fbpx
← Tilbage til bloggen

Boost din kaffebar med fitness: Hvordan NYC-kaffebarer øger deres succes ved at starte løbeklubber

Af VIlde Evjenth · 13. maj 2024

At starte en løbeklub i en kaffebar har vist sig at være afgørende for succes, ikke kun i New York, men også andre steder.

Denne kombination af motion og morgenbryg er ikke bare kreativ, men en strategisk beslutning, der forener løbere og kaffeelskere i et livligt fællesskab omkring kaffemaskinen.

Find ud af hvorfor de mest succesfulde kaffebarer i New York vælger at starte en løbeklub, og udforsk det spændende møde mellem kaffekultur og træning.

Det vigtigste at vide

 • Kaffebarer i New York skruer ikke bare op for koffeinen, de øger også forretningen og kundeloyaliteten ved at starte løbeklubber.  Intet signalerer “kaffeglæde” som en espresso efter en løbetur.
 • Kaffebarer tænker langsigtet og tiltrækker sundhedsbevidste kunder ved at samarbejde med lokale fitnessgrupper. De skaber en følelse af fællesskab ved at gøre deres kaffebar til et sted, hvor man kan nyde både en latte og en træningssession.
 • Kaffebarer tiltrækker kunder og spreder løbeglæde med smarte medlemsfordele, belønninger og aktiviteter på sociale medier.

Løbeklubber og kaffebarer: Det perfekte par

runners drinking coffee runners drinking coffee

Konceptet med løbeklubber, der mødes på kaffebarer, er ikke nyt. Det har dog for nylig oplevet en stigning i popularitet, og det er der en god grund til.

Den perfekte kombination af koffein og motion giver kaffebarer en fantastisk mulighed for at styrke deres forretning og samtidig fremme en aktiv og social livsstil.

Samarbejdet mellem en lokal kaffebar og en løbeklub er en succes, da kaffebarer bliver hang-out spots, hvor løbere kan socialisere, slappe af og dele deres oplevelser.

Opbyg en loyal kundebase

Kaffebarer, især nystartede, anvender en række forskellige strategier for at tiltrække og fastholde kunder, herunder:

 • Belønninger, rabatter og eksklusive frynsegoder gennem loyalitetsprogrammer
 • Skabe en hyggelig og indbydende atmosfær
 • Tilpassede frynsegoder som f.eks. bonuspoint for at nå kilometermål, sæsonbestemte tilbud, eksklusive koder og personlige belønninger, der imødekommer løbernes ønsker

Med disse strategier kan kaffebarer få deres kunder til at føle sig som en del af en eksklusiv klub, hvilket er med til at styrke loyaliteten.

Sundhed og velvære 

Løbeklubber giver mange fordele, herunder fysisk kondition, vægtkontrol, styrkeopbygning, stressreduktion, forbedring af den mentale sundhed og socialt engagement.

Kaffebarer kan tiltrække medlemmer af løbeklubber ved at:

 • Skabe et trendy og sundhedsfokuseret image med deres mad og drikke
 • Fremme en livlig kaffekultur, der inviterer til kunde- og baristamøder uden pladsbegrænsninger
 • Tiltrække sundheds- og fitnessentusiaster i løbet af ugen

Kunsten i at engagere sig i fællesskabet

Running Club Community Engagement Running Club Community Engagement

At engagere sig i lokalsamfundet er en vigtig del af enhver succesfuld kaffebar. 

Ved at samarbejde med lokale fitnessgrupper kan kaffebarer øge trafikken og kundeloyaliteten, samtidig med at de appellerer til sundhedsbevidste kunder, der har brug for en opkvikker efter deres træning.

Samarbejde med lokale fitnessgrupper

Partnerskaber🤝 med lokale fitnessgrupper har vist sig at øge trafikken og styrke kundeloyaliteten.

Det inkluderer arrangementer som trænings- og kaffemorgener, medlemsrabatter og endda tilbud som fysioterapi og ernæringsrådgivning.

Samtidig fremmer det også en følelse af lokalt fællesskab og gør kaffebaren til et fælles mødested med masser af aktivitet og positiv stemning.

Særlige begivenheder

Særlige begivenheder som velgørenhedsløb eller temaløb styrker forholdet mellem en kaffebar og dens kunder.

Den spænding og sjov, som disse begivenheder bringer, gør dem uimodståelige både for kaffebarens stamgæster og medlemmer af løbeklubberne.

Øget salg gennem medlemskab af løbeklub

Running Club Membership Running Club Membership

Salg og kundeloyalitet kan øges ved at tilbyde et medlemskab i en løbeklub med månedlige abonnementer eller henvisningsincitamenter.

Ved at indføre en medlemsordning kan kaffebaren gøre løbere til stamkunder, skabe en følelse af fællesskab og sikre, at der altid er et pitstop efter løbeturen.

Månedlige abonnementer

Medlemmer af løbeklubben får adgang til alle klubbens aktiviteter og frynsegoder gennem et månedligt abonnement.

