fbpx
← Tilbage til bloggen

En verden af muligheder med logotrykte papkrus

Af Steffen Andersen · 30. januar 2019

Starten på logotrykte papkrus

Rigtig mange tror, at papkrus skal være enkle og kedelige, fordi det ikke er muligt at trykke mange farver på dem uden at det er tale om en virkelig lang proces og endnu længere leveringstider. Det var længe sandt, fordi papkrusene skulle importeres hele vejen fra Kina. Alle produktionsfaciliteterne i Kina brugte Pantone-farver, som betød at man skulle betale for hver ekstra farve, man ønskede at have i sit design.

Nyheder om produktion i Europa

Dette ændrede sig heldigvis takket være at nogle produktionsfaciliteter, der lavede papkrus med tryk, åbnede i Europa. De fik en helt anden tilgang til papkrus – at det væsentlige på papkrusene var selve trykket. De vidste, at personalisering og branding var i fremmarch.  De tog beslutningen om at trykke deres kopper med CMYK-farver i stedet for Pantone-farver, hvilket betød, at du kunne bruge alle de farver du ville have med i dit design, uden at skulle betale ekstra og bekymre dig om kvaliteten. Leveringstiderne blev også endnu hurtigere hos europæiske producenter, helt ned til kun 3 uger. Samtidig blev CO2-udledningen under transporten også endnu lavere.

Hvorfor skal vi bruge disse muligheder?

Du kan besvare spørgsmålet med kun ét ord – branding – men det er for nemt. Men i en verden med flere og flere valgmuligheder og en konkurrent lige om hjørnet, har du brug for en måde at adskille dig fra alle dine konkurrenter. Der er masser af måder at gøre dette på, og det kan være alt lige fra priser til kvaliteten – alle de standard ting. Dog er det absolut vigtigste at finde hvad der adskiller dig og bruge det som din styrke, når du fortæller historien om din virksomhed.

Pan deluxe paper cup with logo
© Limepack. Dobbeltlagspapkrus med tryk.

Hvordan bruger vi disse muligheder?

Det er nemmere sagt end gjort, men allerførst skal du gøre op med dig selv, hvad du gerne vil være kendt for. Vil du være kendt som den billigste eller hurtigste, for at have den bedste kundeservice eller måske dit fokus på miljøet? Der er intet rigtigt eller forkert svar til dette spørgsmål, men det er essentielt at du finder den, der bedst passer til dig og din virksomhed. Dette vil blive din vigtigste fordel, og hvad du skal kommunikere, når du har muligheden for det.

black friday coffee paper cup print

© Limepack. Enkeltlagspapkrus med tryk.

Hvorfor papkrus?

Papkrus med tryk er et perfekt værktøj til at få dit budskab ud. Det er der flere grunde til, og jeg vil forsøge at nævne nogle af dem. Som tidligere nævnt trykker vi primært papkrus med fuldfarvetryk nu, hvilket giver os mulighed for at bruge det meste af farvespektret og blande farverne uden begrænsninger. Dette giver dig mulighed for at kommunikere beskeder, som du ønsker.

kristians kaffe papkrus med logo
© Limepack. Enkeltlagspapkrus med tryk.

Med papkrus kan du få et 360-graders design, dvs. at du kan bruge hele overfladen til dit design. 360-graders designet giver dig mulighed for at vælge mellem at have det samme design hele vejen rundt om koppen eller om du vil have forskellige budskaber på hver side. Efter min mening er det ene ikke bedre end det andet, og det kommer an på, hvordan du strukturerer dit design.

Der er også mange forskellige varianter af papkrus. Der er de to standardtyper, enkeltlags- og dobbeltlagspapkrus, men også “ripple” papkrus (hvilket betyder, at koppen har et ekstra lag med riller) og “dimple” papkrus (det ekstra lag har luftlommer). Du kan også få eksklusive kopper med folie, som trykkes med metalfarver, guld eller sølv), og til sidst, kuponkopper, så du kan give din kunde en kupon eller en direkte besked i hånden. Sidst men ikke mindst giver de logotrykte papkrus dig en masse indtryk, når du eller dine kunder går rundt på gaden med dem. Hos Limepack vil vi glædeligt hjælpe dig med at lave et design til dine papkrus og oven i købet sende dig en 3D-forhåndsvisning af det. Det er din tid til at bevæge dig ind i en verden af muligheder!

Content- og marketingansvarlig hos Limepack

Alle blogindlæg →