fbpx
← Tilbage til bloggen

Design af hvide vs. kraftbrune papirbrødposer

Af Nikita Nielsen · 30. juni 2023

Der er nogle vigtige overvejelser, som du skal have i tankerne, når du designer dine trykte papirbrødsposer. Et afgørende aspekt er, hvordan valget mellem brugerdefinerede hvide og kraftbrune brødposer kan påvirke det endelige tryk på brødposerne. 

Lad os tale om forskellene og tage et kig på nogle gode eksempler på både hvide og kraftbrune brødposedesigns fra mærker, som vi har arbejdet med.

Tryk på brødposer af brunt kraftpapir

Virksomheder, især bagerier, vælger ofte disse brødposer på grund af deres naturlige og rustikke look. Kraftbrunt papir har en naturlig fiberstruktur, der giver det et lidt grovere udseende og følelse, hvilket påvirker brødposens endelige design, især når der anvendes stærke og levende farver. Det skyldes, at kraftpapirets absorberingsevne får farverne til at miste intensitet og derfor virker mere dæmpede.

Selvom du kan vælge enhver Pantone-farve til dit design, er det vigtigt at overveje denne faktor, når du vælger kraftbrune brødposer. Hvis du ønsker, at dit design skal skille sig ud og se skarpt ud, er det bedst at vælge mørkere og mere mættede farver som f.eks. sort. Hvis du holder dit brødposedesign så enkelt som muligt, sikrer du et bedre trykresultat.

Se de fantastiske brødposedesigns fra brandsne BROT & BUREK og artic Bakery nedenfor, som har holdt deres design enkelt med få farver og kun deres logo og tekst.

BROT & BUREK

artic Bakery

Tryk på hvide brødposer

Brødposer i hvidt papir har en ren og glat overflade, der er perfekt til tryk af designs med lyse farver. Det er derfor, at virksomheder, der ønsker at trykke et farverigt og levende design på deres brødposer, ofte vælger en hvid baggrund. Den hvide overflade skaber en klar kontrast mellem baggrunden og de trykte farver, hvilket sikrer, at designet virkelig skiller sig ud og tiltrækker al opmærksomheden. 

Tag et kig på disse flotte designs fra Bäckerei Bariş og Tisha Hygiene. Bäckerei Bariş har valgt en lys orange farve til deres logo, som står i stærk kontrast til den hvide baggrund. Tisha Hygiene har valgt en klar blå farve til at fremhæve og henlede opmærksomheden på sky-designelementet i deres logo. Ved at bruge klare farver på en hvid baggrund vil begge designs efterlade et varigt indtryk.

Konklusion

Valget mellem hvide og kraftbrune papirbrødposer kan have en indflydelse på det endelige trykte design. Kraftbrune brødposer har en lidt grovere, naturlig æstetik og egner sig bedst til enkle designs og mørke farver som sort. På den anden side har hvide papirbrødposer en ren og glat overflade, hvilket gør dem ideelle til at trykke levende designs på grund af den klare kontrast mellem baggrunden og trykfarverne. Dette er faktorer, der er vigtige at overveje, når du designer de perfekte papirbrødsposer til din virksomhed.

Alle blogindlæg →