fbpx
← Tilbage til bloggen

Brugsmål ved papkrus

Af Steffen Andersen · 8. juni 2019

Formålene med papkrus

Papkrus, papbæger, papkopper, engangskopper – Kært barn har mange navne, men papkrusene kan bruges til mindst lige så mange ting, som det har navne. Det gode ved papkrusene er, at det jo egentlig bare er dybe bægre, som kan holde til en masse forskellige ting.

I det kommende indlæg vil vi gennemgå nogle af de ting, som vi oplever største delen af vores kunder bruger det til og eventuelle opmærksomhedspunkter ved dette. Til sidst har vi nogle sjove tips og tricks til hvad du kan bruge dine papkopper med logo til.

Det oplagt brugsmål for papkrus

De fleste som køber papkrus med logo hos os bruger dem til at servere varme drikke såsom kaffe, the og varm kakao. Papkrusene var tiltænkt at skulle servere varme drikke i, og du ser og oplever papkrus hver evig eneste dag om det er i 7/11 eller i din lokale dagligvarebutik.

Når du køber papkrus til serveringen af varme drikke, skal du overveje hvor varmt det serverede er, da brugen af enkeltlagskopper til servering af dette ofte ikke er nok. Enkeltlagskoppen bliver meget varm og nærmest umulig, at holde om det første stykke tid. I de tilfælde bør du overveje om hvorvidt dobbeltlags papkrus ikke ville passe bedre, da du ikke brænder fingrene og de hjælper med, at holde på varmen.

Papkrus med kaffe
© Limepack. Konica Minolta papkrus med logo

Kolde drikkevare

Flere af vores kunder vælger også, at benytte papkrus med tryk til, at servere kolde drikkevare såsom juice, vand og sodavand. Om det er vand til et orienteringsløb eller juice til studerende med et budskab. Det gennemgående tema har været, at de har brugt papkrusene til, at få en interaktion med et andet menneske.

Hvis du skal bruge papkrus til kolde drikkevare er enkeltlags papkruset veloplagt til dette. Når det kommer til papirtykkelsen er det heller ikke vigtigt ved kolde drikkevare, da papkruset med tryk ikke behøver at beskytte mod varme. Du skal heller ikke være bange for at de kolde drikkevare kan være skadelig for det indre af papkrusene, det skyldes at alle papkrus bliver lavet med et lille plastiklag inde i papkruset, som er til for at beskytte pappen og gøre den holdbar. Enkeltlags papkrusene giver et simpelt, men skarpt udtryk på ydersiden, og samtidig med er det en billig løsning til at servere i.

Alkohol og fedt

Nogle af vores kunder har brugt papkrus til, at servere drikke med alkohol såsom kaffe med Bailey og andet. Man skulle egentlig tro at et simpelt papkrus kunne holde til det meste, men der er nogle områder hvor den simple kop alligevel kan have det svært. Alkohol og fedt er et par af dem.

De flest papkrus er faktisk ikke lavet til at kunne indeholde store koncentrationer af alkohol eller fedt. Det er sjældent et stort problem ved en alkoholkoncentration på under 5 % eller en lav fedtprocent. Men alt derover kan drastisk forværre holdbarheden af et standardpapkrus.

Det kan dog ændres ved, at flere producenter har muligheden for, at forstærke papkruset materiale og især i bunden, så den ikke begynder at lække. Dette er ikke en sædvanlig indhold på papkrus, så du skal huske og spørge din papkrusleverandør hvis du ønsker, at benytte dine papkrus med logo til servering af stærke alkohol koncentrationer eller indhold med højt fedt indhold.

Hvis du er i tvivl om det du ønsker, at servere indgår under dette forhold er du altid mere end velkommen til, at give os et kald og høre nærmere omkring dine muligheder.

Tips og tricks til brug af dine papkrus på en anderledes måde

Vi har haft kunder, som har brugt deres papkrus til popcornbægre da det er en billigere måde og hvis man vælger 12 eller 16 oz papkrus har du stadig muligheden for, at give en god omgang popcorn. Det smarte ved papkrus i denne sammenhæng er også den runde overflade, da dette sørger for et sammenhængende udtryk frem for en firkant.

Muligheden for CMYK farver på dine papkrus giver en stor form for udfoldelse.  Så om du ønsker et udtryk med mange farver og flere forskellige udtryk på eller om du blot vil have et simpelt design med et budskab på koppen, så kan CMYK farverne klare dine ønsker uden ekstra omkostninger.

Da papkruset simpelt ser bare er et bæger har vi også haft kunder, som har benyttet papkrusene til at servere snacks såsom frugtblanding, chips og bagte kartofler. Kopperne i de forskellige størrelser giver dig muligheden for, at tilpasse portionerne alt efter, hvor meget du vil dele ud.

Generelt

Generelt set kan papkrus bruges til mange forskellige formål, og til mange flere end beskrevet ovenfor. Det er fantastisk, at en så simpel genstand som et papkrus har så mange måder, at blive brugt på. Det er dog altid vigtigt, at overveje trykket og størrelsen på papkruset alt efter hvad man skal bruge det til. Du er altid velkommen til, at ringe og sparre med os omkring hvorvidt papkrus passer til dit arrangement.

Der findes selvfølgelig situationer hvor plastikkrus eller isbægre er mere relevante for dig, men er du i tvivl om hvad der passer bedst til dig, så kontakt os og lad os finde en løsning sammen!

Content- og marketingansvarlig hos Limepack

Alle blogindlæg →