Et klubmedlemskab er attraktivt for kunderne, da det giver dem en følelse af tilhørsforhold og adgang til eksklusive fordele, hvilket kan øge kaffebarens omsætning.

Kaffeabonnementer genererer i gennemsnit imponerende indtægter, hvilket understreger koffeinens popularitet kombineret med den fællesskabsfølelse, som løbeklubber fremmer.

Dette symboliserer den vellykkede integration af livsstil og forbrugsvaner, hvor medlemmerne ikke blot investerer i deres daglige kaffedrik, men også i de sociale og sundhedsmæssige fordele, som løbeklubben giver.

Henvisningsbelønninger

Kaffebarer kan udvide deres kundekreds ved at opfordre medlemmer af løbeklubber til at invitere nye ansigter med. 

Et henvisningsprogram fungerer ved at få eksisterende kunder til at anbefale kaffebaren til andre, hvilket tiltrækker nye kunder. 

Henviste kunder har ofte en tendens til at være regelmæssige besøgende, hvilket bidrager yderligere til forretningens succes.

Udvid din tilstedeværelse online

Running Club Running Club

Kaffebarer kan øge deres online synlighed ved at markedsføre sig på de sociale medier og have en dedikeret hjemmeside eller app.

Dette kan være med til at tiltrække flere kunder og løbeklubmedlemmer.

Ved at dele billeder og videoer på platforme som Facebook og Instagram, kan du vise charmen ved din kaffebar og skabe salgsfremmende indhold.

Markedsføring på sociale medier

Kaffebarer kan fremhæve deres tilknytning til løbeklubben ved at markedsføre sig på de sociale medier, hvilket kan tiltrække sundhedsbevidste forbrugere.

Kaffebarer kan være aktive på platforme som TikTok, Snapchat, Pinterest, Instagram og Facebook, hvilket giver en ideel mulighed for at engagere det rigtige publikum.

Opret en hjemmeside eller app

Løbeklubbens medlemmer kan nemt få adgang til information, opdateringer og særlige tilbud fra kaffebaren via en dedikeret hjemmeside eller app.

At have en hjemmeside og/eller app gør det nemt for endnu flere at deltage.

Løbeklubbens logistik

Runners Runners

Både løbeklubbens og kaffebarens succes afhænger i høj grad af at sikre en problemfri oplevelse for klubbens medlemmer, og her spiller personalet en vigtig rolle.

Det kan være en stor hjælp at bruge en WhatsApp-gruppe eller en anden app til at kommunikere og planlægge ruter/mødesteder.

WhatsApp-gruppe til kommunikation

Kommunikationen mellem løbeklubbens medlemmer og kaffebaren kan lettes, og alle parter kan informeres og engageres via en WhatsApp-gruppe, som er perfekt til at holde tidsplaner opdateret og koordinere aktiviteter.

Planlagte ruter og mødesteder

Ved at planlægge ruter og mødesteder kan løbeklubben sikre struktur, organisering og en positiv oplevelse for alle deltagere.

Når du vælger mødesteder for en løbeklub, skal du overveje følgende faktorer:

 • Hyppighed og tidspunkt for møderne
 • Eventuelle sociale aktiviteter eller arrangementer, som klubben tilbyder
 • Stedets egnethed til løb

Ved at tage hensyn til disse faktorer kan man sikre, at de valgte mødesteder passer til klubbens behov.

Opsummering

Nogle af de mest succesfulde🚀 kaffebarer i New York har fundet nøglen til at booste deres forretning: ved at samarbejde med løbeklubber.

Ved at samarbejde med løbeklubber kan kaffebarer opbygge en loyal kundebase, fremme sundhed, engagere sig i lokalsamfundet, øge salget gennem medlemskab af løbeklubber og få mere synlighed online.

Det er en win-win for både kaffebarerne og løbeklubmedlemmerne!

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor melder folk sig ind i løbeklubber?

Folk melder sig ind i løbeklubber for at møde ligesindede og nyde den sociale atmosfære, mens de træner. At løbe regelmæssigt i en gruppe kan øge entusiasmen og hjælpe med at forbedre konditionen.

Hvorfor er løbeklubber og kaffebarer en perfekt kombination?

Løbeklubber og kaffebarer er en perfekt kombination, fordi de begge skaber engagement i samfundet, fremmer trivsel og tiltrækker nye ansigter.

Hvordan kan kaffebarer opbygge en loyal kundebase?

For at opbygge en loyal kundebase kan kaffebarer skabe et indbydende miljø for grupper som løbeklubber og tilbyde belønninger og frynsegoder gennem loyalitetsprogrammer.

Hvordan kan kaffebarer øge salget gennem medlemskab af løbeklubber?

Kaffebarer kan øge salget ved at tilbyde månedlige kaffeklubabonnementer, hvilket giver eksklusive rabatter og fordele.

Alle blogindlæg →