fbpx
keyboard_backspaceTilbage til bloggen

15 Fabelagtige Isbægre Designs

Af Oliwia Przedanska · 15. marts 2021

Vores Isbægre

Isbægre kan blive brugt til mange forskellige slags desserter og madvare, men de bliver selvfølgelig primært brugt til at servere is og andre mere kolde varer. Og vi rykker os længere og længere væk fra de varme sommernætter i 2020, som også betyder at vi ikke spiser så meget is længere. Vi har derfor valgt at samle 15 isbægre designs, som vi synes har været nogle af de bedste og mest kreative designs vi har set. Men designsne repræsentere også nogle kategorier, som næsten alle designsne vi falder under.

Vi har splittet designsne ind i tre kategorier af designs; standarden, de specielle baggrundseffekter og de illustrative designs. Der er ikke noget rigtigt eller forkert når det kommer til designs – men det vigtigste er dog at designsne skal repræsentere din forretning og bruge farver som man associere med din butik.

Standard Isbægre Designs

Selvom denne kategori hedder vores standard designs, så betyder det ikke at designsne er kedelige – men nærmere at dette er den design tilgang de flest vælger at bruge på deres isbægre med tryk. Det grundlæggende for tilgangen er at de vælger at få et logo på hver side af koppen. Det giver også mening at det er den mest brugte tilgang, da det ikke kræver en stor indsats. Men den gør alligevel jobbet til perfektion; få kunden og potentielle kunder til at se logoet og kombinere det med produktet. 

Isbægrene er lavet med hvid pap og så kan man få netop den farve logo og baggrundsfarve oven på dette. Designsne som vi har valgt nedenunder har taget farven af logoet og baggrundsfarven med i overvejelserne, da de har sørget for at de kontrastfarver – således vil logoet altså skille sig en del mere ud på koppen.

Jontes Glassbar
Frozen Cup
Bhai’s Waffles
Elif’s Tortenwelt
Sawade

De Specielle Baggrundseffekter

De kan måske virke en smule latterligt, men effekterne og baggrunden spiller en stor rolle når det kommer til at skabe en god oplevelse og et design som matcher butikken. Baggrundsfarven kan både have et mønster, fading farver eller rigtige grafiske elementer eller billeder som illustrere noget i baggrunden. Selvom det er baggrunden som bliver nævnt som den afgørende faktor for denne kategori, er det stadig baggrunde som hjælper med at sætte logoerne i centrum.

Hotel Sacher
N’Ice
Au Jardin Des Thés
L’Orangerie
Rollicious

De Illustrative Designs

Den sidste kategori af isbægre designsne er den kreative, og disse designs symbolisere hvordan du har muligheden for at bruge hele overfladen på bægret til din fordel – og uden at gå på kompromis med kreativiteten. 

Når man laver et design som dette er det vigtigt at sørge for at designet ikke bliver for komplekst, da det således kan gøre det forvirrende for kunden at vide hvad der er vigtigt at lægge mærke til. Det betyder altså grundlæggende at formålet med designet skal fremgå meget tydeligt, før at denne tilgang til designet virker. Men hvis du har en idé og evner ti lat udføre dette, så er det klart en af de design strategier som giver dig det største output. 

Men her er fire eksempler hvad vi synes er nogle af de bedste illustrative designs, som vi har produceret i 2020. 

Taiyaki
Reaktor
Iceskimo
Pure Brand
The Dungeons
Alle blogindlæg arrow_forward
Gå til Limepack
Følg os på