fbpx
keyboard_backspaceTilbage til bloggen

14 Fabelagtige Brødpose Designs

Af Oliwia Przedanska · 12. februar 2021

Vores Brødposer

Brødposer er mere af et niche-produkt, hvorfor de nærmest også kun er brugt til bagværk eller pre-lavede sandwiches, bagels eller toasts. Alle virksomheder som bruger brødposer er meget lig hinanden, det betyder at få tryk på sine brødposer kan være en effektiv strategi til at adskille sig fra sine konkurrenter. Vi har i denne artikel indsamlet nogle af de mest brugte designs for brødposer – måske du finder noget inspiration til din designstil?

Inden vi hopper ind i gennemgang af de forskellige designs, så lige lidt hurtig baggrundsinformationer. Vi kan trykke vores brødposer med tryk over hele overfladen, uden nogen ekstra omkostninger. Vi kan producere brødposerne i kraft-papir eller med hvid papir, så du kan selv vælge mellem et mere naturligt udseende eller den hvide baggrund, som gør det nemt for dig at designe overfladen.

Standard Brødpose Design – Kraft-Papir

Størstedelen af vores, som vi producere for brødposer er lavet med kraft-papir og et relativt simpelt design. Designet er ofte bare deres logo eller en genkendelig illustration på begge sider af posen. Der er selvfølgelig nogle af dem, som også vælger at få deres SoMe information og telefonnummer i bunden af poserne.

Den smart ved denne design tilgang er, at sikrer dig at dit logo bliver set ligegyldigt hvordan din kunde holder deres brødpose. Derudover tilføjer den bare til din profil, som en virksomhed der går op i mere naturlige materialer.

Lad os se på de forskellige designs:

Dario’s Empanadas (XS)
Foderlagret (M)
Foodwich (S)
Maier (L)

Standard Brødpose Designs – Hvidt Papir

Der er ikke en særlig stor forskel mellem designsne på hvid papir og kraft-papir – men der er stor forskel når de er blevet trykt. Det hvide papir er mere sterilt og papiret giver ikke rigtig noget særligt, men når der er trykt et logo på papiret så skiller det så meget ud, særligt hvis logoet er i mørke farver.

En af de ting som adskiller design eksempler, hvor brødposerne er lavet med hvidt papir er, at flere af kunderne vælger at få et stort logo på en side og i en mindre størrelse på den anden side. Den primære grund til dette skyldes, at det er en god måde at vise kunderne hvilken side der skal vende op ad.

Her er et eksempel på brødpose designs med hvidt-papir:

iPadel Club (L)
Frederick Nelson (L)

Specielt Brødpose Design – Tryk på Siderne

Som jeg kort nævnte i starten af dette papir, så kan brødposerne blive trykt på hele overfladen. Dette er en god måde til, at “spice” dine designs lidt mere op så, det ikke blot er et designs på for- og bagsiden af posen. Trykket på siderne af brødposerne behøves ikke kun være farver, men det kan også være symboler, illustrationer eller dit logo i mindre versioner.

Den fede ting ved denne tilgang er, at du stadig vil have fokus på dit logo og du gør det blot endnu sværere ikke, at lægge mærke til! Men design elementerne på siden af poserne give et ekstra niveau til designet, som gør at dine kunder husker dig nemmere end dine konkurrenter.

Her er nogle af de design eksempler fra denne tilgang (og der er både hvid/kraft-papir eksempler):

Alibaba Kebap (XS)
Le Petit Comptoir (S)
Lin’s Unverpackt (XS)
Boulangerie Douaoui (M)

Specielt Brødpose Design – Fuldfarve Tryk

Den sidste design tilgang, jeg gerne vil vise dig, er designs where hele overfladen er trykt. Dette inkludere både designs, hvor de har trykt hele posen i en anden farve end hvid eller kraft – men det kan også være at have illustrationer eller elementer som matcher godt med den hvide eller kraft-baggrund.

Ved at bruge alle de designmuligheder på brød poserne, kan også bruges til at lede kundernes opmærksomhed hen på, det du ønsker at fortælle dem. Det kan enten være at putte en besked/logo flere forskellige steder på brødposerne eller har et kreativt design, som får kunden til at vende posen. Jeg synes begge design tilgang kan noget helt specielt, hvor den ene sørger for at få budskabet ud, så sørger den anden for at du husker designet til andre platforme.

Lad os hoppe ind designs, så kan du måske finde den tilgang du finder mest tiltrækkende.

Hecht und Barsch (L)
Wilske Immobilien (M)
Bar Campari (XS)
Burgerville (XL)
Alle blogindlæg arrow_forward
Gå til Limepack
Følg os på