne i designet, og få det til fremstå klart. Den brune giver et mere naturligt og miljøvenligt udtryk. 

Hvordan med designet?

Design processen for papirsbrødposer er meget simpel, da du blot skal downloade vores skabeloner og lave designet i Adobe Illustrator. Husk at definere dine Pantone farver i skabelonen. Hvis du ikke er helt sikker på designet, så står vi klar til at hjælpe dig med dit design, kvit og frit.

Leveringstider

Vores standardleverings på papirsbrødspoer med dit design er 6 uger fra designet er godkendt og vi har modtaget betalingen ved første gangs ordre. Vi kan hvis det er nødvendigt for at nå en deadline nogle gange garantere hurtigere leveringstider end 6 uger. I den anledning skal du tage fat i vores emballage eksperter. 

Content- og marketingansvarlig hos Limepack

Alle blogindlæg arrow_forward
Gå til Limepack
Følg os på