fbpx
keyboard_backspaceTilbage til bloggen

35 Fabelagtige Sandwichpapir Designs

Af Oliwia Przedanska · 29. januar 2021

Vores Sandwichpapir

Her hos Limepack arbejder vi sammen med mange forskellige kunder for at lave fedtafvisende papir til deres mad. De bruger deres fedtafvisende papir til en masse forskellige slags mad såsom donuts, kød, burgere og så videre. Det har betyder at vi det seneste halve år har lavet mere end 2000 designs af fedtafvisende papir.

Vi laver denne her artikel da vi synes det var på tide, at vise nogle af de forskellige design stile frem til dig. Artiklen inkludere både meget simple designs, og nogle designs der er en del mere kreative i deres udseende. Jeg håber vel egentlig på at vi kan give dig lidt kreativitet med på vejen, så du kan finde den designstil som du synes er bedst til dit produkt og forretning.

Standard Designs for Mellemlægning Papir

Denne sektion er omkring vores standard designs af mellemlægnings papir, som nok udgør 70% af alle de designs vi producere. Grunden til at dette er en så brugt design tilgang skyldes, at logoet på papiret er i fokus og fylder en stor del af designet, så kunden på ingen måde overser det.

Den primære ting som repræsentere denne slag design, er at logoet er placeret en hel del gange på papiret enten horisontalt eller diagonalt.

Horisontalt

En af grundene til at så mange af vores kunder vælger at få deres logo trykt horisontalt skyldes, at ligegyldigt hvordan du servere din mad, så vil kunderne få et klart indtryk af logoet på papiret. Det er særligt klogt at vende logoerne horisontalt, hvis du ønsker at bruge papiret til at servere mad på, da du på den måde altid kan sikre dig at logerne vender rigtigt. Det er således en meget alsidig måde at lave sit design til mellemlægsnings papiret på. Nå men lad os tage et kig på dem vi har lavet 🙂

Ømands Bacon
Jameson Whiskey
Stempel Bar
Folkebistroen

Diagonalt

Ved at putte logerne diagonalt fremfor horisontalt, har du fundet en nem design strategi til ikke bare at gå med et “standard design” og være lige som resten af flokken. Jeg synes særligt også det er en fed måde at designe papiret på, hvis man skal wrappe mad ind i det. Det gør nemlig at logoerne kan både være lige og horisontalt afhængig af hvordan maden er blevet pakket ind.

Glazed & Confused
Alles Käse
The Crock’n’Roll
Nioki
Fridas Café
Cold & Press’d by PLNT

Tæt Tryk

Denne designtilgang er inspirerede en del af vores standard design, men man får bare trykt en del flere logoer eller elementer på papiret. Elementerne kan derfor både vende horisontalt og diagonalt. Jeg er selv en ret stor fan af denne designtilgang, og særligt når man kombinere både logoer og elementer i designet. Det giver en ekstra kreativitet over designet, som gør det utroligt svært at overse eller undlade at holde af.

The Third Sin
Chapter 1
Matcha Mafia
POPL Burger

Illustrative Tryk Med Logo

Nogen gange kan den bedste måde at designe dit burgerpapir være, at bare gå amok og bruge din kreativitet. Det er dog vigtigt i denne process, at huske også at være konsekvent, da det kan sørge for dine kunder husker dig pga. dit logo/element eller noget helt tredje. Designsne som vi har taget med, er alle sammen nogle som har overholdt princippet om en god mængde kreativitet, men også at være konsekvente. Det har taget deres udtryk til det næste niveau.

Pâtes Manie
Royal Grill
Bun It
Paulaner

Illustrative Tryk

Logoer er ikke altid den bedste måde at fremvise dit produkt og få din kunder til at huske dig. Dette kan særligt være i tilfælde, hvor at et logo kan få maden til at se mindre indbydende ud. I disse tilfælde vil den bedste løsning være, at holde sig til nogle bestemte symboler eller elementer, som man så kan bruge i designet. Dette kan særligt være en god tilgang, hvis man skal servere pizza eller andet oven på. De følgende eksempler vi vil vise, har gjort dette til perfektion – Det er genkendelighed taget til det næste niveau.

Cookidiction
Dodo Pizza
Letterbox Treats
Brillo Pizza

Speciel Baggrund Tryk

Det greaseproof papir bliver normalt trykt på enten hvid eller kraft papir. Der er dog nogle kunder, som ønsker at deres egen farve skal være baggrundsfarven. Det er faktisk næsten lige så often, at de hellere vil have trykt et billede som baggrund. Ligegyldigt hvad de ønsker, at have som baggrund, har vi faktisk mulighed for også at trykke design elementer ovenpå dette, såsom logo. Jeg er særligt stor fan af denne tilgang, hvis man ønsker at servere Fish’n’chips, sandwiches eller lignende – da det virkelig kan give et helt fantastisk udtryk.

Steghouse
Dough Masons
Kitchen Rebels
Tryckeriet

Custom Udskæringe Tryk

Den gode ting ved mellemlægnings papiret er, at det kan blive udskåret i alle de størrelser som man ønsker. Det er der nogle af de virksomheder vi samarbejder med, som udnytter til deres fordel. De vælger enten at få trykt flere forskellige designs på det samme stykke papir, eller så bruger de forskellige stykker af papiret til, at servere noget forskelligt. Det er ret genialt.

Det er en mulighed for dig, hvis du ønsker flere forskellige designs på dit papir, som du kan bruge til pakke forskellige former for mad ind i.

Vincent Denis
La Strada Ristorante
nNea Pizza
El Burrito Mexicano

Farverigt Tryk

Den sidste kategori jeg har tilføjet i denne artikel, er primært taget med for at vise jer tryk mulighederne på madpapiret. Det er ikke noget som vi trykker særlig ofte, men det er en mulighed vi kan lave, hvis du ønsker noget ekstra farverigt. Det skal dog noteres at når man bruger denne designstrategi, at man er meget tilbageholdende med farverne, og kun vælger farver som betyder noget for din forretning. Et design kan uden tvivl også blive for farverigt, da der kan være for mange farver som blot distrahere dine kunder fremfor, at de spotter det du ønsker de skal se.

Tuck Box Cakes
Face2Une
UGOOD
Baker Days
Alle blogindlæg arrow_forward
Gå til Limepack
Følg os på