fbpx
keyboard_backspaceTilbage til bloggen

12 Fabelagtige Plastikkrus Designs

Af Oliwia Przedanska · 16. februar 2021

Vores Plastikkrus

Plastikkrus er meget robuste så de kan blive brugt til alle slags drinks fra milkshakes til alkoholiske drinks. Og den fede ting ved plastikkrus er at de er transparante, så selvom der kommer tryk på dem så kan din kunde se indeholdet af kruset. Vi har gennem 2020 hjulpet en masse slags forretninger med at få tryk på deres plastikkrus. Dette er også grunden til at vi har valgt at lave en artikel med de 12 designs, som vi synes repræsentere de forskellige design tilgange vi har brugt og set på plastikkrus.

Vi har delt designsne op i tre forskellige kategorier; 1 farve plastikkrus designs, flerfarvet plastikkrus designs og plastikkrus designs med elementer i dem. Grunden til at vi har splittet op mellem 1 farve og flerfarvet designs, skyldes at vi arbejder sammen med to producenter. Den ene kan trykke plastikkruset med 1 farve og den anden kan trykke plastikkrusene med flere farver. Der er nogle forskellige restriktionerne i produktionsprocessen, som gør at det nogle gange giver mere mening at vælge 1 farvetryk fremfor flerfarvet tryk.

Nu når vi har det basale information på plads, så kan vi tage et kig på den første kategori.

Standard 1 Farve Tryk

Kategorien for standard 1 farve plastikkrus designs, er sådan vi laver klart størstedelen af vores designs. Dette er både fordi vi kan trykke dem fra 1.000 stk. Af, men også fordi at prisen på plastikkrusene afhænger af antal farver du ønsker i designet.

Nogle af de følgende designs, som jeg gerne vil vise dig ville derfor normalt have været lavet med flere farver. De har dog valgt at konvertere dem til en farve pga. pris eller minimumsmængde. Det betyder dog ikke at denne mere simplistiske tilgang til design ikke kan være rigtig god. Jeg synes det kan se rigtig godt ud, hvis man vælger mere mørke farver til designet, da det så nærmest ligner at designet sidder ovenpå drinken og ikke plastikkruset.

Hvis vi bliver nødt til at konvertere nogle farver til en enkelt farve, så ville vi normalt gøre hele strukturen til en enkelt farve også ville baggrundsfarverne ikke bliver printet, men i stedet for være transparent. Jeg synes i mange tilfælde at netop dette gør designet virkelig lækkert og enkelt.

Lad os tage et kig på sagerne.

BingCha
E-baren
Jumbo
Weekend Water

Flerfarvet Tryk

Når det kommer til plastikkrus designs lavet med flere farver, så har man muligheden for at lade kreativiteten få frit spil. De designs vi dog kommer til at tage et kig på i denne sektion, er faktisk mere hvor logoet har flere farver, som vi kan trykke tæt på hinanden og ovenpå hinanden. Hvis du kun vil se de meget kreative designs, så er de i den næste kategori af designs. Disse designs bruger også flere lyse farver, og nogle af billederne i kategorien illustrere, hvordan du kan bruge det til din fordel.

Taiyaki
Crust Pizza Lab
Desserthuset
Nez Supermarket

Illustrative Tryk

Brug af geometriske former og elementer i dit design har altid været en fantastisk måde at få opmærksomhed fra folk, der ser plastikkrusene. Den følgende sektion er ikke kun om at vise designs som bruger geometriske elementer, men nogle designsne bruger også elementer såsom drinks, hunde eller burgere – de er mere i designet så du ved hvad du kan forvente.

Brugen af elementer i dit design kan være rigtig fordelagtigt og kan give dig det ekstra strejf af guld til designet – og det er særligt godt, når elementerne ikke fylder hele trykoverfladen. Dette gør det muligt for dine kunderne stadig at se den drink, de ser frem til at smage.

Hvis virksomheder du arbejder sammen med har muligheden for at trykke elementer på plastikkrusene, så ville jeg klart anbefale dette. Det er essensen af en win-win situation. (Psst. vi kan faktisk trykke elementer i dit design.)

Elliot
Eden Jaxx
Bando Burgers
Dan & DeCarlo
Alle blogindlæg arrow_forward
Gå til Limepack
Følg os på